ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 22-28/8/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 22-28/8/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, μάς βοηθά να εμβαθύνουμε στα θέματα που μας απασχολούν στην καθημερινότητα μας. Θέματα που αφορούν το εργασιακό, την παιδεία, την υγεία και το περιβάλλον θα μας απασχολήσουν περισσότερο τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Γενικώς η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, είναι πλούσια σε όψεις, ενώ φιλοξενεί και τη Νέα Σελήνη στις 27/8 στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτή η Νέα Σελήνη δημιουργεί συνθήκες έντασης.

Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου. Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε ρήξεις τόσο σε προσωπικές όσο και σε επαγγελματικές σχέσεις. Η εβδομάδα κλείνει με την αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 28/8. Αυτή φέρνει στην επιφάνεια τα τρωτά σημεία των σχέσεων, ενώ δημιουργεί συναισθηματικές και οικονομικές ανασφάλειες. Επηρεάζονται περισσότερο Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Το βλέμμα σας είναι στραμμένο στα πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας. Ξεκινά μια ιδανική, μολονότι αρκετά στρεσογόνος, περίοδος τεσσάρων εβδομάδων. Το διάστημα αυτό μπορείτε να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση. Θα είστε ιδιαίτερα αποδοτικοί και παραγωγικοί, γεγονός που δεν θα περνά απαρατήρητο. Προσοχή όμως κοντά στις 27/8 στη βιασύνη και την παρόρμηση. Με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 28 Αυγούστου κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες, μπορεί να σταθούν εμπόδιο σε δημιουργικά σχέδια. Αυτή η όψη πιθανόν να περιορίσει τη χαρά και την ανεμελιά σας, φέρνοντας σας αντιμέτωπους με ευθύνες και υποχρεώσεις.

