ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 27/3-2/4/23

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 27/3-2/4/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Την εβδομάδα αυτή δεν έχουμε πλανητικές μετακινήσεις στον ζωδιακό, παρά μόνο κάποιες δυνατές όψεις, που ευνοούν θέματα πνευματικής εργασίας, συμφωνιών, ταξιδιών και προτάσεων. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 30/03 μας βοηθά να έχουμε αυτοπεποίθηση και να αντιμετωπίζουμε όποιο εμπόδιο παρουσιάζεται στη δράση μας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Λέξεις κλειδιά αυτής της όψης είναι: οργάνωση, σκληρή δουλειά, πειθαρχία, υπομονή, επιμονή.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο την Παρασκευή 31/03 έρχεται με απρόβλεπτες εξελίξεις σε θέματα σχέσεων, αλλά και στην οικονομία παγκοσμίως. Αυτή η όψη μπορεί να μας εμπνεύσει με πολλούς και διάφορους τρόπους, αλλά και να μας εκπλήξει με εξελίξεις.

Κριός

Με περίεργη διάθεση ξεκινά για σας η εβδομάδα. Η μεγαλύτερη ανάγκη σας είναι να ανασυγκροτηθείτε συναισθηματικά και να ανεβάσετε την ψυχολογία σας. Δώστε έμφαση στις λεπτομέρειες και βρείτε χρόνο να επιλύσετε προβλήματα που μπορεί να έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο σας στις 28/03 φέρνει περισσότερη αισιοδοξία και σας προτρέπει να δείτε τα μελλοντικά σας σχέδια και πλάνα. Το τρίγωνο του κυβερνήτη του ζωδίου σας Άρη με τον Κρόνο στις 30/03 απαιτεί να μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις. Αποφύγετε βιαστικές αγορές.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, αλλά και με πιθανές εντάσεις τις οποίες θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε με διπλωματία. Αν υπάρχουν πράγματα τα οποία σκέφτεστε, καλά θα κάνετε να πάρετε την απόφαση να τα συζητήσετε. Με τον μαχητή Άρη στον Καρκίνο στον τομέα επικοινωνίας, θα έχετε την αυτοπεποίθηση και τη δυνατότητα να πείσετε τους πάντες για τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Η σύνοδος Ερμή-Δία στις 28/03 παραπέμπει σε επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή συζητήσεις για θέματα επαγγελματικά. Με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού την Παρασκευή, ενδέχεται να θέλετε να κάνετε και μια αλλαγή στην εικόνα σας. Να είστε αρκετά προσεκτικοί και στις εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσει μια τέτοια όψη.

Δίδυμοι 

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σάς βρίσκει αποφασισμένους να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία στις 28/03, φέρνει μια σημαντική πρόταση για τα επαγγελματικά, αλλά και ευκαιρίες σε θέματα σπουδών και ταξιδιών.  Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 30/03, σας κάνει πιο διεκδικητικούς. Την τελευταία ημέρα του μήνα η Αφροδίτη, συναντήσει τον Ουρανό στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας, καλώντας σας να δείτε λίγο πιο βαθιά και να φιλοσοφήσετε ό,τι συμβαίνει. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε στο «συναίσθημα» σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με σχετικά θετικούς οιωνούς για εσάς, ευνοώντας κινήσεις επέκτασης στα επαγγελματικά ή και μια νέα επαγγελματική πρόταση. Το τρίγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Κρόνο στις 30/03, λέει ότι πρέπει να ξανασκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο διεκδικείτε αυτά που θέλετε. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό δίνει κοινωνική και εξωστρεφή διάθεση στις 31/03. Αφενός θα έχετε πολλές ευκαιρίες να δείτε φίλους, να βγείτε, και αφετέρου μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις και μάλιστα ξαφνικές και απρόβλεπτες στην ερωτική σας ζωή.

Λέων

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σας βρίσκει σε μια φάση «εσωτερικότητας» και ανάγκης να αναθεωρήσετε τη ζωή. Ο Άρης στον Καρκίνο, επηρεάζει τόσο την ψυχολογία όσο και θέματα υγείας μέχρι τις 20/05. Από την άλλη, η θέση αυτή δείχνει και αρκετή παρασκηνιακή δράση σε επαγγελματικά θέματα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στις 28/03 στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού βοηθά να έχετε αισιόδοξη στάση. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 30/03 σας καλεί να βάλετε όρια στις σχέσεις σας και να προφυλάξετε τον ίδιο σας τον εαυτό. Στις 31/03 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Ουρανού στον τομέα της καριέρας σάς προτρέπει να αγκαλιάσετε τις αλλαγές. Εξαιρετική όψη για να κάνετε αλλαγές και στην επαγγελματική σας εικόνα.

