ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 17/5-23/5/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 17/5 – 23/5. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Ενδιαφέρουσες οι όψεις της νέας εβδομάδας του Μαΐου, καθώς είναι πολλές και ποικίλες με τις πιο θετικές και ευνοϊκές να λαμβάνουν χώρα μέχρι στις 20/5. Μια όψη σύγχυσης θα προκύψει μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης και ακολούθως το τρίγωνο της με τον Κρόνο είναι πολύ βοηθητικές όψεις μέχρι τις 20/5 για να δεσμευτούμε σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, να υπογράψουμε συμβάσεις, συμβόλαια, να διαπραγματευτούμε, να κάνουμε σημαντικές γνωριμίες με μακροπρόθεσμο ορίζοντα, να συμφωνήσουμε σε οικονομικά ζητήματα. Ωραίες ημέρες και για θέματα που αφορούν στην ομορφιά.

Το Σαββατοκύριακο η όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Ποσειδώνα θέλει προσοχή, καθώς επηρεάζει την κρίση μας. Είναι η όψη των «ψευδών ειδήσεων», της συνωμοσιολογίας και της εξιδανίκευσης. Αυτή η όψη κάνει απαγορευτική τη λήψη σημαντικών αποφάσεων για το μέλλον μας, καθώς η τάση θα είναι να μην βλέπουμε ξεκάθαρα την αλήθεια, αλλά μάλλον αυτό που θέλουμε να δούμε ή αυτό που θέλουν να μας πασάρουν οι άλλοι.

Κριός

Αν θέλετε να συμμετέχετε σε δράσεις είτε επαγγελματικού είτε κοινωνικού ενδιαφέροντος είναι η κατάλληλη στιγμή. Με τόση έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας είναι πολύ σημαντικό να βρείτε τρόπους να προωθήσετε τα ταλέντα, τις ικανότητες και τη δουλειά σας. Μάρκετινγκ, διαφήμιση, καμπάνιες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να αποδώσουν εξαιρετικά αυτή την εβδομάδα. Βοηθητικές είναι οι όψεις της Αφροδίτης κι από πλευράς γνωριμιών είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Ήλιος προχωρά στις 20/5 στους Διδύμους, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στο κομμάτι σπουδών, γνώσης, πνευματικής δουλειάς, αλλά και επικοινωνίας και μετακινήσεων.

Ταύρος

Είναι καλές μέρες να στείλετε βιογραφικά, να περάσετε από συνεντεύξεις, να συζητήσετε τις προοπτικές της δουλειάς με ανωτέρους ή προϊσταμένους, αλλά και να παρουσιάσετε με ωραίο τρόπο τα δικά σας επιτεύγματα ή τα σχέδια και τις ιδέες σας. Την Πέμπτη 20/5 τα φετινά σας γενέθλια ολοκληρώνονται κι ο Ήλιος προχωρά στο αέναο φαινομενικό ταξίδι του στο ζωδιακό στο ζώδιο των Διδύμων. Εκεί ήδη βρίσκονται η Αφροδίτη κι ο Ερμής μέσα στον τομέα που αφορά το αξιακό σας σύστημα και φυσικά τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με την όψη Ήλιου-Πλούτωνα που μπορεί να σας δημιουργεί κάποιο άγχος ή μια παρασκηνιακή συνθήκη στη δουλειά. Η συνέχεια όμως είναι εξαιρετική, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο σας σχηματίζει σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) και τρίγωνο με τον Κρόνο. Είναι θετικές ημέρες για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συνεντεύξεις, συμφωνίες, για θέματα δουλειάς ή και σπουδών. Εξαιρετικές όψεις και για να περιποιηθείτε την εμφάνιση σας. Δεν είναι η στιγμή των μεγάλων αποφάσεων, καθώς το τετράγωνο του Ερμή προς τον Ποσειδώνα το Σαββατοκύριακο θολώνει την κρίση σας και δημιουργεί σύγχυση.

