ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 24/5-30/5/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 24/5 – 30/5. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η τελευταία ολόκληρη εβδομάδα του Μαΐου ξεκινά με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου. Για τους επόμενους πέντε μήνες θα χρειαστεί να εξετάσουμε τις σημαντικές δομές στη ζωή μας και να δούμε αν ό,τι έχουμε χτίσει έχει γερές βάσεις. Η επιρροή της πρώτης έκλειψης της χρονιάς στις 26/5, μια ολική έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη, είναι η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας. Θα ακολουθήσει μια δεύτερη έκλειψη, αυτή τη φορά Ηλιακή στους Διδύμους στις 10/6, που μαζί της θα κλείσει η περίοδος των καλοκαιρινών εκλείψεων.

Χρειάζεται μια καλή δόση λογικής και πειθαρχίας αν δεν θέλουμε να δεσμευτούμε σε λάθος επιλογές, τόσο προσωπικά όσο και επαγγελματικά, μέχρι να σιγουρευτούμε ότι αποφασίζουμε το σωστό. Από την άλλη, μπορεί να αλλάξουμε εκατό φορές απόψεις πριν λάβουμε τη σωστή απόφαση για κάτι. Γι’ αυτό αποφύγετε με αυτή την όψη και σημαντικές αγορές ή υπογραφές. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής θα μπει σε φάση στάσης για να γυρίσει ανάδρομος την Δευτέρα 31/5.

Κριός

Ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία την Δευτέρα και σας ωθεί να επανεξετάσετε τις φιλικές σχέσεις στη ζωή σας, αλλά και τους στόχους σας. Αν νιώθετε ότι οι «φίλοι» που σας περιτριγυρίζουν δεν ανταποκρίνονται όπως θα θέλατε ή εσείς είστε πιο φίλοι σε εκείνους απ’ ότι εκείνοι σε σας, ίσως πρέπει να ξαναδείτε τις σχέσεις σας και να κάνετε καλύτερες επιλογές. Μέσα σε αυτό το πεντάμηνο μπορείτε να επανεξετάσετε και τους στόχους σας και να κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

Ταύρος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο στον τομέα της καριέρας για το δικό σας Ηλιακό ωροσκόπιο. Η ανάδρομη πορεία του σας ωθεί μέσα στο επόμενο πεντάμηνο να δείτε πιο προσεκτικά τα επαγγελματικά σας θέματα και να αξιολογήσετε τη δράση σας, ώστε να μην επαναλάβετε τα όποια λάθη έχετε κάνει και να θέσετε ακόμη πιο γερές βάσεις στην επαγγελματική σας ζωή. Πριν πάτε μπροστά λοιπόν με τις φιλοδοξίες σας, κάντε ένα βήμα πίσω για να διορθώσετε τα όποια κακώς κείμενα έχουν προκύψει.

Δίδυμοι

Για τους επόμενους 5 μήνες θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια και τους στόχους σας στις σπουδές, τα επαγγελματικά, τα προσωπικά, να συνειδητοποιήσετε τις αλλαγές που έχουν συντελεστεί μέσα σας πρώτα, στον τρόπο που βλέπετε τη ζωή σας και στον τρόπο που εκδηλώνετε τη δράση σας. Είστε σε μια περίοδο με μεγάλες αλλαγές από πέρυσι που ξεκίνησε ο κύκλος των εκλείψεων στο ζώδιο σας και το απέναντι του Τοξότη. Η έκλειψη στον Τοξότη στις 26/5 φέρνει στο προσκήνιο τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες στη ζωή σας. Μέχρι το τέλος Ιουνίου δεν θα πρέπει να κρύψετε τις όποιες ανησυχίες, ενστάσεις, παράπονα ή προβλήματα που αντιμετωπίζετε σε όποια σχέση, είτε προσωπικής είτε επαγγελματικής φύσης.

Καρκίνος

Την Τετάρτη σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη για το 2021 μέσα στον τομέα που αφορά τη φυσική σας κατάσταση και υγεία, αλλά και τα θέματα της δουλειάς. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη έρχεται να σας υπενθυμίσει ότι ο κύριος παράγοντας για να έχουμε υγεία είναι η δική μας θέληση και συμμετοχή σε αυτή τη διαδικασία. Αν δεν γνωρίζετε τα θρεπτικά συστατικά, τις βιταμίνες, τις θερμίδες όσων τρώτε, ίσως πρέπει τώρα να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό. Γενικά θα ενδιαφερθείτε περισσότερο πέρα από την υγεία και για την εμφάνισή σας, ενώ μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες θεραπείες προκειμένου να νιώθετε όμορφες-οι.

Λέων

Την Τετάρτη σχηματίζεται η πρώτη έκλειψη του 2021 μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ και της δημιουργίας. Κάποιοι μπορεί να κάνετε μια γνωριμία που να σας πάρει τα μυαλά, άλλοι να αποφασίσετε για το μέλλον μιας ερωτικής σχέσης, άλλοι να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τα θέματα των παιδιών ή των επιχειρηματικών σας σχεδίων. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος την Δευτέρα κι αυτό οπωσδήποτε θα μας επηρεάσει. Εννοείται ότι θα πρέπει να αφήσετε μεγάλες αγορές και σημαντικές υπογραφές για μετά τις 22/6.

Παρθένος

Μπορεί εσείς οι ίδιοι να αποφασίσετε μια χωροταξική αλλαγή είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Φυσικά θα πρέπει να έχετε ένα συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό σας και να δώσετε και πολύ χρόνο στο να το εκτελέσετε. Μην ξεχνάτε ότι από το Σαββατοκύριακο ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος, οπότε το επόμενο διάστημα θα έχει πολλά μπρος – πίσω, καθυστερήσεις, αναβολές. Αν σκέφτεστε να κάνετε ανακαίνιση ή επισκευές ή αναδιακόσμηση στον χώρο του σπιτιού, να λάβετε υπόψη σας ότι πιθανώς να μην τελειώσουν οι δουλειές στο χρονικό όριο που τις θέλετε.

Ζυγός

Ο Κρόνος γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία και για το επόμενο πεντάμηνο ίσως πρέπει να εστιάσετε στα ταλέντα σας, στις επιθυμίες σας και στα κίνητρα που έχετε για να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Πιθανώς να χρειαστεί να τροποποιήσετε τεχνικές και διαχείριση που στο προηγούμενο διάστημα δεν απέδωσαν με τον τρόπο που θέλετε. Το σημαντικό είναι αυτά που κάνετε να αντανακλούν αυτό που είστε ως προσωπικότητες και όχι γιατί τα επιβάλλουν οι συνθήκες, οι κοινωνικές επιταγές ή ακόμη και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σκορπιός

Η πρώτη έκλειψη της χρονιάς λαμβάνει χώρα στις 26/5 στο ζώδιο του Τοξότη και μέσα στον τομέα των οικονομικών και των αξιών σας γενικότερα στη ζωή. Από δω και κάτω αυτά που πρέπει να σκεφτείτε είναι τα πρακτικά ζητήματα των επαγγελματικών και των οικονομικών. Ίσως πρέπει να βρείτε τρόπους να ενισχύσετε τη δουλειά σας, να κάνετε μια βαρετή δουλειά πιο ενδιαφέρουσα ή να την κάνετε πιο αποδοτική σε οικονομικό επίπεδο.

Τοξότης

Μια Σεληνιακή έκλειψη που μπορεί να σας βάλει σε διαδικασία να αξιολογήσετε εκ νέου συμφωνίες, σχέσεις, ενώ δεν είναι απίθανο να αποφασίσετε και τη λήξη κάποιων καταστάσεων που δεν είναι επωφελείς στη ζωή σας. Μια Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να είναι βοηθητική αν θέλετε να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες, τοξικές συμπεριφορές και ανθρώπους που πλέον δεν έχετε μαζί τους τίποτε κοινό να σας συνδέει πέρα ίσως από μια συνήθεια. Γενικότερα ξεκινά ένα διάστημα που θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις πληροφορίες που λαμβάνετε, καθώς ο Ερμής μπαίνει σε στάση το Σαββατοκύριακο και ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του από την Δευτέρα 31/5.

Αιγόκερως

Η έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον Τοξότη και σας καλεί να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να ξεκουραστείτε, να σκεφτείτε περισσότερο μόνοι σας τι θέλετε να κάνετε, αλλά πιθανώς και να απαλλαγείτε από ό,τι σας βαραίνει είτε είναι σχέσεις, καταστάσεις ή προβλήματα. Ίσως χρειάζεται να πείτε «αντίο» σε μια σχέση που λειτουργεί τοξικά στη ζωή σας. Όσο κι αν είναι επώδυνο τη στιγμή που συμβαίνει, στην πορεία θα δείτε ότι μόνο για το καλό σας γίνεται. Ακόμη, μπορεί να υπάρχει ένα μεγαλύτερο παρασκήνιο αυτή την εβδομάδα και στον χώρο εργασίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι γίνεται απαραίτητα για κακό.

Υδροχόος

Ο Κρόνος γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος στο ζώδιο σας και για το επόμενο πεντάμηνο εστιάζει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στον ίδιο σας τον εαυτό, στους στόχους σας προσωπικούς και επαγγελματικούς και σε όλα αυτά που έχετε σχεδιάσει να κάνετε. Ίσως είναι η στιγμή να κάνετε αλλαγές ή διαφοροποιήσεις προκειμένου τα σχέδια σας να έχουν καλύτερη τύχη. Να βελτιώσετε ό,τι πρέπει ή και να τελειώνετε με πράγματα που βλέπετε ότι δεν έχουν μέλλον, όσο κι αν αυτό μπορεί να σας πονά. Την Τετάρτη 26/5 πραγματοποιείται η έκλειψη στον Τοξότη μέσα στον τομέα των φίλων, συνεργατών και των μακροπρόθεσμων στόχων σας.

Ιχθύς

Η έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη την Τετάρτη επηρεάζει τον άξονα καριέρας-οικογένειας στο ωροσκόπιο σας, πυροδοτώντας αλλαγές χωροταξικές είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Πιθανώς για κάποιους από σας αυτή η έκλειψη μπορεί να φέρει αλλαγές στο στάτους, μια προαγωγή ή μια καινούρια ασχολία σε επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμη όμως κι αν η έκλειψη σημάνει το τέλος μιας ασχολίας μην απογοητευτείτε, διότι ανοίγονται μπροστά σας πολλά νέα μονοπάτια που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ικανοποίηση σε σχέση με αυτή που παίρνατε στο παρελθόν.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου