ΖΩΔΙΑ

Απρίλιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις όλων των ζωδίων, από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Απρίλιο.

Καλό μας μήνα! Ο Απρίλιος είναι από τους πιο ερωτικούς μήνες αυτής της χρονιάς, αλλά κι από τους πιο αισιόδοξους, καθώς τα μηνύματα που θα λαμβάνουμε στη διάρκεια του θα μας επιτρέπουν να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, σε σχέση με το πώς το βλέπαμε μέχρι τώρα. Ειδικά το διάστημα 10 με 17 Απριλίου κρύβει κάποιες από τις πιο τυχερές όψεις σε αστρολογικό επίπεδο. Μια μέρα με ιδιαίτερα θετικές όψεις, του Ερμή με τον Κρόνο και της Αφροδίτης με τον Δία, έρχεται στις 10/4. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτή τη μέρα για υπογραφές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, δεσμεύσεις σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 27/4 σχηματίζεται και η έντονη Πανσέληνος του Απριλίου που δημιουργεί αναστάτωση και αρκετά επικίνδυνα μετεωρολογικά ή γεωφυσικά φαινόμενα. Δύσκολη Πανσέληνος για τον κόσμο της οικονομίας, των τραπεζών, αλλά και για τη γείτονα χώρα Τουρκία, που πιθανώς θα έχει εξελίξεις αυτές τις ημέρες. Πάμε να δούμε πώς θα είναι ο Απρίλιος για κάθε ζώδιο με τις μηνιαίες προβλέψεις.

Κριός

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο πιο λαμπρός των τελευταίων χρόνων, κυρίως μέχρι τις 17/4 που σχηματίζονται εξαιρετικές όψεις που θα ευνοήσουν τις πρωτοβουλίες και τη δράση σας και θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας. Η Αφροδίτη, παραμένοντας στο ζώδιο σας μέχρι τις 14/4, σας κάνει να έχετε περισσότερη αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση, δυναμικότητα και να έλκετε τους άλλους με τον μαγνητισμό που εκπέμπετε. Είχατε πολλά χρόνια να γιορτάσετε τέτοια γενέθλια που δίνουν την υπόσχεση μιας καλύτερης μέρας, ακόμη κι αν οι συνθήκες αυτή τη στιγμή δεν δείχνουν κάτι τέτοιο. Δυο σπέσιαλ μέρες προς εκμετάλλευση είναι στις 14/4 και στις 17/4!

Ταύρος

Ο μήνας ξεκινά με μεγαλύτερη εσωστρέφεια, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι σε ένα πιο ψυχολογικό και κλειστό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Αυτό μπορεί να δηλώνει πολλά πράγματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, κάποια μάλιστα πιθανώς να μην τα συνειδητοποιείτε κιόλας. Αφενός υπάρχει μια τάση για παρασκηνιακή δράση από την πλευρά σας με συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να γίνονται μυστικά και ίσως να αφορούν θέματα επαγγελματικά, μολονότι το παρασκήνιο μπορεί να γίνεται και χωρίς να έχετε γνώση του. Κάποιοι μπορεί να είστε τώρα σε έναν πυρετό προετοιμασίας.

Δίδυμοι

Πιθανώς κάποιο φιλικό σας πρόσωπο να σας βοηθήσει, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Ή μπορεί μια φιλική σχέση που ξεκινά χαλαρά να μεταμορφωθεί σε μια παθιασμένη ερωτική ιστορία στη συνέχεια. Στην κατεύθυνση των νέων ενάρξεων είναι πολύ βοηθητική και η επιρροή της Νέας Σελήνης στις 11/4. Οι δυνατότητες να βάλετε μπροστά ένα νέο πρότζεκτ και να δεχτείτε στήριξη από συνεργάτες και προϊσταμένους είναι άπειρες. Αν θέλετε να κάνετε μια διαφημιστική καμπάνια, να ενεργοποιηθείτε περισσότερο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να ξεκινήσετε μια ιστοσελίδα, η επιτυχία θα είναι όλη δική σας!

Καρκίνος

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Απριλίου και περισσότερο από ποτέ τα τελευταία χρόνια είστε αποφασισμένοι να κάνετε τη διαφορά. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στον τομέα της καριέρας και ενισχύουν τις φιλοδοξίες σας. Μολονότι τόσο η Αφροδίτη όσο και ο Ήλιος και ο Ερμής που περνούν στον Ταύρο σας αβαντάρουν, οι δύσκολες όψεις τους με τον Κρόνο και τον Ουρανό μπορεί να δείξουν προβλήματα σε κάποιες σχέσεις φιλικές ή επαγγελματικές, απογοητεύσεις ή εμπόδια στην υλοποίηση κάποιων στόχων.

Λέων

Στις 6/4, στις 10/4, στις 14/4, στις 15/4 και στις 17/4 έχετε πολύ θετικές όψεις για να κυνηγήσετε τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας σχέδια και να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Αν σκέφτεστε να αρχίσετε κάποιες σπουδές, ένα μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο, μαθήματα ξένων γλωσσών ή περιμένετε νέα για ένα πτυχίο, το παραπάνω διάστημα θα είναι σούπερ ευνοϊκό. Οι προδιαγραφές του πρώτου μισού του Απριλίου είναι από κάθε άποψη πιο θετικές, ακόμη και στον ερωτικό τομέα. Σε κάθε περίπτωση, είτε ψάχνετε μια σχέση είτε είστε ήδη σε μια σχέση το «θερμόμετρο» ανεβαίνει, όπως και τα συναισθήματα χαράς.

Παρθένος

Ο Απρίλιος μέχρι τις 17, αν και δεν είναι εύκολος ως μήνας, σας προσφέρει τεράστιες δυνατότητες στα θέματα της καριέρας σας, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στους Διδύμους το ζώδιο που κυβερνά τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και θα σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις. Στη χειρότερη απλά θα υπάρχει ένα καλό κλίμα και προοπτικές στη δουλειά. Στην καλύτερη θα έχετε εξελίξεις, νέα ξεκινήματα, προτάσεις, προαγωγές και μεταγραφές. Μάλιστα οι επαγγελματικές προοπτικές συνοδεύονται κι από καλύτερες οικονομικές προϋποθέσεις.

Ζυγός

Ο Απρίλιος έρχεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον και εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, της ερωτικής σας ζωής και των συνεργασιών! Βλέπετε στις πρώτες 19 ημέρες του μήνα η πλειονότητα των πλανητών θα είναι απέναντι σας στον Κριό, το ζώδιο που για σας συμβολίζει όλη την γκάμα των σημαντικών σχέσεων στη ζωή σας. Θέλετε να κάνετε νέες γνωριμίες; Θα τα καταφέρετε! Θέλετε να το πάτε πιο επίσημα; Επίσης θα τα καταφέρετε. Ψάχνετε εκείνη τη συνεργασία σε επαγγελματικό επίπεδο που θα νιώθετε την εκτίμηση από την άλλη πλευρά και θα πηγαίνετε με όρεξη στη δουλειά; Ο Απρίλιος μπορεί να σας δικαιώσει.

Σκορπιός

Ο Απρίλιος μέχρι τις 19/4 έχει έμφαση στον τομέα της δουλειάς, της καθημερινότητας της εργασίας σας, των ρουτινών σας, της υγείας και της ευεξίας. Όλα τα θέματα του 6ου οίκου δηλαδή. Κι αυτό γιατί οι περισσότεροι πλανήτες είναι μαζεμένοι στον Κριό, το ζώδιο που για σας συμβολίζει όλα τα παραπάνω. Επίσης, αν δεν το είχατε πάρει απόφαση μέχρι τώρα να κάνετε διατροφή ή γυμναστική, ο Απρίλιος θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεται μια τέτοια προσπάθεια. Από τα μέσα του μήνα θα αρχίσει να σας απασχολεί και η ερωτική σας ζωή. Βέβαια, όλα εξαρτώνται και από τη φάση που μπορεί να βρίσκεστε τώρα.

Τοξότης

Τον Απρίλιο μιλάει η καρδιά και η ψυχή σας αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες θα βρίσκονται στον φιλικό σας πύρινο Κριό, δίνοντας ώθηση στα δημιουργικά και επιχειρηματικά σας σχέδια, τα θέματα του έρωτα και των παιδιών. Οι εξαιρετικές όψεις της Αφροδίτης με τον Άρη που βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και των δυο τους με τον Δία και τον Κρόνο στις 6/4, 10/4, 14/4, 15/4 και 17/4, δίνουν στον Απρίλιο μια ιδιαίτερα θετική αύρα για να νιώσετε την καρδιά σας να χτυπά δυνατά σε μια σχέση ή μια νέα γνωριμία. Τις ίδιες θετικές επιρροές μπορείτε να τις αξιοποιήσετε και σε άλλους τομείς πέραν των ερωτικών, π.χ. στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως

Το σπίτι μας πάντα είναι το δικό μας καταφύγιο, το μέρος που νιώθουμε ασφαλείς χωρίς αδιάκριτα βλέμματα και φασαρία από εξωτερικούς παράγοντες. Τα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας σας θα είναι τα σημαντικά του Απριλίου, τουλάχιστον μέχρι το μέσον του. Βλέπετε σε αυτό τον τομέα του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει τις ρίζες σας, το σπίτι ως χώρο, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας, τους συγκατοίκους σας, θα βρίσκεται μια πλειάδα πλανητών που θα σχηματίζουν θετικές, ως επί το πλείστον, όψεις. Στις 23/4 η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό σε αυτό το ζώδιο και μπορεί να φέρει μια ξαφνική ερωτική έλξη.

Υδροχόος

Ο Απρίλιος είναι ένας ιδιαίτερα ζωηρός, με έντονη κινητικότητα, μήνας που θα σας κάνει πολλά χατίρια, τουλάχιστον μέχρι τις 19/4 που επικρατεί η επιρροή του Κριού, που είναι πιο φιλική προς το δικό σας ζώδιο. Οι πλανήτες που θα βρίσκονται στον Κριό θα είναι μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, της προώθησης της δουλειάς σας, είτε μέσω μάρκετινγκ, διαφήμισης, των μέσων που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνήσετε, τον τομέα των μετακινήσεων, του μεταφορικού σας μέσου, των στενών συγγενών, των σπουδών και γενικότερα του γραπτού και προφορικού σας λόγου.

Ιχθύς

Στις 6/4, 10/4, 14/4, 15/4 και 17/4, θα μπορούσατε να μάθετε για μια προαγωγή που συνοδεύεται κι από ένα οικονομικό αντίτιμο, να κάνετε μια κίνηση σε επιχειρηματικό επίπεδο που θα σας αποφέρει και οικονομικά ή μπορεί να βρείτε μια άκρη να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, να δεχτείτε ενίσχυση από την οικογένεια ή να βγάλετε χρήματα από μια δουλειά που μπορεί να την κάνετε κι από το σπίτι. Στα χρόνια του διαδικτύου πλέον όλα μπορεί να συμβούν χάρη στην τεχνολογία. Μετά τις 14/4 η Αφροδίτη θα περάσει σε μια πιο σταθερή και ευεργετική θέση για το δικό σας ζώδιο, στον Ταύρο, που αυτό θα βοηθήσει περισσότερο και στην προσωπική σας ζωή.

Διάβασε εδώ αναλυτικά τις μηνιαίες προβλέψεις όλων των ζωδίων