ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 19/4-25/4/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 19/4 – 25/4. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Μπαίνουμε για τα καλά στην καρδιά της άνοιξης και τώρα είναι η στιγμή να γίνουμε πιο πρακτικοί και πιο ρεαλιστές στην καθημερινότητά μας. Όλα αυτά που συζητήσαμε, που μάς πρότειναν ή προτείναμε εμείς στους άλλους, όλες οι ιδέες και οι ενθουσιασμοί της εποχής του Κριού μπορεί να υλοποιηθούν; Η εποχή του Ταύρου που εκτείνεται μέχρι τις 20/5 θα μας το δείξει περίτρανα. Εκτός του Ήλιου και του Ερμή που αλλάζουν ζωδιακό χώρο τη Δευτέρα, έχουμε ακόμη μια αλλαγή την Παρασκευή. Ο Άρης ολοκληρώνει το ταξίδι του στους Διδύμους και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 11/6. Οτιδήποτε σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια, την πατρίδα, θα μάς απασχολήσει περισσότερο. Πάμε να δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Παρασκευή και Σάββατο, η εμπλοκή του Ουρανού με τον Ερμή και την Αφροδίτη μπορεί να σας εκπλήξει ευχάριστα με κάτι απρόσμενο σε οικονομικό επίπεδο. Η Κυριακή θα σας ζορίσει σε αυτό τον τομέα προσωρινά. Η πιο σημαντική αλλαγή της εβδομάδας για το ζώδιό σας είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 23/4, που θα στρέψει την προσοχή σας ιδιαίτερα σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας, να κάνετε κάποιες δουλειές στον χώρο του σπιτιού.

Ταύρος

Στην καρδιά της άνοιξης είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοίξετε τους ορίζοντες σας με νέες ιδέες, εμπειρίες, ανθρώπους. Όλα αυτά βέβαια χρειάζονται ένα σταθερό πλάνο, ώστε να μην χάνετε πολύτιμο χρόνο. Η εβδομάδα έχει τεράστιο ενδιαφέρον, διότι τόσο η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σας από την προηγούμενη εβδομάδα, όσο και ο Ερμής θα έχουν συναντήσεις κορυφής με τον Ουρανό την Παρασκευή και το Σάββατο αντίστοιχα. Πειραματισμοί, νέα δεδομένα στις συνθήκες, καινούρια πρόσωπα ή ιδέες θα σας ενθουσιάσουν, θα σας προκαλέσουν και θα χρειαστεί να δείτε πώς θα τα εντάξετε σταδιακά στην καθημερινότητά σας και στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Τίποτε δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένο αγαπητοί μου Δίδυμοι. Πόσο μάλλον το πολυτιμότερο αγαθό που είναι η υγεία μας. Μετά από μια «τρελή» περίοδο με τον Άρη στο ζώδιό σας, με τόσους πλανήτες στον Κριό, το σύμπαν στρέφει την προσοχή σας σε εσάς τους ίδιους. Είναι η στιγμή που πρέπει να ρίξετε λίγο τους τόνους στην καθημερινότητά σας, να υιοθετήσετε λίγο πιο αργούς ρυθμούς, να κάνετε προσπάθεια να μην έχετε τόσο άγχος, να ξεκουράζεστε πιο πολύ, να κοιμάστε περισσότερο και φυσικά να κάνετε τους απολογισμούς της γενέθλιας χρονιάς που φεύγει. Είναι η στιγμή να δείτε ρεαλιστικά και προσγειωμένα τους στόχους σας, ώστε να θέσετε τον Μάιο τους καινούριους.

Καρκίνος

Το σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σας μετά από 2 ολόκληρα χρόνια. Αυτό θα συμβεί την Παρασκευή 23/4 και θα σας επηρεάζει μέχρι τις 11/6. Μετά από ένα μεγάλο διάστημα που τα επαγγελματικά και η πορεία της καριέρας σας ήταν ό,τι σας απασχολούσε περισσότερο, τώρα θα δείτε τι από όλα όσα σκεφτήκατε, προτείνατε, αποφασίσατε ή σας πρότειναν μπορεί να υλοποιηθεί και να σημειώσετε πρόοδο. Παρασκευή και Σάββατο με τις συνόδους Ερμή και Αφροδίτης με τον Ουρανό, μπορεί να έχετε απρόσμενα νέα ή και γνωριμίες.

Λέων

Την Παρασκευή και το Σάββατο, η Αφροδίτη και ο Ερμής θα σχηματίσουν σύνοδο με τον Ουρανό στον τομέα της καριέρας και είναι μια εξαιρετική επιρροή για να αναβαθμίσετε τεχνολογικά τη δουλειά σας, να κάνετε αλλαγές στη διαδικτυακή επαγγελματική παρουσία σας ή στα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μπορεί να προκύψουν αυτές τις δυο μέρες από το πουθενά και κάποιες προτάσεις. Σε κάθε περίπτωση να είστε πιο προσεκτικοί και στην υγεία αυτή την περίοδο και να την βάλετε ως άμεση προτεραιότητα σας.

Παρθένος

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ανοίξετε τους ορίζοντές σας και να βγείτε ίσως από τη ζώνη ασφαλείας σας. Είναι η στιγμή να κάνετε ένα νέο βήμα, να μάθετε κάτι καινούριο, να πειραματιστείτε με μια νέα ιδέα. Ακόμη και να σχεδιάσετε τι θα κάνετε παρακάτω σε θέματα σπουδών, δουλειάς ή και καλοκαιρινών διακοπών. Αυτή η εβδομάδα μέχρι την Παρασκευή παρόλα αυτά, επειδή ο Άρης διελαύνει στις τελευταίες μοίρες των Διδύμων, έχει ακόμη λίγη αγωνία και ένταση, είτε για θέματα δουλειάς είτε για τα οικογενειακά σας, κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο.

Ζυγός

Από δω και κάτω ίσως πρέπει να εξετάσετε πιο προσεκτικά όλα τα ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας, τα έξοδα, τα χρέη, τις οφειλές προς τρίτους ή το δημόσιο και φυσικά και τις οφειλές των άλλων προς εσάς. Πιθανώς να κάνετε οικονομικές διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, διακανονισμούς και να προσπαθήσετε να βάλετε σε μια τάξη τα σχετικά σας θέματα. Από την άλλη, είναι μια περίοδος που θα εστιάσετε πολύ και στην ερωτική σας ζωή. Η σύνοδος της Αφροδίτης την Παρασκευή με τον Ουρανό μπορεί, αν είστε αδέσμευτοι, να φέρει κάποιο άτομο το οποίο να σας κάνει κλικ ερωτικά, αλλά θα πρέπει να τιθασεύσετε κάπως τον ενθουσιασμό σας

Σκορπιός

Σε όποια φάση κι αν είστε δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι, σε συνεργασία ή όχι, από δω και κάτω οι άλλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της καθημερινότητάς σας. Με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας μπορεί να δημιουργήσετε συνθήκες για μια καινούρια σχέση ή συνεργασία. Φυσικά μπορεί να αποτιμήσετε και τις παλιότερες σχέσεις σας. Την Παρασκευή η Αφροδίτη και το Σάββατο ο Ερμής συναντούν τον Ουρανό στον Ταύρο σε σύνοδο και μπορεί να φέρουν ανατροπές, ξαφνικές ειδήσεις, προτάσεις, γνωριμίες ή και… αποστάσεις.

Τοξότης

Μέχρι τις 20 Μαΐου το σύμπαν σας καλεί να βάλετε τις ανάγκες του σώματος, της ψυχής και του πνεύματος σας πρώτες και να τις τιμήσετε δεόντως. Είτε αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε ένα τσεκ απ, να ξεκινήσετε να τρώτε πιο υγιεινά, να γυμνάζεστε, να ξεκουράζεστε, να κοιμάστε, να διορθώσετε ένα πρόβλημα υγείας. Δεν μιλάμε για ακραίες μεθόδους και στερητικά προγράμματα. Η ενέργεια του ζωδίου του Ταύρου έχει να κάνει όχι με στερήσεις, αλλά με επιλογές που σας βοηθούν να ενισχύετε τον οργανισμό σας. Κλείστε λοιπόν τα ραντεβού σας είτε είναι με τον διαιτολόγο, τον γυμναστή, τον γιατρό και μην παραμελείτε καθόλου την υγεία σας.

Αιγόκερως

Από αυτή τη θέση πρακτικά μέχρι τις 20/5, σας δίνουν το πάνω χέρι σε πολλές δραστηριότητες και δημιουργούν καλύτερες συνθήκες παντού. Από τη μια ενισχύουν την προσωπική σας ζωή, από την άλλη βοηθούν περισσότερο στα θέματα των παιδιών, φτιάχνουν τη διάθεση και το κέφι σας στη δουλειά και προσθέτουν και πόντους στη φήμη σας. Ακόμη κι η διάθεση σας θα είναι αλλαγμένη και θα είστε λίγο πιο εξωστρεφείς, χαρούμενοι και αυθόρμητοι στις επαφές σας. Μια ωραία περίοδος που μπορείτε να περιποιηθείτε την εμφάνισή σας, να απολαύσετε την παρέα των αγαπημένων σας και της οικογένειάς σας και είναι φυσικά πιο όμορφο ότι συμπίπτει και με το Πάσχα.

Υδροχόος

Είναι μια καλή στιγμή να δείτε πώς μπορείτε να έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας, να συζητήσετε μαζί τους κάποια θέματα που το προηγούμενο διάστημα ίσως είχατε παραμελήσει. Ή να ασχοληθείτε με το περιβάλλον του σπιτιού, να προχωρήσετε ίσως σε μια ανακαίνιση, να το περιποιηθείτε και εν όψει Πάσχα. Πιθανώς να είστε οικοδεσπότες στις γιορτές και να έχετε αρκετές εργασίες προς αυτή την κατεύθυνση. Τα σενάρια όπως πάντα είναι πολλά και εξαρτάται κι από άλλους παράγοντες πώς θα κυλήσει αυτή η περίοδος για σας.

Ιχθύς

Ξεκινά μια πιο εξωστρεφής περίοδος, αλλά παράλληλα και μια περίοδος με υψηλούς ρυθμούς στην καθημερινότητα σας, με πολλές επαφές, συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, προτάσεις, συνεργασίες ή και μελέτη αν είστε σε φάση που έχετε να περάσετε εξετάσεις. Η φωνή σας από δω και κάτω έχει δύναμη, οπότε με αυτοπεποίθηση και πίστη στις δυνάμεις σας βγείτε μπροστά και διεκδικείστε. Είναι ακόμη μια περίοδος εξερεύνησης των προοπτικών σας είτε σε θέματα εκπαίδευσης είτε επαγγελματικά. Αν ασχολείστε με την επικοινωνία, τη διαφήμιση, τα ΜΜΕ, το διαδίκτυο, το μάρκετινγκ, την εκπαίδευση, τον τουρισμό, τα ΜΜΜ, μπορείτε να περιμένετε μια αύξηση των υποχρεώσεών σας στο διάστημα μέχρι τις 20/5 κυρίως.

Διάβασε εδώ αναλυτικά όλες τις προβλέψεις