ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 15-21/8/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 15-21/8/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Μια σχετικά πιο ήπια εβδομάδα ξεδιπλώνεται μπροστά μας. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στις 16/8 είναι μια βοηθητική όψη για συζητήσεις και μετακινήσεις Στις 18/8 έχουμε μια εξαιρετική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό, μια όψη τριγώνου. Σημειώστε αυτή την ημερομηνία γιατί μπορεί να ακούσετε κάτι πολύ θετικό, μια ευχάριστη είδηση ή να έχετε μια θετική τροπή σε κάτι που αφορά τις σχέσεις ή και τα οικονομικά σας. Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς: Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου από την τυχερή αυτή όψη.

Η πιο σημαντική αλλαγή της εβδομάδας, που θα επηρεάσει τα τεκταινόμενα τόσο σε παγκόσμιο όσο και σε προσωπικό όμως επίπεδο, είναι η είσοδος του Άρη στους Διδύμους στις 20/8, θέση που θα διατηρήσει για 7 ολόκληρους μήνες. Σε αυτό το ζώδιο ο Άρης είναι ανήσυχος, περίεργος, ιδιαίτερα επικοινωνιακός, αιχμηρός στα λόγια και νοιάζεται για την επαφή. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι αυτά της μεταβλητής ομάδας, δηλαδή Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες. Η εβδομάδα θα κλείσει με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 21/8 που δείχνει σύγχυση, προβλήματα στις επικοινωνίες ή τις μετακινήσεις και έμφαση στις ψευδείς ειδήσεις.

 

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η αλλαγή θέσης του κυβερνήτη σας Άρη πάντα δίνει μια διαφορετική διάσταση στην καθημερινότητά σας και στρέφει την προσοχή σας σε έναν διαφορετικό τομέα. Ο Άρης θα ενεργοποιήσει τον τομέα της επικοινωνίας, της γνώσης, της κίνησης. Το πιο απαιτητικό διάστημα θα είναι αυτό της ανάδρομης πορείας του από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23. Πριν και μετά τα πράγματα θα είναι σαφώς πιο άνετα για σας. Το διάστημα της ορθής πορείας του σε αυτό το ζώδιο είναι ένα θετικό διάστημα για να ψάξετε περισσότερο θέματα σπουδών, να βοηθηθείτε σε εξετάσεις και τεστ, να ανακαλύψετε τι άλλο θέλετε να μάθετε ώστε να προσθέσετε γνώση στο βιογραφικό σας. Μια από αυτές μπορεί αν την υλοποιήσετε να σας φέρει και θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Ο Άρης στους Διδύμους αγαπά και το φλερτ! Δεν ενδιαφέρεται να προχωρήσει απαραίτητα σε σχέση, αλλά το ραντάρ του πιάνει πολλά «σήματα». Αυτή την εβδομάδα στις 16/8 μπορεί να έχετε κάποιες ειδήσεις σε σχέση με ένα επαγγελματικό ή οικονομικό ζήτημα. Προσοχή χρειάζεται για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο στις 21/8, καθώς η αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα μπορεί να θολώσει την κρίση τους κυρίως σε θέματα επαγγελματικά.

Ταύρος

Μετά από ένα εξαντλητικό δίμηνο που τέσταρε τις αντοχές και την υπομονή σας αγαπητοί μου Ταύροι με τον Άρη στο ζώδιο σας, έρχεται αυτή η εβδομάδα του Αυγούστου για να σας βοηθήσει να πάρετε μια ανάσα. Ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο σας στις 20/8 και περνά στους Διδύμους, απαλλάσσοντας σας από την καθημερινή «τρέλα». Ο Άρης σας κινητοποιεί να δουλέψετε πιο σκληρά, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες στα οικονομικά και να κάνετε καλύτερη διαχείριση εσόδων και εξόδων. Ειδικά την περίοδο που θα είναι ανάδρομος, από τις 30/10/22 μέχρι τις 12/1/23, τα έξοδα φαίνεται ότι θα πάρουν την άγουσα. Κατά τα άλλα, στις 18/8 έχουμε μια τυχερή όψη τριγώνου Αφροδίτης-Δία. Από την άλλη είναι μια τυχερή όψη που μπορεί να φέρει και μια συνεργασία ή μια σημαντική πρόταση. Στις 21/8 οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο ας είστε πιο προσεκτικοί με την αντίθεση του Ερμή με τον Ποσειδώνα, γιατί μπορεί η κρίση σας να είναι επηρεασμένη και να μην λάβετε ορθές αποφάσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Έχει περάσει σχεδόν περισσότερο από 1,5 χρόνος από τότε που ο Άρης βρισκόταν στο ζώδιο σας και τώρα το επισκέπτεται ξανά στις 20/8 για να πατήσετε γκάζι και να κάνετε τα πράγματα να εξελιχθούν στη ζωή σας προς όλες τις κατευθύνσεις. Στην πορεία του στο ζώδιο σας θα εντατικοποιήσει τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας σε μεγάλο βαθμό.  Μπορεί ο Άρης στο ζώδιο σας να σας κάνει ιδιαίτερα γενναίους, αλλά ταυτόχρονα και λίγο πιο απερίσκεπτους. Δεν μπορείτε λοιπόν σε μεγάλες αποφάσεις για το μέλλον σας να βασίζεστε μόνο στην επιθυμία σας και την πίστη ότι θα τα καταφέρετε. Σε αυτή την περίοδο θα πρέπει να φροντίζετε ιδιαίτερα την υγεία σας σε όλα τα επίπεδα. Κατά τα άλλα, αυτή την εβδομάδα στις 16/8 με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να υπάρχει μια είδηση που αφορά σε επαγγελματικά θέματα. Στις 18/8 η Αφροδίτη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία στα ζώδια της φωτιάς και θα ευνοήσει και το δικό σας ζώδιο. Μπορεί να έχετε ευχάριστες επαφές σε φιλικό ή ερωτικό επίπεδο, καλά οικονομικά νέα. Προσοχή θα χρειαστεί στις 21/8 στην αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Καρκίνος

Η εβδομάδα αυτή του Αυγούστου φέρνει μια αλλαγή στο πλανητικό σκηνικό που θα δώσει τον τόνο για τους επόμενους επτά μήνες! Αναφέρομαι φυσικά στην είσοδο του Άρη στους Διδύμους. Εδώ ο Άρης παίρνει θέση σε ένα πιο κρυφό, παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο. Η δουλειά που θα κάνετε από δω και κάτω έχει πιο πολύ τη μορφή της προετοιμασίας, μιας νέας κατάστασης που θα βγάλετε στην επιφάνεια από την άνοιξη του 2023 κι έπειτα. Σημαντικό αυτή την περίοδο των επτά μηνών είναι να ενδιαφερθείτε για τη φυσική σας κατάσταση. Αν ψάχνατε την κατάλληλη περίοδο για δίαιτα, άσκηση, δεν θα μπορούσατε να βρείτε ιδεωδέστερη. Αξιοποιήστε τους μήνες που έρχονται για τα επαγγελματικά σας σχέδια, για να ασχοληθείτε με τον προσωπικό σας χώρο. Κατά τα άλλα, στις 16/8 το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό δίνει έμφαση σε συζητήσεις, σε νέες ιδέες, αλλά πιθανώς και σε ξαφνικές προτάσεις. Στις 18/8 το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία μπορεί να φέρει μια ευχάριστη είδηση σε ένα οικονομικό ζήτημα, ενώ δεν είναι απίθανο να δεχτείτε και μια εξαιρετική επαγγελματική πρόταση αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Ο Άρης μετακινείται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας, τους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 25/3/23, προσφέροντάς σας ένα διάστημα επτά μηνών με έμφαση περισσότερο στην κοινωνικότητα. Αυτή η θέση του Άρη θα ζωντανέψει και την ερωτική σας επιθυμία και θα σας κάνει πιο πρόθυμους να φλερτάρετε και γενικώς να παίξετε. Το πιο απαιτητικό διάστημα κι εκεί που πραγματικά χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να έχετε δυσκολίες στις σχέσεις, αλλά και καθυστερήσεις ή προβλήματα στην επίτευξη των στόχων σας, θα είναι από τις 30/10 μέχρι τις 12/1/23 που ο Άρης θα είναι φαινομενικά ανάδρομος. Σε αυτή την εβδομάδα έχουμε στις 16/8 το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που μπορεί να φέρει μια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο ή μια καλή ευκαιρία οικονομικά. Πιο προσεκτικοί σε θέματα οικονομικά πρέπει να είστε την Κυριακή στις 21/8 με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα, ειδικά οι γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.

Παρθένος

Η πιο σημαντική εβδομάδα σχεδόν όλου του καλοκαιριού ξεδιπλώνεται μπροστά μας, αφού φέρνει τον Άρη στις 20/8 στους Διδύμους σε ένα νευραλγικό σημείο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου. Θα σας επηρεάζει για τους επόμενους 7 μήνες, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην κατεύθυνση της ζωής σας και τις επαγγελματικές σας επιλογές. Μπορεί να προκύψει μια νέα επαγγελματική πρόταση ή και περισσότερες που πιθανώς να σας βάλουν και σε δίλημμα σχετικά με το τι πρέπει να διαλέξετε. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε παρ’ όλα αυτά. Αυτή η περίοδος του Άρη στους Διδύμους θα είναι εξαντλητική από πλευράς ρυθμών, γι’ αυτό θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Κατά τα άλλα, αυτή την εβδομάδα έχουμε μια θετική όψη στις 16/8 ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σας και τον Ουρανό που μπορεί να φέρει εξελίξεις. Τα καλά νέα συνεχίζονται και στις 18/8 με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία που φέρνει κάτι ιδιαίτερα θετικό σε οικονομικό επίπεδο. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις 21/8 με την αντίθεση Ερμή-Ποσειδώνα που θολώνει την κρίση σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Ο Άρης προχωρά στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων, όπου και θα παραμείνει για επτά ολόκληρους μήνες μέχρι τις 25/3/23, παρέχοντάς σας ευκαιρίες ανάπτυξης, επέκτασης των οριζόντων σας, απόκτησης περισσότερων γνώσεων, αλλά και ενίσχυσης των κοινωνικών και ερωτικών σας σχέσεων.. Ο Άρης σε έναν τομέα που σχετίζεται απόλυτα με το μέλλον σάς βάζει στη διαδικασία να σχεδιάσετε εκ νέου τη ζωή σας, ίσως και σε άλλες βάσεις πια. Μέχρι και στην ερωτική σας ζωή θα είναι βοηθητικός από αυτή τη θέση. Κατά τα άλλα, αυτή την εβδομάδα έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανού στις 16/8, που παραπέμπει σε νέα που μπορεί να λάβετε κάπως ξαφνικά για θέματα δουλειάς. Στις 18/8 έχουμε την πιο τυχερή μέρα της εβδομάδας, καθώς Αφροδίτη και Δίας ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα τρίγωνο, φέρνοντας εξαιρετικά νέα και εξελίξεις σε θέματα προσωπικών σχέσεων, διασκέδασης με φίλους, επιτυχίας στους στόχους σας αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Σκορπιός

Στις 20/8 ο Άρης προχωρά στους Διδύμους. Μέσα σε όλα μπορεί να ανακαλύψετε κάποιους που έχουν διάθεση και πόρους να χρηματοδοτήσουν ένα επαγγελματικό σας σχέδιο ή μια επιχειρηματική σας κίνηση. Αν ψάχνετε επενδυτές, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εντατικοποιήσετε την έρευνα σας. Γενικώς, οτιδήποτε αφορά οικονομικές συμφωνίες, δάνεια, κάρτες, διακανονισμούς, δοσοληψίες με το δημόσιο, συνεργασίες με οικονομικό όφελος, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα ξεψαχνίσετε. Εκτός από τα οικονομικά, θετική θα είναι η συμβολή του Άρη του παραδοσιακού σας κυβερνήτη και στην ερωτική σας ζωή. Κατά τα άλλα, αυτή την εβδομάδα έχουμε στις 16/8 το τρίγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που φέρνει ξαφνικές κι ευχάριστες συναντήσεις με φίλους, αλλά και έμφαση στη συλλογική δουλειά με νέες ιδέες. Στις 18/8 η Αφροδίτη θα συναντήσει σε τρίγωνο τον Δία την πιο τυχερή μέρα όλου του Αυγούστου. Για σας το όφελος και η τύχη μπορεί να συνδέονται με ένα νέο βήμα στην καριέρα σας. Προσεκτικοί πρέπει να είστε στις 21/8 και να μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά.

Τοξότης

Από την αρχή σχεδόν του Ιουλίου μέχρι και τώρα οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας ήταν παραπάνω από ασφυκτικοί, σε σχέση κυρίως με τα θέματα της δουλειάς και των υποχρεώσεων σας. Ο Άρης, εγκαταλείπει τον Ταύρο στις 20/8 και προχωρά απέναντι σας στους Διδύμους. Αν μέχρι τώρα νιώθατε ότι παλεύατε μόνοι σας, τώρα θα εμφανιστούν άνθρωποι που θα θελήσουν να σας βοηθήσουν ή να μοιραστούν τις ευθύνες του έργου που κάνετε ώστε να απελευθερωθείτε λίγο και να αναπνεύσετε. Αυτή η θέση είναι αποτελεσματική και για την ερωτική σας ζωή με μια πλειάδα επιλογών αν είστε μόνοι-ες. Το μόνο διάστημα που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή θα είναι αυτό της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του από τις 30/10 μέχρι τις 12/1/23. Σε αυτό το διάστημα θα πρέπει να προσέχετε την υγεία, τις σχέσεις, αλλά και τις συνεργασίες σας για να μην έχετε απώλειες. Στις 18/8 όμως έρχεται η πιο τυχερή μέρα όλου του Αυγούστου, καθώς η Αφροδίτη από τον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Κριό. Εξαιρετική όψη για την ερωτική σας ζωή, για τις επαγγελματικές και οικονομικές σας εξελίξεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Ο Αύγουστος μέχρι τώρα είναι σαφώς ένας πιο γλυκός μήνας. Από αυτή την εβδομάδα όμως έχει αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, που θα επηρεάσουν την καθημερινότητα σας για τους επόμενους 7 μήνες. Αναφέρομαι φυσικά στην είσοδο του Άρη στους Διδύμους στις 20/8, θέση που θα κρατήσει σχεδόν ένα επτάμηνο, μέχρι δηλαδή τις 25/3/23. Μολονότι θα είναι ένα ιδιαίτερα πολυάσχολο και απαιτητικό διάστημα, θα επωφεληθείτε αν προσπαθήσετε να συστηματοποιήσετε τη δουλειά σας, να διανείμετε τις ευθύνες και σε άλλα άτομα που μπορεί να σας βοηθήσουν, να εντατικοποιήσετε την παραγωγικότητα σας μέσω νέων τεχνολογιών και κυρίως να επικοινωνήσετε τις ανάγκες, τις ιδέες και το όραμα σας με ξεκάθαρο τρόπο σε αυτούς που εργάζονται για εσάς ή με εσάς. Το διάστημα που θα είναι πιο απαιτητικό κι εκεί καλείστε κι εσείς να είστε πιο προσεκτικοί και πειθαρχημένοι, τόσο στα θέματα υγείας όσο και στη δουλειά, είναι από τις 30/10 μέχρι τις 12/1/23 που εκτείνεται η ανάδρομη πορεία του. Κατά τα άλλα, αυτή την εβδομάδα έχουμε μια εξαιρετική όψη για συζητήσεις, συμφωνίες, διαπραγματεύσεις. Στις 18/8 έχουμε την πιο τυχερή μέρα με το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, που για σας θα μπορούσε να σημαίνει μια καλή εξέλιξη σε οικονομικό επίπεδο.

Υδροχόος

Μετά από ένα απαιτητικό, σχεδόν εξαντλητικό, διάστημα από τις 5/7 με την κόντρα του Άρη από τον Ταύρο και τις πιέσεις του Κρόνου στο ζώδιο σας, ο Αύγουστος στη συνέχεια του θα σας φανεί «παιδική χαρά». Τα θέματα των παιδιών θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα, είτε έχετε είτε είστε σε φάση απόκτησης απογόνων. Αυτή η διέλευση είναι ιδιαίτερα γόνιμη αν επιθυμείτε να ψαχτείτε με την τεκνοποίηση. Ίσως κάποιο σας παιδί να σας απασχολήσει περισσότερο με τις ανάγκες του ή τη συμπεριφορά του. Το διάστημα βέβαια της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του, από τις 30/10 μέχρι τις 12/1/23, θα είναι αρκετά πιο απαιτητικό και θα χρειάζεται την προσοχή σας σε όλα τα παραπάνω θέματα για να λειτουργούν σωστά. Κατά τα άλλα, αυτή την εβδομάδα στις 16/8 ο Ερμής συναντά σε όψη τριγώνου τον Ουρανό, φέρνοντας ευχάριστες εξελίξεις σε ένα οικονομικό θέμα ή σε θέματα σπιτιού. Στις 18/8 η Αφροδίτη από τον Λέοντα συναντά σε όψη τριγώνου τον Δία στον Κριό, στην πιο τυχερή μέρα του Αυγούστου σε θέματα σχέσεων, επαφών, γνωριμιών, συνεργασιών

Ιχθύες

Αυτή η εβδομάδα του Αυγούστου σας βάζει σε μια πιο ενεργητική φάση που θα κρατήσει μάλιστα επί μακρόν μέχρι την άνοιξη του 2023. Το επόμενο διάστημα είναι διάστημα προσαρμογών. Ο Άρης μπορεί να σας κάνει πιο βιαστικούς και ανυπόμονους, αλλά η βιασύνη σε σημαντικές αποφάσεις δεν είναι καλός σύμβουλος. Ιδιαίτερα το διάστημα της ανάδρομης πορείας του, δηλαδή από τις 30/10 μέχρι τις 12/1/23. Στο επόμενο διάστημα πιθανώς να υπάρχουν και περισσότεροι τριγμοί μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Μέσα σε όλα μην παραμελείτε την υγεία σας αγαπητοί μου Ιχθύες, γιατί αυτή είναι πάντα η μοναδική μας προτεραιότητα. Η πρώτη στις 16/8 ανάμεσα στον Ερμή και τον Ουρανό ευνοεί την επικοινωνία. Η δεύτερη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία στις 18/8 μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Πρόκειται για την πιο τυχερή όψη του Αυγούστου. Σοβαρές αποφάσεις δέσμευσης ίσως είναι καλύτερα να αποφευχθούν αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.