Ταύρος

Η τελευταία ολόκληρη εβδομάδα του Αυγούστου ξεκινά με διάθεση για ουσιαστική επικοινωνία και κοινωνική επαφή και ανοίγει την όρεξη σας για περισσότερο ερωτικό πάθος. Με θετική στάση και αισιοδοξία, αφιερώστε περισσότερο χρόνο για τη χαλάρωση και τη διασκέδαση σας. Οικονομικές ευκαιρίες και προτάσεις συνεργασίας πιθανόν να παρουσιαστούν από απροσδόκητες πηγές. Εάν έως τώρα παραμελούσατε τις υποχρεώσεις σας,  δεν αποκλείεται να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο άτομο που θα δοκιμάσει την αυτοπεποίθηση σας ή θα αμφισβητήσει την αξία σας. Από την άλλη, εάν έχετε εργαστεί υπεύθυνα έως τώρα, τις ημέρες αυτές θα ανταμειφθείτε και με το παραπάνω.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, είστε εστιασμένοι σε θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Τα συναισθήματα σας τις μέρες αυτές μπορεί να είναι μεταβαλλόμενα. Η διαίσθησή σας ενισχύεται. Κοντά στις 27/8 θα υπάρχει μεγάλη ένταση και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με τα θέματα της υγείας και των σχέσεων. Αντιδράστε με ψυχραιμία και μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 26/8 θα βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας. Η μεγαλύτερη πρόκληση έρχεται στις 28 Αυγούστου και δεν αποκλείεται να λάβετε πληροφορίες που μπορεί να σας χαλάσουν τη διάθεση. Ή να πάρετε αποφάσεις που θα σας φορτίσουν συναισθηματικά.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά δυναμικά, αλλά και με πιθανές εντάσεις. Ξεκινά μια περίοδος επαφών και συζητήσεων, με αυξημένη για τις επόμενες 4 εβδομάδες. Αποφύγετε σε κάθε περίπτωση κουτσομπολιά και παρασκηνιακές κινήσεις. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί και ψύχραιμοι και στις σχέσεις σας. Αποφύγετε επίσης οικονομικά ρίσκα. Η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/8 φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και πιθανόν ανασφάλειες σε σχέση με τη σταθερότητα της δουλειάς και των εσόδων σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου σας βρίσκει αποφασισμένους να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Πιθανώς να υπάρξουν συζητήσεις και προτάσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος με μακροπρόθεσμα οφέλη. Είναι σημαντικό να εκτιμήσετε την προσωπική σας αξία και τις δυνατότητες σας, αφού αυτή θα είναι η κινητήριος σας δύναμη. Η είσοδος του Ερμή στον Ζυγό στις 26/8 ζωντανεύει την καθημερινότητα σας σε επίπεδο επικοινωνίας και επαφών. Στις 28/8 πιθανές αντιπαραθέσεις σε μια ερωτική σχέση, πιθανώς όμως ακόμη και σε μια επαγγελματική συνεργασία. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και μην βιάζεστε να απογοητευθείτε ή να πάρετε αποφάσεις υπό το κράτος αρνητικών συναισθημάτων.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με σχετικά θετικούς οιωνούς για εσάς. Τις ημέρες αυτές μπορείτε να προωθήσετε τις ιδέες σας, καθώς οι άλλοι σας βλέπουν ως ένα αξιόπιστο άτομο. Μπορείτε πλέον να μιλήσετε για θέματα που προηγουμένως υποχωρούσατε, ενώ αυξάνονται σημαντικά οι κοινωνικές επαφές σας. Το μόνο αγκάθι σε όλο αυτό είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 27/8. Η Νέα Σελήνη σάς ωθεί σε αλλαγές και επηρεάζει όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Θα νιώθετε αποφασισμένοι να προωθήσετε τα σχέδια σας ή τουλάχιστον να τα δρομολογήσετε. Η είσοδος του κυβερνήτη σας Ερμή στον Ζυγό θα στρέψει την προσοχή σας στα οικονομικά, τα οποία θα πρέπει να οργανώσετε με κάθε τρόπο. Η αντίθεση όμως της Αφροδίτης-Κρόνου στις 28/8 δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει άγχος.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου σάς βρίσκει σε μια φάση «εσωτερικότητας» και ανάγκης να αναθεωρήσετε τη ζωή, τις σχέσεις και τα σχέδια σας. Προς το παρόν θα πρέπει να αφιερώσετε χρόνο, ώστε να ικανοποιήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες. Ο Ερμής περνά στο ζώδιο σας στις 26/8, σηματοδοτώντας μια περίοδο που θα νιώθετε μεγαλύτερη την ανάγκη επικοινωνίας των σκέψεων και των ιδεών σας. Τις ημέρες που περιβάλλουν τη Νέα Σελήνη να ειστε προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας. Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 28/8, μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια φιλική ή ερωτική σχέση. Ή μπορεί να νιώσετε απογοήτευση, από κάποιο πρόσωπο στο οποίο είχατε επενδύσει συναισθηματικά.

Σκορπιός

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, σάς βοηθά να προωθήσετε με αυτοπεποίθηση τα σχέδια σας, αλλά και να τα υπερασπιστείτε. Με τη Νέα Σελήνη στις 27 Αυγούστου, θα βρίσκεστε σε εγρήγορση. Οι βαθύτεροι στόχοι σας έρχονται στο επίκεντρο και συνειδητοποιείτε ποιοι αξίζουν, ποιοι πρέπει να αλλάξουν, από ποιους χρειάζεται να απαλλαγείτε, αλλά και τι καινούριο μπορεί να αναζητάτε. Όμως ίσως διαπληκτιστείτε με κάποιο πρόσωπο από το επαγγελματικό σας περιβάλλον ή οι τόνοι να ανέβουν ξαφνικά και να υπάρχουν διαμάχες και ασυμφωνίες. Στις 28/8 η Αφροδίτη απέναντι από τον Κρόνο, φέρνει καταπιεσμένα συναισθήματα και παράπονα στην επιφάνεια που μπορεί να προκαλέσουν τριβές. Την ίδια στιγμή, η σκληρή δουλειά μπορεί να αναδείξει τις δεξιότητές σας και να φέρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα στην καριέρα σας.

Τοξότης

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου σας βρίσκει εστιασμένους στην επαγγελματική και κοινωνική σας προώθηση. Πίσω από τη λάμψη και τα εύσημα όμως, το άγχος σας σε σχέση με τα επαγγελματικά ζητήματα δεν παύει να υπάρχει. Είναι πολύ πιθανόν να έχετε αλλαγές ή να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα στιγματίσει την καριέρα σας. Η εξωστρέφεια που σας χαρακτηρίζει αυτή την περίοδο δεν περνά απαρατήρητη και ευνοεί την κοινωνική σας ζωή. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό στις 27/8 και τον Κρόνο στις 28/8, σας βοηθούν να δείτε ποιες από τις σχέσεις σας αξίζουν και αντέχουν στον χρόνο, και ποιες πρέπει να απομακρύνετε από τη ζωή σας. Τις ημέρες αυτές μπορεί να έχετε τάσεις φυγής.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Με θετικές προοπτικές ξεκινά η τελευταία ολόκληρη εβδομάδα του Αυγούστου. Έχετε τα εφόδια να προωθήσετε τον εαυτό σας, τις ιδέες σας, τα σχέδια σας. Μέσα στις επόμενες 4 εβδομάδες θα ασχοληθείτε με τα θέματα των σπουδών, των μελλοντικών επαγγελματικών σας σχεδίων, ενώ θα υπάρχει τεράστια έμφαση και στην επικοινωνία και στα ταξίδια. Κοντά στις 27/8 θα νιώσετε έντονα την επιθυμία να ξεκινήσετε μια καινούρια συναρπαστική περιπέτεια. Προσέξτε όμως το ρίσκο και μην βιάζεστε. Στις 26/8 δίνετε έμφαση σε θέματα καριέρας, τα οποία θα σας απασχολήσουν ποικιλοτρόπως μέσα στους επόμενους 2 μήνες. Στον τομέα των σχέσεων, είστε σε φάση ξεκαθαρίσματος. Στις 28/8 μπορεί να υπάρξει προβληματισμός γύρω από οικονομικά θέματα. Προσπαθήστε να είστε πειθαρχημένοι με τα έξοδα σας.

Υδροχόος

Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου σάς βρίσκει σε μια στιγμή εσωτερικής ανησυχίας, αλλά και απομόνωσης. Υπάρχει ένα άγχος για τα υλικά, οικονομικά και πρακτικά ζητήματα, που πηγάζουν από καταπιεσμένα συναισθήματα και τραυματικές εμπειρίες. Η νέα θέση του Ήλιου στην Παρθένο επηρεάζει την ψυχολογία, τα βαθύτερα συναισθήματα σας, αλλά και τα οικονομικά. Στο ίδιο μοτίβο κινείται και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου στις 27/8. Πιθανές προκλήσεις να αντιμετωπίσετε στις 28 Αυγούστου, σε σχέσεις και συνεργασίες. Τα συναισθήματά σας είναι βαθιά και έχετε ανάγκη φροντίδας. Από την άλλη όμως επειδή νιώθετε ταυτόχρονα ευάλωτοι, προτιμάτε να διατηρήσετε τον έλεγχο, αποκρύπτοντας τα. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να πιστέψετε ότι αξίζετε να πάρετε, αλλά και να δώσετε αγάπη.

Ιχθύες

Οι μέρες σας είναι σίγουρα γεμάτες από επαφές με φίλους, αλλά και πολλά υποσχόμενες γνωριμίες. Δεν αποκλείεται να συναντήσετε κάποιο άτομο που θα σας επηρεάσει βαθιά μέσα από κάποια ιδέα ή ένα σχέδιο. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον τομέα των σχέσεων. Στο διάστημα που ακολουθεί γίνεστε πιο εξωστρεφείς. Είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή να κάνετε επαφές και να δημοσιοποιήσετε ή να γνωστοποιήσετε τις ιδέες και τα σχέδια σας. Επιστρατεύστε όμως τη διπλωματία σας και την ψυχραιμία σας. Η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Λέοντα με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 28/8, μπορεί να ασκήσει έντονες πιέσεις. Αλλά σας δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσετε ζητήματα που κρύβατε κάτω από το χαλάκι, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.