ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 29/03-04/04/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 29/3 – 4/4. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Την Τρίτη έχουμε τη συνάντηση Ερμή-Ποσειδώνα στους Ιχθύς, την όψη που κάνει τη λογική να πηγαίνει περίπατο και δίνει φτερά στη φαντασία και την σύγχυση. Είναι από τις ημέρες που χρειάζεται προσοχή σε τι πιστεύουμε από αυτά που ακούμε ή διαβάζουμε. Φυσικά η όψη αυτή είναι εξαιρετική για καλλιτεχνική δημιουργία, διότι δίνει έμπνευση. Ο Ερμής θα φύγει από το κάπως «βαλτώδες» για εκείνον περιβάλλον των Ιχθύων για να περάσει στον Κριό το Σάββατο 3 Απριλίου, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 19/4. Σε αυτό το ζώδιο η συγκέντρωση και η προσοχή του δεν κρατάει για πολύ, είναι βιαστικός, παρορμητικός, θέλει γρήγορα την πληροφορία και δεν αντέχει τις πολύωρες αναλύσεις. Πάμε να δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

Κριός

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η όψη Ερμή-Ποσειδώνα κάνει ακόμη πιο έντονες τις τάσεις φυγής και το μυαλό σας περιπλανιέται από δω κι από κει χωρίς ευκολία στη συγκέντρωση. Το να προσπαθείτε με λογική να εξηγήσετε ό,τι συμβαίνει ή το να περιορίσετε με τη λογική σας τα μελλοντικά σας σχέδια, είναι ακριβώς ό,τι δεν πρέπει να κάνετε. Το υπόλοιπο της εβδομάδας είναι πιο θετικό από πλευράς όψεων, με τα εξάγωνα της Αφροδίτης και του Ήλιου από το ζώδιο σας προς τον Κρόνο. Μέσα σε όλη αυτή τη δύσκολη συνθήκη που όλοι βιώνουμε θα αρχίσετε κάπως να ανακτάτε την αισιοδοξία σας.

Ταύρος

Αν στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας πιάνει μεγαλύτερη νοσταλγία για το παρελθόν, για τις βόλτες και τις εξόδους με τους φίλους σας, τις εκδρομές, τα ταξίδια, ναι… φταίει η άνοιξη και η κλεισούρα μιας ολόκληρης χρονιάς, αλλά είναι κι αυτό το δίδυμο Ερμή-Ποσειδώνα που ξύνει πληγές. Η είσοδος του Ερμή το Σάββατο στον Κριό, που θα παραμείνει μέχρι τις 19/4 που ξεκινούν τα γενέθλια σας, σηματοδοτεί μια πιο «κλειστή» και εσωστρεφή περίοδο που θα νιώθετε πιο ευαίσθητοι. Για σας θα είναι ίσως και μια περίοδος προετοιμασίας και έρευνας για το καινούριο που θα έρθει επαγγελματικά στη ζωή σας στη συνέχεια της χρονιάς.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Ποσειδώνα, που ενεργοποιούν τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών φιλοδοξιών σας, δημιουργώντας μεγαλύτερη σύγχυση σε ό,τι αφορά τους στόχους και την κατεύθυνση της δουλειάς σας. Το Σάββατο που ο Ερμής θα περάσει στον Κριό θα αρχίσει το μυαλό σας να ξεθολώνει και τα συμπεράσματα σας θα είναι πιο σωστά, καθώς η κρίση σας θα λειτουργεί με μεγαλύτερη ευκρίνεια. Από τις 3/4 έως τις 19/4 που θα παραμείνει στον Κριό ο Ερμής θα σας βοηθήσει να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας, να γίνετε πιο συγκεκριμένοι με τους στόχους σας και να τα πάτε καλύτερα και σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Καρκίνος

Η εβδομάδα προχωρά με θετικές όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Κρόνο και πιθανώς να συζητάτε πιο σοβαρά ένα επαγγελματικό πρότζεκτ μέσα στην εβδομάδα, που θα μπορούσε να συνεισφέρει και πολύ θετικά μάλιστα και στα οικονομικά σας. Ούτως ή άλλως μπαίνουμε στον πιο φιλόδοξο μήνα για την καριέρα σας, τον Απρίλιο, που μπορεί να συμβούν εξαιρετικά πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση. Το Σάββατο, στον τομέα της καριέρας, θα περάσει ακόμη ένας πλανήτης ο Ερμής, που θα ακονίσει ακόμη περισσότερο τη σκέψη σας και θα σας οπλίσει με μεγαλύτερη φιλοδοξία επιτυχίας.

Λέων

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα την Τρίτη μπορεί να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα μια δύσκολη κατάσταση, που ίσως προηγήθηκε σε μια σχέση προσωπική ή επαγγελματική. Αντί να κρατάτε μέσα σας θυμό, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο με διάλογο, ιδιαίτερα αν με το άτομο που υπήρξε η παρεξήγηση ή το πρόβλημα σάς δένει μια σχέση αγάπης ή εκτίμησης και θέλετε να εξακολουθήσει να βρίσκεται στη ζωή σας. Το Σάββατο ο Ερμής θα προχωρήσει στον Κριό και θα διευκολύνει ιδιαίτερα την επικοινωνία, θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες σε δουλειά και σπουδές και θα ευνοήσει τις δοσοληψίες σας και σε οικονομικό επίπεδο.

Παρθένος

Την Τρίτη 30/3 ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ρίχνοντας ένα πέπλο σύγχυσης στην κρίση σας ή αποκαλύπτοντας πλευρές μιας σχέσης ή συνεργασίας που δεν γνωρίζατε. Σε κάθε περίπτωση μην βιαστείτε να βγάλετε αυτή τη στιγμή συμπεράσματα. Στο υπόλοιπο της εβδομάδας, οι μέρες είναι πιο σταθερές και θετικές για θέματα που σχετίζονται είτε με τη δουλειά σας είτε με τα οικονομικά. Το Σάββατο ο κυβερνήτης σας Ερμής παίρνει θέση στον Κριό, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 19/4, φέρνοντας τον τομέα των οικονομικών σε πρώτο πλάνο.

Ζυγός

Με κάποιον τρόπο φαίνεται ότι είστε πιο αποδιοργανωμένοι αυτές τις ημέρες. Προσέχετε λίγο περισσότερο και την υγεία σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας, αλλά και τις ειδήσεις και τις πληροφορίες που παίρνετε καθώς μπορεί να σας παραπλανούν. Στην πορεία της εβδομάδας οι όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου με τον Κρόνο θα σταθεροποιήσουν την κατάσταση και πιθανώς να έχετε και κάποιο ευχάριστο, που αφορά σε μια σχέση ή συνεργασία ή και για τα οικονομικά σας. Μπαίνετε σε μια ιδιαίτερα κοινωνική περίοδο που οι επαφές σας με τους άλλους θα αυξηθούν.

Σκορπιός

Την Τρίτη έχουμε μια πιο δύσκολη όψη, τη σύνοδο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που δημιουργεί ένα πέπλο ομίχλης στην κρίση σας, όπως και όλων βέβαια αυτή την ημέρα. Είναι από τις μέρες που καλό είναι να είστε αρκετά υποψιασμένοι με ό,τι διαβάζετε ή μαθαίνετε, διότι αυτή η όψη αγαπά τις «ψευδείς ειδήσεις» και μπορεί να πέσετε θύμα παραπλάνησης. Βέβαια οι Σκορπιοί είστε πάντα καχύποπτοι και δεν εμπιστεύεστε εύκολα, αλλά όπως λέει και η παροιμία το «έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται». Αυτή η όψη τώρα πραγματοποιείται μέσα στον τομέα των ερωτικών σας σχέσεων, της δημιουργίας και των παιδιών.

Τοξότης

Η σύνοδος του Ερμή με τον Ποσειδώνα που ολοκληρώνεται την Τρίτη δημιουργεί πολλά ερωτηματικά και σύγχυση στην καθημερινότητα σας. Από τη μια μπορεί να σας ταλαιπωρούν κάποια ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια ή το σπίτι ως οίκημα. Ίσως θέλετε να αλλάξετε πράγματα μέσα στον χώρο του σπιτιού, να κάνετε μια αναδιακόσμηση ή και μια ανακαίνιση. Ή ίσως ψάχνετε και να μετακομίσετε. Από την άλλη, μπορεί αυτό που σας προκαλεί μεγαλύτερη αστάθεια να είναι το «άγνωστο» που έρχεται παρακάτω στη ζωή σας, ειδικά μετά από μια ιδιαίτερα ταραγμένη χρονιά που κλόνισε τις σταθερές όλων μας.

Αιγόκερως

Η Τρίτη είναι σίγουρα η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας, καθώς ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας, συναντά τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μέσα στον τομέα του ωροσκοπίου σας που κυβερνά όλες τις δοσοληψίες σας, τους στενούς συγγενείς, την επικοινωνία, αλλά και τις μετακινήσεις. Το πρώτο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην είστε αφηρημένοι και απρόσεκτοι όταν οδηγείτε ή περπατάτε στον δρόμο. Το Σάββατο ο Ερμής θα περάσει με τη σειρά του στον Κριό, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, στα νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε ή θέλετε να προωθήσετε τώρα.

Υδροχόος

Ένας τομέας που μπορεί να σας δημιουργεί κάποιο άγχος είναι αυτός των ερωτικών σας σχέσεων, ιδίως των πρόσφατων γνωριμιών σας, καθώς τα μηνύματα που μπορεί να λαμβάνετε να μην είναι ξεκάθαρα. Σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να περιμένετε. Μόνο ο χρόνος και κάποιες όψεις που έρχονται στην πορεία της εβδομάδας, με την Αφροδίτη και τον Ήλιο σε εξάγωνο με τον Κρόνο στο ζώδιο σας, μπορεί να σας δώσουν απαντήσεις ή να ξεκαθαρίσουν λίγο το τοπίο. Από τις 3/4 μέχρι τις 19/4 ευνοούνται οι επαφές, οι συζητήσεις, οι διαπραγματεύσεις, ο γραπτός και προφορικός λόγος, οι εκδόσεις, θέματα που αφορούν στο διαδίκτυο.

Ιχθύς

Η Τρίτη είναι μια πιο απαιτητική μέρα που δημιουργεί σε όλους αρκετή σύγχυση και έχει και την τάση να μας παραπλανά. Η όψη Ερμή-Ποσειδώνα έχει τη φήμη στην αστρολογία της όψης των «ψευδών ειδήσεων» και των θεωριών συνωμοσίας. Προσέξτε λοιπόν λίγο παραπάνω τι διαβάζετε, αλλά και τι αναδημοσιεύετε κι εσείς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το Σάββατο ο Ερμής περνά στον Κριό, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 19/4, κάνοντας τον Απρίλιο να έχει το χρώμα του «χρήματος» για εσάς. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί τώρα να παρουσιαστούν ευκαιρίες να αποκτήσετε έναν καλύτερο έλεγχο στα οικονομικά σας θέματα, αλλά και να βρεθούν πηγές εσόδων που τις ψάχνατε το προηγούμενο διάστημα.

Διάβασε εδώ αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια