ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 18-24/7/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24/7/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Μια εβδομάδα γεμάτη ευκαιρίες, καλύτερες αστρολογικές προδιαγραφές και ελάχιστες αντίξοες όψεις ξετυλίγεται μπροστά μας. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο οι σχέσεις μας γίνονται πιο τρυφερές. Η δεύτερη αλλαγή αφορά την είσοδο του Ερμή στον Λέοντα στις 19/7, που αφορά κυρίως την καθημερινότητα, τις συναλλαγές, τις μετακινήσεις. Τη Δευτέρα ο Ήλιος που βρίσκεται ακόμη στον Καρκίνο συναντά τον Ποσειδώνα σε τρίγωνο. Ο μόνος κίνδυνος με αυτή την όψη είναι βέβαια οι εξιδανικεύσεις.

Την Παρασκευή έχουμε την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα. Η εβδομάδα θα κλείσει με το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία το Σαββατοκύριακο. Mια εξαιρετική όψη για συμφωνίες, ταξίδια, αγοραπωλησίες και φυσικά επικοινωνία

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Θέματα που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια, θα σας απασχολήσουν τη Δευτέρα. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα την Τρίτη είναι θετική και σας διευκολύνει σε επίπεδο επικοινωνίας και δοσοληψιών. Εξαιρετική θέση αν έχετε κάποια σχέδια και σε επαγγελματικό επίπεδο. Οι τρεις πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας βρίσκονται στο ξεκίνημα της, με τις αντιθέσεις Ερμή, Ήλιου με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη στο ζώδιο σας. Οι όψεις αυτές μπορεί να σας ζορίσουν κάπως, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος του τρίτου δεκαήμερου. Την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Λέοντα για να σας θυμίσει ότι το καλοκαίρι είναι εδώ. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία το Σαββατοκύριακο είναι βοηθητικό αν έχετε συζητήσεις. Πάρτε πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα και θα δείτε πόσο εξαιρετικά θα είναι τα αποτελέσματα.

Ταύρος

Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο, την ίδια μέρα, θα δώσει περισσότερη ικανοποίηση στην προσωπική σας ζωή. Από την άλλη, στις 19/7 ο Ερμής προχωρώντας στον Λέοντα δεν σας αφήνει να ξεκουραστείτε πνευματικά ιδιαίτερα μέχρι τις 4/8. Την Παρασκευή ο Ήλιος προχωρά στον Λέοντα και δίνει έμφαση στην οικογένεια και το σπίτι. Το Σαββατοκύριακο το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία φέρνει ευχάριστες επαφές και συναντήσεις. Ωραίο Σαββατοκύριακο και για αποδράσεις ή την εκκίνηση των διακοπών σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Τη Δευτέρα ο Ήλιος από τον Καρκίνο σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, συνδέει με μια θετική όψη τον τομέα των οικονομικών με τον τομέα της καριέρας. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σας για να προχωρήσει στον Καρκίνο στον τομέα των οικονομικών. Από την άλλη, η Αφροδίτη θα ευνοήσει τα οικονομικά σας και οι επόμενες εβδομάδες μέχρι τις 11/8 είναι ιδανικές για να βρείτε νέες πηγές εσόδων. Την Τρίτη ο Ερμής, περνά στον Λέοντα, ενισχύοντας το επικοινωνιακό σας ταπεραμέντο. Η εβδομάδα θα κλείσει με περισσότερη αισιοδοξία σε σχέση με τις προηγούμενες εβδομάδες. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής σχηματίζει αρμονική όψη τριγώνου με τον Δία. Μια όψη ιδιαίτερα βοηθητική στις συναλλαγές, στην επικοινωνία και την προώθηση της δουλειάς σας.