Καρκίνος

Χρειάζεται να είστε ιδιαίτερα υπομονετικοί σε αυτή τη φάση αν οι απαντήσεις που περιμένετε δεν έρχονται τόσο γρήγορα όσο θα θέλατε ή αν βλέπετε ότι οι άλλοι δεν μοιράζονται τον δικό σας ενθουσιασμό σε αυτή τη φάση. Δεν σημαίνει ότι κάτι ματαιώνεται κι επίσης μην το παίρνετε προσωπικά. Και μετά από μια περίοδο με έντονο το στοιχείο των επαφών, της προσπάθειας επίτευξης στόχων με τον Ήλιο στον Ταύρο, την Πέμπτη το βράδυ ο Ήλιος προχωρά στους Διδύμους το ζώδιο πριν το δικό σας και ξεκινά μια ιδιαίτερα εσωτερική, αλλά και πολύ παρασκηνιακή περίοδος μέχρι να ξεκινήσουν τα δικά σας γενέθλια.

Λέων

Με τα επικοινωνιακά σας χαρίσματα θα μπορέσετε να έλξετε άτομα που είναι πρόθυμα να σας στηρίξουν, συνεργάτες που σας εκτιμούν και θέλουν να δουλέψουν μαζί σας, ενώ θα θελήσετε ίσως να εκσυγχρονίσετε και τον τρόπο που δουλεύετε. Θα είστε πιο ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και γενικά πιο ενεργητικοί και στην κοινωνική σας ζωή. Το Σαββατοκύριακο με την όψη Ερμή-Ποσειδώνα μην βιάζεστε να βγάζετε συμπεράσματα και ψάξτε πολύ καλά όποια πληροφορία λαμβάνετε, διότι η όψη αυτή φημίζεται για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και παραπληροφόρησης.

Παρθένος

Είναι η στιγμή του χρόνου να δείτε ρεαλιστικά τους στόχους που έχετε, να συζητήσετε ίσως και με τους σωστούς συμβούλους για το μέλλον των επαγγελματικών σας και να βάλετε τα δυνατά σας να πάει καλά ο τομέας αυτός. Όμως, αν μέχρι τις 20/5 δεν έχετε πάρει αποφάσεις, θα είναι πολύ πιο δύσκολο να τις πάρετε στη συνέχεια, αφενός γιατί μπαίνουμε σε περίοδο εκλείψεων που σας αφορούν, και δευτερευόντως γιατί με την ανάδρομη πορεία του Ερμή θα αλλάξετε πολλές φορές γνώμη ή θα μεταβληθούν τα δεδομένα. Το Σαββατοκύριακο θα πάρετε μια γεύση από θολούρα και σύγχυση, καθώς ο Ερμής θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, μια όψη που δεν παρέχει εχέγγυα ασφάλειας και ευθυκρισίας.

Ζυγός

Αν κάτι το προηγούμενο διάστημα σας έτρωγε μέσα σας, είτε για θέματα καρδιάς είτε για τα οικονομικά σας ή το μέλλον μιας συνεργασίας, ίσως πρέπει να το ξεκαθαρίσετε κάπως ρωτώντας ευθέως για ό,τι σας ανησυχεί μέχρι να πάρετε σοβαρές απαντήσεις. Το Σαββατοκύριακο ο Ερμής συναντά τον Ποσειδώνα και όλα αρχίζουν να μπερδεύονται όσο ξεκάθαρη κι αν είναι η κρίση σας. Γι’ αυτό αποφύγετε να δώσετε ή να πιστέψετε υποσχέσεις ή να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις.