Παρθένος

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου σας βοηθά να προωθήσετε με αυτοπεποίθηση τα σχέδια σας. Η σύνοδος του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία στον Κριό στις 28/03 ευνοεί τις οικονομικές διαπραγματεύσεις. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 30/03 σας προτρέπει να πατήσετε φρένο στις εξελίξεις κάποιων σχέσεων. Η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο, την Παρασκευή 31/03. Ευκαιρίες μπορεί να παρουσιάζονται ξαφνικά για ταξίδια ή επαγγελματικές προτάσεις. Με αυτή την όψη δεν υπάρχει όριο στο τι μπορείτε να καταφέρετε. Γι’ αυτό αξιοποιήστε την προς κάθε κατεύθυνση.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας σάς βρίσκει σε μια περίοδο έντονης δραστηριότητας και εστιασμένους στην επαγγελματική και κοινωνική σας προώθηση. Προσοχή όμως στις λεπτομέρειες και μη ξεχνάτε ότι η μεθοδικότητα θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στις 28/03 ανοίγει τις προοπτικές σας στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η όψη αυτή παραπέμπει σε μια οικονομική ή επαγγελματική συμφωνία και είναι ιδιαίτερα θετική. Την Παρασκευή με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ουρανού στον Ταύρο προσέξτε μη φερθείτε επιπόλαια σε μια οικονομική διαπραγμάτευση, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Μπορεί να προκύψει ένας «πειρασμός» και να βάλετε σε κίνδυνο μια σταθερή κατάσταση είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά.

Σκορπιός

Έχετε τα εφόδια και τη δυναμική να προωθήσετε τον εαυτό σας, τις ιδέες σας, τα σχέδια σας, εισπράττοντας αποδοχή και αναγνώριση. Στις 28/03 η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Κριό προσφέρεται για επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και για θέματα φυσικής κατάστασης. Εξαιρετική όψη και για βαθιές συζητήσεις με φίλους ή συνεργάτες. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 30/03 σας προτρέπει να είστε πιο υπομονετικοί σε σχέση με την υλοποίηση των στόχων σας. Με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό στον Ταύρο, την κύρια όψη της Παρασκευής, είναι πιθανόν να προκύψουν νέες γνωριμίες, οι οποίες θα ανοίξουν τον δρόμο σε προσοδοφόρες ευκαιρίες ή εναλλακτικές που δεν είχατε σκεφτεί.

Τοξότης

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, σας βρίσκει σε μια στιγμή εσωτερικής ανησυχίας και απομόνωσης. Υπάρχει ένα άγχος για τα οικονομικά και πρακτικά ζητήματα, όμως οι ανησυχίες σας πηγάζουν από καταπιεσμένα συναισθήματα και τραυματικές εμπειρίες του παρελθόντος. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον φιλικό σας Κριό όμως, δεν σας αφήνει να πέσετε ψυχολογικά. Βοηθητική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και προτάσεις στις 28/03. Προσφέρει έμπνευση και τύχη. Την Παρασκευή η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας κάνει να χάσετε κάπως το μέτρο, γι’ αυτό ας είστε πιο προσεκτικοί κι εγκρατείς, ιδιαίτερα σε θέματα διατροφής ή άσκησης.

Αιγόκερως

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, σας βρίσκει ενεργοποιημένους σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο και δίνει έμφαση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Στις 28/03 η σύνοδος Ερμή-Δία θα μπορούσε να φέρει μια ιδιαίτερα θετική εξέλιξη σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σας. Αυτή την εβδομάδα ο Άρης από τον Καρκίνο, μπορεί να φέρει κάποια ένταση σε μια σχέση. Η Παρασκευή έρχεται με τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό και οι πειρασμοί θα αφθονούν. Από την άλλη, αυτή η όψη φέρνει ένα αέρα πειραματισμού και στην ερωτική σας ζωή. Δεν είναι απίθανος ένας κεραυνοβόλος έρωτας, αλλά και μια ξαφνική απόσταση από το ταίρι σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

 

Υδροχόος

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με το βλέμμα σας να είναι στραμμένο στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας σας. Καλώς ή κακώς πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε το στρες για το καλό της υγείας σας. Με τον Ερμή να σχηματίζει όψη συνόδου με τον Δία στις 28/03 στον Κριό, έχετε μια ιδιαίτερη πνευματική δυναμική και εξυπνάδα να κάνετε εξαιρετικές διαπραγματεύσεις και ευνοϊκές συμφωνίες. Το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στις 30/03 σας ωθεί στην ίδια κατεύθυνση της υπομονής και της επιμονής στα θέματα των επαγγελματικών και στη διαχείριση των σχέσεων με συνεργάτες. Αντίθετα η Παρασκευή 31/03 δεν προσφέρεται για οικονομικές κινήσεις,. Δεν είναι απίθανο να μάθετε κάποια νέα που θα δώσουν μια άλλη τροπή σε μια οικογενειακή ιστορία.

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με μια διάθεση για ουσιαστική επικοινωνία και κοινωνική επαφή. Αν είστε σε φάση που αναζητάτε μια δουλειά, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να εντείνετε την έρευνα σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στον Κριό στις 28/03 φέρνει ευκαιρίες για πολύ δυνατές εξελίξεις στο μέτωπο της δουλειάς, αλλά ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο. Στις 30/03 σχηματίζεται και το τρίγωνο του Άρη με τον Κρόνο στο ζώδιο σας. Η όψη αυτή σας προτρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί και να μη βιάζεστε να ξεκινήσετε οτιδήποτε χωρίς να το έχετε σκεφτεί καλά. Την Παρασκευή η Αφροδίτη θα συναντήσει σε όψη συνόδου τον Ουρανό στον Ταύρο. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να είστε πιο εξωστρεφείς, να επικοινωνήσετε με τους φίλους, αλλά και να ταξιδέψετε.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.