Καρκίνος

Τη Δευτέρα, ο Ήλιος σχηματίζει μια αρμονική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα και μπορεί να σας πιάσουν τάσεις φυγής. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο σας και μέχρι τις 11/8, φέρνει πολύ πιο ευχάριστες εξελίξεις στην καθημερινότητα, στα ερωτικά και τα οικονομικά σας. Την Τρίτη ο Ερμής περνά στον Λέοντα, βοηθώντας να βάλετε οικονομικούς στόχους. Την Παρασκευή ο Ήλιος προχωρά στον Λέοντα και θα δώσει έμφαση στα οικονομικά σας και θα χρειαστεί να τα φροντίσετε περισσότερο. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία στις 23/7 φέρνει εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας και οικονομικών και ευνοεί υπογραφές συμφωνιών και αύξηση των εσόδων σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ήλιου με τον Ποσειδώνα, που ενισχύει τη διαίσθηση σας. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο σε ένα παρασκηνιακό οίκο του ωροσκοπίου σας και παραπέμπει σε μυστικές συζητήσεις. Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας. Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο σας την Τρίτη και μέχρι τις 4/8, αποκτάτε φωνή και την υψώνετε ενίοτε. Στις 22/7, ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια που είναι από τα πιο σημαντικά των τελευταίων χρόνων.  Η εβδομάδα κλείνει με μια εξαιρετική όψη για επικοινωνία, διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Για τους γεννημένους 22, 23, 24 Ιουλίου είναι μια όψη που αποτυπώνεται στον χάρτη των γενεθλίων σας γι’ αυτή τη χρονιά. Πράγμα που σημαίνει ότι θα σας συνοδεύει η εύνοια της μέχρι τα επόμενα γενέθλια σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα ξεκινά με μια φανταστική όψη για να μοιραστείτε τον χρόνο σας με φίλους ή να κάνετε νέους φίλους και γνωριμίες. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο, δίνοντας εύνοια ώστε να υλοποιήσετε κάποιο από τα σχέδια σας. Οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο αποφύγετε απλώς τα κολλήματα με το παρελθόν ειδικά στις προσωπικές σας σχέσεις. Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι αυτή του κυβερνήτη σας Ερμή, που στις 19/7 θα προχωρήσει στον Λέοντα, ευνοώντας τις μυστικές συζητήσεις. Ουσιαστική η συμβολή του όμως αν θέλετε να κάνετε έναν έλεγχο σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Το Σαββατοκύριακο έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Δία που μπορεί να σημαίνει συζητήσεις σε παρασκηνιακό επίπεδο για στα επαγγελματικά. Μάλιστα μπορεί να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον και για το πορτοφόλι σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η εβδομάδα είναι από κάθε άποψη πιο διασκεδαστική. Προσοχή όμως στις μεγάλες προσδοκίες και γενικά προσπαθήστε να έχετε τα πόδια σας στη γη. Οι αντιθέσεις Ερμή και Ήλιου με τον Πλούτωνα κάνουν τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη τις πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας. Στις 19/7, ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα. Σχέσεις με συνεργάτες, φίλους και οι μελλοντικοί σας στόχοι θα σας απασχολήσουν δεόντως. Την Παρασκευή, ο Ήλιος περνά κι αυτός με τη σειρά του στον Λέοντα. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να εμπνεύσετε τους άλλους και να αναλάβετε ίσως και ένα πιο ηγετικό ρόλο. Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με ένα Σαββατοκύριακο ιδιαίτερα βοηθητικό για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και θετικές επαφές με ανθρώπους που μπορεί να σας στηρίξουν.

Σκορπιός

Τη Δευτέρα το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα κάνει κάπως δύσκολο να συγκεντρωθείτε στα θέματα της δουλειάς. Είναι μια αρκετά ρομαντική και ονειρική όψη που παραπέμπει σε τάσεις φυγής. Την ίδια μέρα η Αφροδίτη περνά στον Καρκίνο και μέχρι τις 11/8 κάνει ιδανικό το διάστημα για να παίρνετε περισσότερη χαρά στην καθημερινότητα σας. Προσέξτε την επικοινωνία με τους συνεργάτες ή ανθρώπους από το επαγγελματικό περιβάλλον. Την Τρίτη ο Ερμής περνά στον Λέοντα. Από τις 19/7 μέχρι τις 4/8 θα έχετε αρκετές συζητήσεις για το μέλλον της καριέρας σας. Στις 22/8 στον Λέοντα και τον τομέα της καριέρας. Οι συνθήκες θα είναι με το μέρος σας και θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε. Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με ένα ωραίο τρίγωνο του Ερμή με τον Δία, που αφορά κυρίως τα επαγγελματικά σας θέματα και την καριέρα και μπορεί να έχετε σημαντικές εξελίξεις.

Τοξότης

Μια πολύ διαφορετική και συναρπαστική εβδομάδα ξεκινά για σας κι ο Ιούλιος αποφασίζει να δείξει ένα πιο συμπαθητικό πρόσωπο στην πορεία του. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα βοηθήσει με κάποιο τρόπο το εισόδημα σας. Η είσοδος του Ερμή στον Λέοντα στις 19 /7 θα σας κάνει πιο πρόθυμους να πείτε την αλήθεια και να είστε ειλικρινείς με αυτά που σκέφτεστε και έχετε στο μυαλό σας. Μην ξεχνάτε την ενσυναίσθηση και σε ποιον απευθύνεστε. Την Παρασκευή 22/7 ο Ήλιος περνά επίσης στον φιλικό σας Λέοντα και το μυαλό σας γίνεται πιο ανήσυχο σε σχέση με τις κορυφές που θέλετε να κατακτήσετε. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με μια ευχάριστη νότα. Ερμής και Δίας συναντιούνται σε μια όψη τριγώνου σε οίκους που αφορούν στην επικοινωνία, τις συμφωνίες, τα επαγγελματικά σας σχέδια για το μέλλον και τα ταξίδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Μπορεί να αποφασίζετε να φύγετε ένα ταξιδάκι, να ξεκινήσετε τις διακοπές σας ή απλώς να τις οργανώνετε. Η Αφροδίτη προχωρά στον Καρκίνο στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών φέρνοντας ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και προτάσεις και συμφωνίες στα επαγγελματικά μέχρι τις 11/8. Προσέξτε πού επενδύετε τόσο τον χρόνο όσο και την ενέργεια σας αυτές τις μέρες. Στις 22/7 ο Ήλιος προχωρά στον Λέοντα ενισχύοντας την ερωτική σας επιθυμία και το σεξαπίλ σας. Εκτός των άλλων, η είσοδος του Ήλιου στον Λέοντα θα σημάνει και μια περίοδο που θα ασχοληθείτε και με τις συνεργασίες που έχετε και τις οικονομικές τους πλευρές. Η εβδομάδα θα ολοκληρωθεί με θετικές εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τις συνεργασίες, τις σχέσεις, τα οικονομικά και τα ακίνητα. Αξιοποιήστε την επιρροή.

Υδροχόος

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 18/7 που δείχνει μεγαλύτερη πρόοδο στα επαγγελματικά. Δεν αποκλείεται να δεχθείτε και κάποιες προτάσεις συνεργασίας. Την Τρίτη θα περάσει στον Λέοντα ο Ερμής μέσα στον 7ο Ηλιακό σας οίκο που αφορά σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες. Από τώρα μέχρι τις 4/8, θα έχετε ευκαιρίες εξωστρέφειας και κοινωνικότητας. Στο ίδιο ζώδιο, δηλαδή στον Λέοντα, προχωρά και ο Ήλιος στις 22/7 κι έτσι σχέσεις και συνεργασίες θα εξακολουθήσουν να σας απασχολούν αυτό το καλοκαίρι μέχρι τις 22/8. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με αισιοδοξία. Οτιδήποτε σχετίζεται με λόγο προφορικό ή γραπτό, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, νέες γνωριμίες, μπορεί και θα πάει εξαιρετικά αν το εγκαινιάσετε ή του δώσετε ώθηση μέσα στο Σαββατοκύριακο.

 

Ιχθύες

Η εβδομάδα ξεκινά με μια σούπερ ρομαντική κι ονειρική όψη. Αν είστε μόνοι όμως προσέξτε τις γνωριμίες που θα κάνετε.  Η εξιδανίκευση και η ωραιοποίηση είναι η αρνητική πλευρά του Ποσειδώνα. Στις 19/7 ο Ερμής προχωρά στον Λέοντα μέσα στον τομέα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, αλλά και της εργασίας. Στο ίδιο συνηγορεί κι ο Ήλιος που προχωρά στον Λέοντα στις 22/7. Είναι μια καλή περίοδος για να αποτοξινωθείτε και να ξεκουράζεστε. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με θετικές εξελίξεις στον τομέα της εργασίας και των οικονομικών. Αν έχετε σκοπό να συζητήσετε για κάποια αύξηση ή βελτίωση των συνθηκών εργασίας, βρείτε τρόπο να μιλήσετε αυτές τις μέρες.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.