ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 20-26/3/23

iStock

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 20-26/3/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Μεταβατική και ιδιαίτερα σημαντική για τις πλανητικές της αλλαγές η εβδομάδα αυτή. Η εαρινή ισημερία την Δευτέρα μας βάζει όλους σε μια διαδικασία ανανέωσης. Την Τρίτη 21/03 έχουμε τη Νέα Σελήνη του Μαρτίου στο ζώδιο του Κριού, που μας ενθαρρύνει να κάνουμε νέα ξεκινήματα και να εστιάσουμε στον εαυτό μας.

Το σημαντικότερο νέο της εβδομάδας, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, στις 23/03. Ο Πλούτωνας μένει αρκετά χρόνια σε κάθε ζώδιο και αυτές οι περίοδοι διαμορφώνουν διαφορετικά την κάθε εποχή. Στο ζώδιο του Υδροχόου που θα παραμείνει μέχρι το 2044 απαιτεί ελευθερία, αυτονομία, δικαιοσύνη και την εξουσία στους λαούς.

Ο Άρης επίσης, μετά από 7 μήνες, περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 20/05. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια θα μας απασχολήσει περισσότερο το επόμενο δίμηνο.

Κριός

Από δω και κάτω ξεκινά μια τελείως διαφορετική, πολύ πιο δυναμική και ενεργητική περίοδος όχι μόνο για τα ενεργειακά σας επίπεδα, αλλά για τις συνθήκες στη ζωή σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας σηματοδοτεί μια περίοδο με νέα ξεκινήματα στη ζωή σας. Στις 23/03 ο Πλούτωνας να περνά στον Υδροχόο ευνοώντας τη συλλογική δουλειά και το ξεκαθάρισμα ανάμεσα στους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03, θα στρέψει την προσοχή σας ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Σε κάθε περίπτωση, ξεκινά μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα περίοδος με πολλές εξελίξεις και ευκαιρίες.

Ταύρος

Πάντα ο μήνας πριν ξεκινήσουν τα γενέθλια σας είναι μήνας με χαμηλότερες άμυνες. Προτεραιότητα λοιπόν η υγεία, αλλά και το να κλείσετε εκκρεμότητες. Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή της εβδομάδας για το ζώδιο σας, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο σε ένα ιδιαίτερα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας που σχετίζεται με την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Στις 25/03 ο Άρης περνά στον Καρκίνο, δημιουργώντας πιο εντατικούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας και στην επικοινωνία. Προσέξτε την επιθετικότητα και τη βιασύνη σε συζητήσεις και μετακινήσεις.

Δίδυμοι 

Στις 20/3 στο ξεκίνημα της εβδομάδας γιορτάζουμε την εαρινή ισημερία, γεγονός που ενισχύει την ενέργεια, τη διάθεση, αλλά και στις σχέσεις σας σε όλα τα επίπεδα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό την Τρίτη, για ένα ιδιαίτερα φιλικό φεγγάρι προς το ζώδιο σας που μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε ένα στόχο ή να κάνετε μια νέα εκκίνηση σε ένα σημαντικό τομέα στη ζωή σας. Η κορυφαία αλλαγή της εβδομάδας, αφορά την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Σπουδές, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό, επαγγελματικά σχέδια μπορούν να πάνε εξαιρετικά με τη στήριξη του. Το Σάββατο ο Άρης θα περάσει στον Καρκίνο απαλλάσσοντας σας από πολλά άγχη και δημιουργώντας ένα καινούριο! Τι θα κάνετε με τα οικονομικά σας; Είναι η στιγμή να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτό τον τομέα γιατί μπορεί να σας αποφέρει κιόλας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Ξεκινά για σας η πιο φιλόδοξη περίοδος της χρονιάς, που κάθε τι που σχεδιάζατε, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εξερευνήσετε τις δυνατότητες σας και σας κάνει πιο δυναμικούς και θαρραλέους. Η Νέα Σελήνη δημιουργεί το κατάλληλο πλαίσιο για να ψαχτείτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να βρείτε επιτέλους τη δουλειά που ανταποκρίνεται στις βαθύτερες επιθυμίες σας. Την Πέμπτη 23/03 ο Πλούτωνας, περνά στο ζώδιο του Υδροχόου. Μέσα στις επόμενες 2 δεκαετίες θα περάσετε μέσα από κάποιες μεταμορφωτικές εμπειρίες στη ζωή σας. Το Σάββατο περνά στο ζώδιο σας και ο Άρης, κι από τη μια θα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα σας κι από την άλλη μπορεί να σας κάνει πιο βιαστικούς και παρορμητικούς ή νευρικούς.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με μια τελείως διαφορετική επιρροή που θα σας ξαναβάλει στο παιχνίδι με όρεξη! Μετά τις 21/03 βάλτε πλώρη για τα νέα σας σχέδια, εστιάστε στη βελτίωση των σχέσεων σας, ανοίξτε την καρδιά σε νέες προκλήσεις στον ερωτικό τομέα και μην αφήνετε τίποτε και κανένα να σταθεί εμπόδιο στα επεκτατικά σας σχέδια. Η πιο σημαντική αλλαγή όμως για το ζώδιο σας έρχεται στις 23/03, καθώς ο Πλούτωνας περνά στον Υδροχόο φέρνοντας μεγάλες ανατροπές και αλλαγές τα επόμενα χρόνια. Το Σάββατο, περνά στον Καρκίνο ο Άρης. Από τώρα μέχρι τις 20/05 που θα παραμείνει εκεί μπορεί να κάνετε πολλές συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις ή να δρομολογήσετε και κάποιες αλλαγές που αφορούν στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή.

