ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 16/8-22/8/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 16/8 – 22/8. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Στις 18, 19/8 έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με τον Άρη στην Παρθένο, μια όψη που χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία και στον τρόπο που διατυπώνουμε τις απόψεις μας. Θα είναι μέρες με νευρικότητα, ένταση και παρόρμηση. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο στην καθημερινότητα τους αυτές τις μέρες. Στις 19/8 γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και ο Ουρανός, δίνοντας μας ένα περιθώριο πέντε μηνών για να σκεφτούμε τις αλλαγές που θέλουμε να κάνουμε, να προσαρμοστούμε καλύτερα σε αυτές που ήδη συνέβησαν, να επανεξετάσουμε τις πεποιθήσεις μας και να δούμε τη ζωή μας κάτω από ένα νέο πιο απελευθερωτικό πρίσμα.

Στις 20/8 ο Ήλιος έρχεται σε αντίθεση με τον Δία και ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Ουρανό, μια μέρα που μπορεί να έχουμε ευχάριστες εκπλήξεις, συναντήσεις και λύσεις στα προβλήματά μας. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο στις 22/8, για δεύτερη φορά μέσα στο καλοκαίρι στο ζώδιο του Υδροχόου. Μόνο που αυτή τη φορά η πολύ θετική της όψη με τον Δία την κάνει σαφώς πιο αισιόδοξη και τυχερή.

Κριός

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ζυγό στις 16/8, στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων προσωπικών κι επαγγελματικών, ενεργοποιεί την ερωτική σας ζωή και σηματοδοτεί την έναρξη μιας περιόδου που θα διαρκέσει μέχρι τις 10/9, κατά την οποία οι σχέσεις θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Αν είστε μόνες-οι ίσως να βρείτε τώρα ένα άτομο που μπορεί να σχετιστείτε και μάλιστα με καλές προοπτικές μακροβιότητας μαζί του. Ή μπορεί να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Βέβαια, πολλές φορές η Αφροδίτη από αυτή τη θέση οξύνει το αίσθημα της έλλειψης συντροφικότητας και οδηγεί σε παρορμητικές επιλογές υπό τον φόβο της μοναξιάς.

Ταύρος

Οι εξελίξεις από τις 20/8 κι έπειτα θα είναι ραγδαίες στο μέτωπο της καριέρας, καθώς έρχεται η δεύτερη Πανσέληνος του καλοκαιριού στον Υδροχόο στον τομέα των επαγγελματικών και της κατεύθυνσης της ζωής σας. Αυτή η Πανσέληνος σε σύνοδο με τον Δία μπορεί να σημαίνει την κορύφωση των προσπαθειών σας σε ένα νέο επαγγελματικό πρότζεκτ, μια προαγωγή, ανταμοιβές για δουλειά που κάνατε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, μια μεγάλη ευκαιρία να αναλάβετε μια πιο υπεύθυνη και καλύτερα αμειβόμενη θέση. Δεν υπάρχει πραγματικά όριο στο πού μπορεί να φτάσει η φήμη σας και πόσες ευκαιρίες μπορεί να παρουσιαστούν σε επίπεδο καριέρας με αυτό το φεγγάρι. Άλλοι μπορεί να έχετε μια ευχάριστη τροπή σε ένα προσωπικό ή οικογενειακό σας ζήτημα.

Δίδυμοι

Από δω και κάτω ο Αύγουστος παίρνει άλλη τροπή και σίγουρα πολύ πιο ευχάριστη στην καθημερινότητα, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη στις 16/8 αφήνει την Παρθένο και προχωρά στον φιλικό σας Ζυγό, το ζώδιο που συμβολίζει τις χαρές της ζωής, τον έρωτα, τα φλερτ, τις διασκεδάσεις, τα δημιουργικά σας πλάνα, τα παιδιά. Από τις 16/8 ως τις 10/9 έχετε να περιμένετε ένα τεράστιο κύμα δημιουργικών ιδεών να σας κατακλύζει, ενώ και η φαντασία σας θα δουλεύει υπερωρίες. Μπορεί να προκύψουν εξαιρετικές ευκαιρίες για τις αδέσμευτες-ους για νέες σχέσεις και μάλιστα αρκετά σοβαρές, αν είστε καλλιτέχνες να έχετε περισσότερη δουλειά και έμπνευση, αλλά και να περνάτε όλοι οι Δίδυμοι λίγο πιο διασκεδαστικά στην καθημερινότητα σας, κάνοντας αυτά που σας αρέσουν κι όχι μόνο όσα «πρέπει».

Καρκίνος

Στις 18, 19/8, καθώς ο Ερμής συναντά τον Άρη στην Παρθένο, μπορεί να έχετε εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τη δουλειά, κάποια επαγγελματική συμφωνία ή ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους. Προσέξτε όμως λίγο περισσότερο τη βιασύνη, την παρόρμηση και την οδηγική σας συμπεριφορά. Από τις 20/8 μέχρι τις 22/8 εκτείνεται το πιο ουσιαστικό και τυχερό κομμάτι της εβδομάδας, με όψεις που υποστηρίζουν σθεναρά εξελίξεις στα επαγγελματικά σας, αλλά και στα οικονομικά. Αν είστε νεότεροι σε ηλικία και ψάχνετε λύσεις σε θέματα σπουδών, μπορεί πιο εύκολα να τις βρείτε αυτές τις μέρες.

Λέων

Από τη Δευτέρα 16/8 η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό, δίνοντας μεγαλύτερη εξωστρέφεια, ενεργοποιώντας τον 3ο ηλιακό σας οίκο της επικοινωνίας, της γνώσης, των ταξιδιών. Φαίνεται ότι στο δεύτερο μισό του Αυγούστου θα έχετε πιο πολλές επαφές, θα είστε πιο κοινωνικοί ή θα τρέχετε προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια σας για το φθινόπωρο. Επειδή όμως θα είναι αρκετές οι υποχρεώσεις σας μέσα στη μέρα, προσέξτε να είστε καλά οργανωμένοι για να τα προλαβαίνετε όλα και να έχετε και χρόνο να τον αφιερώνετε σε αυτά που σας αρέσουν και απολαμβάνετε να κάνετε. Αν δεν έχετε φύγει ακόμη διακοπές, τώρα ξεκινά ένα πολύ όμορφο διάστημα να τις πραγματοποιήσετε ή να κάνετε κάποια ταξιδάκια, έστω τα Σαββατοκύριακα.

Παρθένος

Η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σας τη Δευτέρα 16/8 για να προχωρήσει στον Ζυγό μέσα στον τομέα των πρακτικών επαγγελματικών και οικονομικών σας σχεδίων. Και μολονότι η θέση της είναι εξαιρετική για να κάνετε διαπραγματεύσεις, να επωφεληθείτε από μια αύξηση, να κερδίσετε κάποια προνόμια στη δουλειά, από την άλλη θα σας είναι σχεδόν αδύνατο να συγκρατηθείτε και να μην ξοδεύετε. Προσέξτε λοιπόν μην βάζετε στη μία τσέπη τα χρήματα και τα βγάζετε ακαριαία από την άλλη. Σε κάθε περίπτωση, το σημαντικό είναι ότι θα έρχονται χρήματα στα χέρια σας, που τα χρειάζεστε.

Ζυγός

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας τη Δευτέρα 16/8 και θα παραμείνει μέχρι τις 10/9, εγκαινιάζοντας μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο για σας, με ευκαιρίες για νέες σχέσεις αν είστε αδέσμευτες-οι, με θετικότερες προοπτικές στη σχέση ή τον γάμο σας αν είστε δεσμευμένοι-ες και γενικότερα με πιο αισιόδοξες προοπτικές για την προσωπική, αλλά και επαγγελματική σας ζωή. Θα είστε πιο δημοφιλείς και περιζήτητοι, θα περνάτε πιο διασκεδαστικά τις μέρες σας, ακόμη κι αν έχετε άπειρες υποχρεώσεις. Εξαιρετική η παρουσία της στο ζώδιο σας αν θέλετε να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να κάνετε τονωτικές ενέσεις με αυτόν τον τρόπο στην αυτοπεποίθηση σας.

Σκορπιός

Θα θέλετε να είστε πιο κοντά στη φύση, να περνάτε λίγο μοναχικά ίσως ή μόνο με τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα τις μέρες σας και γενικότερα δίνει έναν τόνο πιο πνευματικό στην καθημερινότητα σας. Μάλιστα μπορεί να είναι μια περίοδος που τα όνειρα σας μπορεί να είναι πιο ζωντανά και κάποιες φορές μέχρι και προφητικά. Τα θέματα της προσωπικής σας ζωής θα σας απασχολήσουν, αλλά τώρα δεν είναι προτεραιότητα. Στις 18, 19 Αυγούστου ο Ερμής σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη, σε δυο μέρες που χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και ψύχραιμοι στην επικοινωνία σας, αλλά και στις μετακινήσεις σας αν οδηγείτε.

Τοξότης

Ένα πιο φιλικό και χαμογελαστό πρόσωπο θα σας δείξει ο Αύγουστος στη συνέχεια του. Από τη Δευτέρα 16/8 η Αφροδίτη περνά στον Ζυγό, εγκαινιάζοντας μια πιο κοινωνική περίοδο για σας, με ευκαιρίες να τονώσετε τις φιλικές σας σχέσεις, να κάνετε νέους φίλους, να φλερτάρετε, να ερωτευθείτε, αλλά και να δεχτείτε στήριξη και φροντίδα από συνεργάτες και τον δικό σας κοινωνικό περίγυρο. Θα είστε πιο εξωστρεφείς και μολονότι δεν απαλλάσσεστε από τις πολλές υποχρεώσεις σας, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι (καθώς ο Άρης εξακολουθεί να σας πολιορκεί από την Παρθένο), θα βρίσκετε χρόνο και διάθεση να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ασχοληθείτε με τις κοινές σας διασκεδαστικές δραστηριότητες ή χόμπι.

Αιγόκερως

Η Αφροδίτη προχωρά στον Ζυγό στις 16/8 κι έτσι σιγά-σιγά πρέπει να αρχίσετε να αποχαιρετάτε την ανεμελιά, αφού ο Ζυγός για σας συμβολίζει τον τομέα της καριέρας, των επιτευγμάτων σας, της κοινωνικής σας ζωής. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό σάς ζητά να δώσετε την προσοχή και την ενέργεια σας στον τομέα της καριέρας, μια τάση που θα γίνεται ακόμη πιο έντονη όσο πλησιάζουμε προς τον Σεπτέμβριο και θα περάσουν κι άλλοι πλανήτες σε αυτό τον τομέα. Έτσι, ναι μεν μπορεί ακόμη να έχετε άδεια ή να είστε σε διακοπές, σιγά-σιγά όμως από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσετε να διαθέτετε κάποιες ώρες από τον χρόνο σας στην επαγγελματική σας ζωή ή στις όποιες υποχρεώσεις και «πρέπει» έχετε αν δεν εργάζεστε.

Υδροχόος

Στις 18, 19 Αυγούστου είναι δυο πιο πιεστικές ημέρες, που αφορούν κυρίως στον τομέα των οικονομικών. Προσέξτε ιδιαίτερα τις δοσοληψίες σας, μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις ιδιαίτερα αν εμπεριέχουν μεγάλο ρίσκο και γενικά αποφύγετε διενέξεις σε σχέση με οικονομικά. Πολύ θετικότερες οι προδιαγραφές από τις 20 Αυγούστου μέχρι τις 22 Αυγούστου, καθώς έχουμε πολύ πιο όμορφες και αποδοτικές όψεις σε αυτό το διάστημα. Για κάποιους μπορεί να είναι νέα που αφορούν στην καριέρα, ίσως μια πρόταση που ονειρευόσασταν. Για άλλους μπορεί να είναι θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης στα οποία μπορείτε να βρείτε λύσεις. Άλλοι μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι που επιθυμείτε καιρό και άλλοι μπορεί να επωφεληθείτε οικονομικά.

Ιχθύς

Από τις 20/8 μέχρι τις 22/8 εκτείνεται το πιο θετικό πλαίσιο αυτής της εβδομάδας και μπορεί να σημειώσετε πρόοδο σε θέματα σπουδών, συνεργασιών, να έχετε προτάσεις που σας ενδιαφέρουν, αλλά και -αν είστε μόνοι- να κάνετε κάποια γνωριμία, πιθανώς και σε ένα ταξίδι. Η Πανσέληνος στις 22/8 ενεργοποιεί τις τάσεις φυγής στο ωροσκόπιο σας κι, αν σας το επιτρέπει ο χρόνος και η τσέπη σας, ένα Σαββατοκύριακο σε ένα αγαπημένο σας προορισμό θα είναι τέλεια ιδέα. Με το φεγγάρι αυτό μπορεί να έχετε θετικά νέα σε θέματα υγείας, αλλά και στα επαγγελματικά σας.

Διάβασε εδώ τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου