ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 13-19/3/23

iStock

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 13-19/3/23. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η νέα εβδομάδα του Μαρτίου φέρει την υπογραφή του Ποσειδώνα σχεδόν σε όλες τις μέρες της. Η σύνοδος του Ήλιου και του Ερμή με τον Ποσειδώνα στις 16/03 ενισχύει τη διαίσθηση, την ευαισθησία, αλλά μπορεί να δημιουργεί σύγχυση, φοβίες ή παραλογισμούς. Ο Ποσειδώνας πολλές φορές αποκαλύπτει κιόλας. Πιθανώς δηλαδή να ανακαλύψετε πράγματα για ανθρώπους, που σας διέφευγαν το προηγούμενο διάστημα. Στις 16/03 αποφύγετε να εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας, προσέξτε σε ποιον εξαπολύετε τα αρνητικά σας συναισθήματα και ποιοι είναι αποδέκτες του θυμού σας.

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο, στις 17/03 θα βοηθήσει κάπως να χαλαρώσουμε και μέχρι τις 11/04 θα φέρει οικονομικά θέματα στο προσκήνιο. Την Κυριακή 19/03 ο Ερμής προχωρά στον Κριό κάνοντας μας πιο ανυπόμονους στις συζητήσεις, αλλά και πιο πρόθυμους να παθιαστούμε με τις ιδέες μας. Νέες φιλίες και φλερτ μπορεί να αρχίσουν να ανθίζουν μέχρι τις 03/04.

Κριός

Η πιο απαιτητική όψη της εβδομάδας, είναι το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη με τον Ποσειδώνα στις 15/03, μια όψη ομιχλώδης, ασαφής και αποσταθεροποιητική. Σχέσεις που θεωρείτε συμπαγείς και δεδομένες μπορεί να σας απογοητεύσουν και να σας δημιουργήσουν εξαιρετική ανασφάλεια. Είναι μια εβδομάδα που το σύμπαν σας συμβουλεύει να κάνετε ένα βήμα πίσω. Στις 16/03 μπορεί να υπάρχει ένταση στις σχέσεις σας κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο ή και παρασκήνιο. Στις 17/03 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου και η ερωτική σας ζωή θα μπει σε πιο σταθερές και ήρεμες βάσεις. Από τις 19/03 και μέχρι τις 04/04, οι ρυθμοί στην καθημερινότητα σας θα ανέβουν αισθητά και θα χρειαστεί να δουλέψετε ίσως περισσότερο.

Ταύρος

Στις 15/03 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τα οικονομικά σας. Eλέγξτε καλύτερα συνεργάτες ή ανθρώπους που μπορεί να εργάζονται για σας και δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Αποφύγετε να δανείσετε ή να δανειστείτε. O Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης που πολλές φορές παραπλανά ή μας γεμίζει με σύγχυση. Αυτή την εβδομάδα ασχοληθείτε περισσότερο με τους φίλους σας και ανανεώστε τη σχέση μαζί τους. Η Αφροδίτη στις 17/03 περνά στο ζώδιο σας και δημιουργήστε ένα πιο όμορφο περιβάλλον για την οικογένεια σας. Από την Κυριακή και μέχρι τις 4 Απριλίου, μπαίνετε σε μια περίοδο προετοιμασίας για τις νέες εκκινήσεις που θέλετε να κάνετε αυτή την άνοιξη.

Δίδυμοι 

Εκεί που μπορεί να είχατε πάρει τα πάνω σας κυρίως στα επαγγελματικά, κάτι γίνεται και ξαναγυρίζετε στη σύγχυση και την ανασφάλεια έστω και παροδικά. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και αποφάσεις για τη δουλειά και την πορεία της καριέρας σας. Στις 16/03, το να είστε προσγειωμένοι είναι το πιο βασικό συστατικό επιτυχίας.Στις 17/03 η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο και θα βοηθήσει να ανέλθετε ψυχολογικά σταδιακά μέχρι τις 11/04. Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα λάβει θέση στον φιλικό σας Κριό από τις 19/03 μέχρι τις 04/04, διευκολύνοντας την επικοινωνία και φέρνοντας φρέσκο αέρα ανανέωσης στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Στις 15/03 σχηματίζεται μια όψη αρκετά «επικίνδυνη» γιατί δημιουργεί ένα ομιχλώδες κλίμα όπου η αλήθεια από το ψέμα δεν είναι εύκολο να διαχωριστεί. Προσπαθήστε να απευθύνεστε σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε για συμβουλές. Η Τετάρτη δεν είναι καλή μέρα για πειραματισμούς και το ίδιο ισχύει και για την Τρίτη. Όσο κι αν απολαμβάνετε τη βολή σας, αυτή η εβδομάδα σας προτρέπει να βγείτε λίγο προς τα έξω. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 17/03 θα βοηθήσει τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα οικονομικά. Την Κυριακή ο Ερμής θα περάσει στον Κριό. Είναι η στιγμή λοιπόν να ψαχτείτε στα επαγγελματικά σας περισσότερο, να κάνετε τις κατάλληλες επαφές και να δείξετε αυτοπεποίθηση και γενναιότητα!

Λέων

Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη είναι οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, καθώς δημιουργούνται συνθήκες πίεσης και άγχους ή σύγχυσης και έλλειψης κατεύθυνσης. Εννοείται δεν είναι καλές μέρες για οικονομικές συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Δεν είναι απίθανο να έρθουν στο προσκήνιο προβλήματα με τα παραπάνω ή οι συνέπειες της δικής σας κακοδιαχείρισης. Από την άλλη, ο Ποσειδώνας είναι ένας πλανήτης πιο ομιχλώδης και δημιουργεί σύγχυση σε ό,τι αγγίζει. Ψυχραιμία. Από την άλλη εβδομάδα θα αρχίσουν να βελτιώνονται τα πράγματα. Αν τα οικονομικά και ο χρόνος σας το επιτρέπει δείτε μήπως μπορείτε να κανονίσετε ένα ταξιδάκι που θα βοηθήσει τη διάθεση σας.

Παρθένος

Η εβδομάδα αυτή, είναι η πιο ομιχλώδης εβδομάδα του Μαρτίου. Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη, είναι από κάθε άποψη οι πιο ασαφείς και χαοτικές ημέρες. Μπορεί να νιώθετε άτονοι ή μπορεί να βλέπετε ότι για αδιευκρίνιστους λόγους, κάτι δεν πάει όπως το περιμένατε. Προσέξτε τις εντάσεις και τα παιχνίδια εγωισμού στις σχέσεις σας. Πιθανές και οι αποκαλύψεις από το παρελθόν, που τώρα έρχονται στην επιφάνεια. Αν γνωρίσετε κάποιο άτομο τώρα, κάντε μια μικρή έρευνα για το παρελθόν του ή αφήστε στον χρόνο να δείξει αν όντως είναι μια σοβαρή περίπτωση. Στις 17/03 η Αφροδίτη θα περάσει στον φιλικό σας Ταύρο και θα σας επιτρέψει σταδιακά να ηρεμήσετε ψυχολογικά. Την Κυριακή ο κυβερνήτης σας Ερμής προχωρά στον Κριό και μέχρι τις 04/04 κάνει προτεραιότητα την τακτοποίηση των οικονομικών.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Μπαίνετε σε μια διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με το σώμα, την υγεία, τη διατροφή κι από την άλλη με τα θέματα της δουλειάς. Πρόκειται όμως για την πιο «χαοτική» εβδομάδα του Μαρτίου. Μπορεί να υπάρχει ένα κλίμα ασάφειας σε θέματα δουλειάς και σε σχέσεις με συνεργάτες. Το να επιμείνετε σε κάτι που βλέπετε ότι δεν προχωρά, απλώς θα σας σπάσει τα νεύρα και θα σας καταβάλει και ψυχολογικά. Η Πέμπτη είναι η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας καθώς θα κυριαρχεί ο εγωισμός και η έκφραση θυμού. Στις 17/03 η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο και θα διευκολύνει κάπως οικονομικά θέματα. Την Κυριακή ο Ερμής προχωρά στον Κριό δίνοντας έμφαση στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με πιεστικούς ρυθμούς στο μέτωπο των επαγγελματικών και των οικονομικών, όμως όσο και να ζοριστείτε ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε. Την Τετάρτη δημιουργείται κλίμα ασάφειας, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Ακόμη, μην εμπιστεύεστε μυστικά σας σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Το ίδιο να κάνετε και με τα μυστικά των άλλων. Η εβδομάδα δεν προσφέρεται για να πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο στις 17/03 θα σας δώσει ευκαιρίες εξωστρέφειας μέχρι τις 11/04. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό την Κυριακή, σας καλεί να δείτε προσεκτικά θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης και να κάνετε αλλαγές στο μέτωπο της εργασίας.

Τοξότης

Η νέα εβδομάδα του Μαρτίου είναι σαφώς πιο εσωστρεφής και κλειστή. Την Τετάρτη μπορεί να υπάρχει τάση εξιδανίκευσης σε σχέσεις ή συνεργασίες, γι’ αυτό αν σας προταθεί κάτι  μην βιαστείτε να πείτε «ναι» χωρίς δεύτερη σκέψη. Είναι μέρες που μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη αγωνία σε συναισθηματικό επίπεδο ή να βρεθείτε ενώπιον αποκαλύψεων. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να εστιαστείτε κυρίως στη φροντίδα του εαυτού σας. Η αίσθηση της ασάφειας και της σύγχυσης θα είναι πιο έντονη από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 17/03 στον Ταύρο θα δώσει έμφαση σε θέματα υγείας αλλά και στα επαγγελματικά. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό από τις 19/03 μέχρι τις 04/04 βοηθά τη διάθεση σας και την ερωτική σας ζωή.

Αιγόκερως

Προσπαθήστε να μην προγραμματίσετε πολύ σοβαρές συζητήσεις από Τρίτη μέχρι και Πέμπτη. Καλύτερα βρείτε ελεύθερο χρόνο για να κάνετε μια βόλτα στη φύση ή να ασχοληθείτε με κάτι που θα θέλατε να μάθετε. Μπορεί να υπάρχουν άτομα από το περιβάλλον σας που απλά θέλουν να γαντζωθούν επάνω σας κάνοντας έκκληση στο συναίσθημα ή τη συμπόνια σας. Το να διατηρήσετε τα όρια σας και να μην αφήσετε να επηρεαστείτε από τα δράματα των άλλων, είναι το δικό σας στοίχημα αυτή την εβδομάδα. Από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή, θα είναι κάπως φορτισμένες ημέρες, οπότε προσέξτε κι εσείς τη συμπεριφορά σας. Στις 17/03 η Αφροδίτη προχωρά στον Ταύρο δημιουργώντας καλύτερες προϋποθέσεις στην ερωτική σας ζωή, μέχρι τις 11/04. Την Κυριακή ο Ερμής παίρνει θέση στον Κριό και μέχρι τις 04/04 σας προτρέπει να ασχοληθείτε με τα του οίκου σας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

 

Υδροχόος

Αν έχετε καιρό να ασχοληθείτε με τον οικονομικό σας προϋπολογισμό, ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Σίγουρα δεν είναι οι κατάλληλες μέρες μέχρι την Παρασκευή για να κάνετε διαπραγματεύσεις ή να πιστέψετε χωρίς έρευνα όποια πληροφορία σας έρχεται. Αποφύγετε επίσης τις αγορές. Σκεφτείτε μήπως εσείς οι ίδιοι σαμποτάρετε την ευημερία σας; Στις 17/03 η Αφροδίτη περνά στον Ταύρο, μέσα στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Δείτε μέχρι τις 11/04 πώς θα μπορούσατε να συσφίξετε οικογενειακές σχέσεις ή να ασχοληθείτε με τον χώρο του σπιτιού. Την Κυριακή ο Ερμής προχωρά στον Κριό και σας ζητά για να οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητα σας, να κάνετε συζητήσεις, αγοραπωλησίες, ταξίδια.

Ιχθύες

Με τόσες όψεις προς τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας, χωρίς αυτό φυσικά να το κάνει εύκολο ή άνετο. Σαφώς δεν είναι μια εβδομάδα για να είστε επικριτικοί και σκληροί. Είναι μια εβδομάδα για να φερθείτε ευγενικά, γλυκά και θετικά και με περισσή κατανόηση κυρίως σε σας τους ίδιους. Η σύγχυση θα είναι έντονη σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και πιθανώς να κορυφωθεί από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο από τις 17/03 και μέχρι τις 11/04 βοηθά σε θέματα επικοινωνίας και βελτιώνει σχέσεις και επαφές με φίλους και συνεργάτες. Την Κυριακή ο Ερμής περνά στον Κριό και σας βοηθά να μειώσετε περιττά έξοδα και να βρείτε και νέες πηγές εσόδων.

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.