Παρθένος

Τη Δευτέρα 20/03 ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει να αφουγκραστείτε περισσότερο τις εσωτερικές σας ανάγκες. Θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά, αλλά και την προσωπική σας ζωή, θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο. Την Τρίτη 21/03 η Νέα Σελήνη στον Κριό αφορά στα οικονομικά, αλλά και στα βαθύτερα συναισθηματικά σας θέματα. Η είσοδος του Πλούτωνα στις 23/03 στο ζώδιο του Υδροχόου κυβερνά τις ρουτίνες της καθημερινότητας, τη δουλειά, αλλά και τη φυσική σας κατάσταση. Αλλαγές θα έχετε και στον τομέα της εργασίας σας. Ο Άρης προχωρά στον φιλικό σας Καρκίνο το Σάββατο και θα νιώθετε ότι έχετε τη στήριξη φίλων και συναδέλφων ώστε να προωθήσετε τα σχέδια σας. Από το Σάββατο και μέχρι τις 20/05 υπάρχει μεγαλύτερη κινητικότητα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επαφές.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Τη Δευτέρα 20/03 έρχεται η στιγμή που θα μπουν στο μικροσκόπιο σημαντικές σχέσεις ή θα προχωρήσετε σε νέες και πιο ωφέλιμες για σας. Την Τρίτη έρχεται η Νέα Σελήνη που δίνει έμφαση στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. Η είσοδος του Πλούτωνα, στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου, έρχεται για να αναπτερώσει το ηθικό σας, να σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο των πραγμάτων, αλλά και να μεταμορφώσει την προσωπική σας ζωή.  Από τις 25/03 μέχρι τις 20/05 ο Άρης θα δημιουργεί ένταση στην καθημερινότητα του σπιτιού ή της δουλειάς, ανακατεύοντας την «τράπουλα» σε θέματα καριέρας.

Σκορπιός

Καιρός να θυμηθείτε πού βρίσκεται η φόρμα και τα αθλητικά σας και να ξαναμπείτε σε πρόγραμμα. Από την άλλη είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε την έρευνα σας σε θέματα δουλειάς, συνεργατών, αντικειμένου εργασίας. Η Νέα Σελήνη την Τρίτη, σας καλεί να αναδιοργανώσετε την καθημερινότητα σας, ενώ ανοίγει νέους επαγγελματικούς δρόμους. Το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του μοντέρνου κυβερνήτη σας Πλούτωνα στον Υδροχόο. Από αυτή τη θέση, ο Πλούτωνας θα σας βάλει στη διαδικασία να αλλάξετε ριζικά τις συνθήκες στη ζωή σας, να κόψετε τοξικούς δεσμούς ή ακόμη και να μετακομίσετε. Το Σάββατο ο Άρης, προχωρά στον Καρκίνο, αυξάνοντας την περιέργεια σας, ανοίγοντας τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες, ενώ θα σας ανοίξει την όρεξη και για μακρινά ταξίδια.

Τοξότης

Με την εαρινή ισημερία πράγματι ξεκινά μια πιο εξωστρεφής, αισιόδοξη, αλλά και ερωτική περίοδος. Την Τρίτη 21/03 έρχεται το πρώτο ανοιξιάτικο νέο φεγγάρι στον Κριό που είναι ιδιαίτερα θετικό για το δικό σας ζώδιο, καθώς πραγματοποιείται μέσα στον τομέα του έρωτα, της διασκέδασης, αλλά και της φήμης. Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Σελήνη θα σας γεμίσει αισιοδοξία.  Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο, σας δυναμώνει και μπορεί να γίνετε πιο επιδραστικοί στο περιβάλλον σας. Το Σάββατο και μετά από μια πολύμηνη περίοδο με αρκετή ένταση και πίεση στις σχέσεις και τις συνεργασίες, ο Άρης προχωρά στον Καρκίνο και στρέφει την προσοχή σας τόσο στα οικονομικά όσο και στις συναισθηματικές σας επενδύσεις.

Αιγόκερως

Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στον Κριό τη μέρα που ξεκινά κάθε χρόνο ουσιαστικά η άνοιξη, τη μέρα της εαρινής ισημερίας. Την Τρίτη 21/03 έρχεται η Νέα Σελήνη και ενεργοποιεί θέματα που αφορούν στον στενό οικογενειακό σας κύκλο ή του σπιτιού. Το σπουδαιότερο νέο όμως της εβδομάδας, αλλά και της χρονιάς, είναι η έξοδος του Πλούτωνα από το ζώδιο σας. Από τη νέα του θέση μέσα στον τομέα των οικονομικών θα σας δώσει πολύτιμα μαθήματα. Ακόμη όμως ένα σπουδαίο νέο της εβδομάδας, είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03, θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 20/05. Ο Άρης από αυτή τη θέση θα κινητοποιήσει τον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου. Θα είναι μια περίοδος με πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, αλλά και στις επαφές σας προσωπικές ή επαγγελματικές.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

 

Υδροχόος

Αν ψάχνετε μια γόνιμη περίοδο, έχετε μπροστά σας σχεδόν ένα μήνα που μπορείτε να ανακαλύψετε αυτό που ψάχνετε. Την Τρίτη 21 Μαρτίου έρχεται το πρώτο ανοιξιάτικο νέο φεγγάρι στον Κριό, που θα σας βοηθήσει να κινητοποιηθείτε περισσότερο στην καθημερινότητα σας, ενώ θα σας ανοίξει την όρεξη και για ταξίδια. Η μεγάλη είδηση της εβδομάδας, είναι η είσοδος του Πλούτωνα στο ζώδιό σας στις 23/03, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 11/06. Θα είναι μια περίοδος μεταμόρφωσης που μπορεί να σας δώσει τεράστια δύναμη σε όλα τα επίπεδα. Το Σάββατο, ο Άρης προχωρά στον Καρκίνο μέσα στον τομέα υγείας και φυσικής κατάστασης, αλλά και της δουλειάς. Καιρός να αναλάβετε δράση και να ξεκινήσετε να προσέχετε περισσότερο τη διατροφή σας. Μέχρι τις 20/05 μπορεί να έχετε αρκετή αναστάτωση από αύξηση του όγκου των υποχρεώσεων σας και πιθανώς κάποιες εντάσεις με συναδέλφους.

Ιχθύες

Το δίδυμο Ήλιου-Ερμή σάς καλεί να βάλετε τα δυνατά σας να εξασφαλίσετε ένα πιο σταθερό εισόδημα ή να αξιοποιήσετε με όποιον τρόπο μπορείτε τις ικανότητες. Από την άλλη μπορεί να σας ανοίξει την όρεξη για αγορές, αλλά μην βιάζεστε να μπείτε σε μεγάλα έξοδα. Την Τρίτη έρχεται το πρώτο ανοιξιάτικο φεγγάρι στον Κριό που αφορά τον τομέα των οικονομικών σας. Τακτοποιήσεις, διακανονισμοί ευνοούνται! Στις 23/03, ο Πλούτωνας περνά στο ζώδιο του Υδροχόου, ενισχύοντας τη διαίσθηση σας. Το Σάββατο 25/03 ο Άρης περνά στον φιλικό σας Καρκίνο, ανεβάζοντας τη διάθεση σας και την ερωτική σας μέχρι τις 20/05 και γενικά θα είναι πιο υποστηρικτικός στα πλάνα σας προσωπικά και επαγγελματικά.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.