Σκορπιός

Αν πιστεύετε ή νιώθετε ότι κάτι δεν πάει καλά σε μια σχέση ή συνεργασία ή αισθάνεστε ότι εσείς την «τρέφετε» μόνο χωρίς να παίρνετε πίσω την ανάλογη προσοχή και φροντίδα, τότε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε πολλά πράγματα και να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας να αποστασιοποιηθεί από το συναίσθημα και να πάρετε αποφάσεις με το μυαλό σας. Όλο αυτό όμως θέλει χρόνο και υπομονή. Εξάλλου αν δεν είστε σίγουροι μέχρι τις 20/5 για την πορεία μιας σχέσης ή συνεργασίας, θα φτάσουμε στο τέλος Ιουνίου  για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Το Σαββατοκύριακο προσέξτε τι πιστεύετε από αυτά που ακούτε.

Τοξότης

Αν μέχρι τις 20/5 ωστόσο δεν έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις σχετικά με την πορεία των επαγγελματικών σας, τότε τα πράγματα στην πορεία θα είναι λίγο πιο δύσκολο να ελεγχθούν, καθώς μπαίνουμε στην περίοδο των εκλείψεων που σας αφορούν, αλλά και στην περίοδο του ανάδρομου Ερμή. Η πρώτη έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιο σας εξάλλου στις 26/5. Οι εκλείψεις σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή δημιουργούν μεγαλύτερη ρευστότητα στην ατμόσφαιρα και κάνουν πιο αδύναμη την κρίση μας ή φέρνουν ξαφνικές καταστάσεις και γεγονότα που δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε.

Αιγόκερως

Αν τα είχατε παρατήσει σε σχέση με τη διατροφή και είσαστε από εκείνους που στη διάρκεια της καραντίνας απέκτησαν βλαβερές συνήθειες, καιρός να τις αποχωριστείτε. Αποτοξίνωση, υγιεινότερη διατροφή, άσκηση και ένας έλεγχος στην υγεία σας θα είναι πολύ βοηθητικά αυτή την περίοδο. Στα επαγγελματικά αν δεν έχετε αποφασίσει τι θέλετε να κάνετε, τότε από τις 20/5 κι έπειτα ίσως τα πράγματα καθυστερήσουν και τα δεδομένα σας να αλλάξουν. Να είστε υπομονετικοί, διότι πιθανώς να χρειαστεί να φτάσουμε στο τέλος Ιουνίου για να σιγουρευτείτε για μερικά πράγματα.

Υδροχόος

Τι είναι λοιπόν αυτή τη στιγμή προτεραιότητα σας; Που θα δίνατε την καρδιά σας με όλη σας την προθυμία; Είναι ένα επαγγελματικό πρότζεκτ; Ένα δημιουργικό ή καλλιτεχνικό έργο; Μια ερωτική σχέση; Ένα παιδί; Οι σπουδές σας; Όποια κι αν είναι η απάντηση σας είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως με τον Κρόνο δεν σας χαρίζεται κάτι. Πάντα εργάζεστε γι’ αυτό και με το παραπάνω. Όμως ο Κρόνος έχει μια δικαιοσύνη. Αν εργαστήκατε σκληρά και κουραστήκατε για την επίτευξη ενός στόχου, τότε ο στόχος αυτός δεν υπάρχει περίπτωση να μην επιτύχει.

Ιχθύς

Μπορεί στο επόμενο διάστημα να σας απασχολήσουν τα οικογενειακά σας, ο χώρος του σπιτιού, η ακίνητη περιουσία σας ή πιθανώς να κάνετε μια νέα αρχή από το σπίτι και σε μια δουλειά. Κάποιοι μπορεί να αποφασίζετε και συμβίωση κάτω από τη θετική επιρροή Αφροδίτης-Κρόνου. Το Σαββατοκύριακο προσπαθήστε να είστε πιο καχύποπτοι σε ό,τι ακούτε και να ψάχνετε καλά την όποια πληροφορία, καθώς ο Ερμής τετραγωνίζει τον Ποσειδώνα και δημιουργεί παραπλάνηση.

Διάβασε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου