ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 12/04-18/04/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 12/4 – 18/4. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, που συνοδεύει τη Νέα Σελήνη στις 12/4, είναι μια όψη που δείχνει παιχνίδια δύναμης και εξουσίας κυρίως στις σχέσεις και δημιουργεί ανασφάλειες και φοβίες στις οποίες καλό είναι να μην παραδοθούμε. Ο Πλούτωνας θα κάνει ακόμη μια φορά έντονη την παρουσία του και την Παρασκευή 16/4 στο τετράγωνο που θα σχηματίσει ο Ήλιος από τον Κριό προς αυτόν. Αυτές οι όψεις με τον Πλούτωνα έχουν να κάνουν με την αυξημένη διάθεση ελέγχου των πραγμάτων, αλλά μπορεί να οδηγήσει και σε διαμάχες με άτομα που έχουν δύναμη ή εξουσία. Αυτές οι προκλήσεις μπορεί να οδηγήσουν σε ακραίες συμπεριφορές και να ξυπνήσουν φοβίες μέσα μας, όμως από την άλλη μπορεί να λειτουργήσουν και σαν κίνητρο για ριζικές αλλαγές που θα μας ενδυναμώσουν ακόμη περισσότερο. Για πάμε να δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου.

Κριός

Αυτή η εβδομάδα συγκεντρώνει εξαιρετικές όψεις που μπορούν να σας βοηθήσουν με τα νέα ξεκινήματα στη ζωή σας, αλλά και δυο όψεις που θέλουν προσοχή. Η μία είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 12/4 και η άλλη το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/4. Ο Πλούτωνας βρίσκεται χρόνια τώρα στον τομέα που έχει να κάνει με την καριέρα, την επαγγελματική σας κατεύθυνση, αλλά και το στάτους σας, ακόμη και στην προσωπική σας ζωή. Οι όψεις αυτές δείχνουν ότι μπορεί να πιέζεστε περισσότερο σε μια κατάσταση που δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο. Αν λοιπόν οι συνθήκες, κάποιοι κανόνες, οι επιθυμίες των άλλων, δεν συμβαδίζουν με το δικό σας αξιακό σύστημα, τότε είναι πολύ πιθανόν να επαναστατείτε και να θέλετε διακαώς κάποια αλλαγή.

Ταύρος

Κάθε τέλος μπορεί να γίνει μια καινούρια αρχή. Αυτό είναι το μάθημα της Νέας Σελήνης στον Κριό, που πραγματοποιείται μέσα σε ένα πιο παρασκηνιακό και ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που συμβολίζει κυρίως το τέλος μιας κατάστασης, προκειμένου να διευκολυνθεί μια νέα αρχή. Σκεφτείτε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας για να έρθει το καινούριο στη ζωή σας. Το σημαντικό νέο της εβδομάδας για το ζώδιό σας είναι η είσοδος του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, στο ζώδιο σας την Τετάρτη 14/4. Αν η ερωτική σας ζωή είχε περιέλθει σε μαρασμό ή είχατε αδιαφορήσει γι’ αυτή, τότε η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει μέχρι τις 8/5 να αποκτήσει ξανά προτεραιότητα.

Δίδυμοι

Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη στο ζώδιο σας στις 14/4 και το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στις 17/4 σας προτρέπουν να πάρετε σημαντικές πρωτοβουλίες σε επαγγελματικό ή επιχειρηματικό επίπεδο. Αν ασχολείστε με επαγγέλματα που η βάση τους είναι η επικοινωνία, ο γραπτός και προφορικός λόγος, η εκπαίδευση, μπορεί να έχετε μεγαλύτερη επιτυχία το επόμενο διάστημα. Αν κάποιος σας προκαλέσει παρόλα αυτά μέσα στην εβδομάδα, προσέξτε πώς θα το διαχειριστείτε για να μη ξυπνήσετε εκδικητικές συμπεριφορές. Σε κάθε περίπτωση, θα καταλάβετε αυτή την εβδομάδα ποιος είναι με το μέρος σας, ποιος σας στηρίζει, ποιος μπορεί να σας βλέπει καχύποπτα ή να δημιουργεί παρασκήνιο.

Καρκίνος

Η εβδομάδα ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στον Κριό να σας προσκαλεί να κυνηγήσετε τους στόχους σας, ιδίως τους επαγγελματικούς. Και μάλιστα στην πορεία της, σας εφοδιάζει με αυτές τις θετικές όψεις που χρειάζονται για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και να ξεκινήσει η υλοποίηση των σχεδίων σας. Το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Δία στον Υδροχόο στις 17/4, πιθανώς να οδηγήσει μια εξαιρετική ιδέα που μπορεί να έχετε σε υλοποίηση και μάλιστα να δεχτείτε και στήριξη από κάποιο άτομο. Εξαιρετική αυτή η όψη και σε θέματα που αφορούν στην οικογένεια ή σε κάποιο ακίνητο.

Λέων

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Νέα Σελήνη που σας δίνει περισσότερη ενέργεια και όρεξη να κυνηγήσετε με ενθουσιασμό το καινούριο στη ζωή σας και να ξεκινήσετε ίσως ένα νέο πρότζεκτ. Θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά, τη σχέση με τους συνεργάτες σας, τα οικονομικά της εργασίας θα σας προβληματίσουν περισσότερο, αλλά όσο κι αν δεν έχετε όρεξη να δείτε τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα καλό θα είναι να μην αφήσετε τίποτε να διαφύγει του ελέγχου σας. Προσέξτε ακόμη παιχνίδια εγωισμού ή χειριστικά παιχνίδια για να μην σαμποτάρετε τη δουλειά σας. Σκεφτείτε τι έχει περισσότερο σημασία αυτή τη στιγμή. Να νικήσει ο εγωισμός σας ή να χάσετε μια δουλειά.

Παρθένος

Το τρίγωνο Άρη-Δία στις 17/4 μπορεί να σας φέρει εγγύτερα σε μια συμφωνία για μια δουλειά που μπορεί να απογειώσει την καριέρα σας. Ενδεχομένως να ασχοληθείτε και με περισσότερα από δύο επαγγελματικά ενδιαφέροντα παράλληλα. Αν σας ενδιαφέρει να βρείτε κόσμο για να υποστηρίξετε ένα νέο επαγγελματικό πλάνο, η εβδομάδα προσφέρεται, αλλά στις θετικές της ημέρες και όχι στις 12/4 και στις 16/4. Η είσοδος της Αφροδίτης στις 14/4, την Τετάρτη το βράδυ, στον Ταύρο θα φέρει μεγαλύτερη ισορροπία σε θέματα ερωτικά, αλλά και στα οικονομικά.

Ζυγός

Είστε κοινωνικά παιδιά που αγαπάτε τις σχέσεις και ψάχνετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας είτε προσωπικά είτε επαγγελματικά και με άλλους προκειμένου να σιγουρέψετε την επιτυχία. Όμως σε αυτή τη δυνατή και εν πολλοίς βοηθητική εβδομάδα υπάρχουν δυο όψεις που χρειάζονται την προσοχή σας. Η πρώτη είναι το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 12/4 και η δεύτερη το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/4. Έτσι με την ενεργοποίηση των όψεων αυτών μπορεί να σας έρθουν εικόνες του παρελθόντος στο νου. Μπορεί λοιπόν να έχετε διαμάχες με ένα άτομο, το οποίο σας θυμίζει κάποιο πρόσωπο της οικογένειάς σας που δεν τα πηγαίνατε καλά.

Σκορπιός

Οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Άρη στις 14/4, με τον Δία στις 15/4 και τέλος το τρίγωνο του Άρη με τον Δία στις 17/4, θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην κατεύθυνση του να βρείτε κάποια έξτρα ασχολία που θα σας αποδώσει και οικονομικά ή να έχετε κάποια θετικά νέα για μια επένδυση, κάποιο οικονομικό συνεταιρισμό ή θέματα που αφορούν διατροφές, ασφάλειες, επιστροφές της εφορίας, μπόνους κλπ. Ακόμη, θα μπορούσατε να ωφεληθείτε από την οικογενειακή σας περιουσία ή να έχετε μια καλή εξέλιξη σε σχέση με το σπίτι ή ένα ακίνητο. Την Τετάρτη το βράδυ η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ταύρου ακριβώς απέναντι σας, δίνοντας προτεραιότητα στην προσωπική σας ζωή για το υπόλοιπο του Απριλίου.

Τοξότης

Η καινούρια εβδομάδα σας βρίσκει σε μια ιδιαίτερα δημιουργική φάση, που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να αναδείξετε τα ταλέντα και τις ικανότητες σας, να κάνετε βήματα προόδου στα θέματα των επιχειρηματικών σας σχεδίων και ακόμη να ενισχύσετε την προσωπική σας ζωή. Το βράδυ της Τετάρτης η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο δίνοντας έμφαση στην βελτίωση των επαγγελματικών σας σχεδίων, αλλά και στη φροντίδα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα έχει δυο όψεις που χρειάζονται καλύτερη διαχείριση από την πλευρά σας, καθώς αφορούν τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας. Αναφέρομαι στο τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα στις 12/4 και το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στις 16/4. Αυτές τις ημέρες καταρχάς προσπαθήστε να μην ταλαιπωρήσετε τον εαυτό σας εξουθενώνοντας τον με σκέψεις, αναλύσεις επί αναλύσεων, παιχνίδια στρατηγικής ή και χειριστικά παιχνίδια απέναντι σε άλλους. Αντί να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, θα βουλιάξετε κι άλλο σε μια δίνη που δεν βγάζει πουθενά. Καλύτερα να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, να δείτε με μεγαλύτερη ησυχία τα επόμενα βήματα σας και να αποφύγετε περιττές συγκρούσεις.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί τόσο με τα όρια σας όσο και με τα όρια των άλλων και μην βιάζεστε να επικοινωνήσετε πράγματα που δεν τα έχετε ελέγξει πολύ εξονυχιστικά για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα. Αν ασχολείστε με εργασίες που έχουν σαν βάση τους την επικοινωνία, η εβδομάδα σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες να σημειώσετε πρόοδο, να κάνετε κάποια ραντεβού ή να περάσετε από συνεντεύξεις για θέματα δουλειάς. Οι όψεις του  Ήλιου σε εξάγωνο με τον Άρη στις 14/4, σε εξάγωνο με τον Δία στις 15/4 και το τρίγωνο Άρη-Δία στις 17/4, μπορεί να έχουν ευεργετική επιρροή όχι μόνο για την επαγγελματική σας ταυτότητα και εικόνα προς τα έξω, αλλά και στην προσωπική σας ζωή.

Ιχθύς

Στις 14/4, 15/4 και 17/4 έχουμε τις θετικότερες όψεις της εβδομάδας, που μπορεί να φέρουν κάποια κέρδη σε οικονομικό επίπεδο είτε από νέες πρωτοβουλίες που θα πάρετε είτε ακόμη και από κάποιο νέο ξεκίνημα το οποίο ενδέχεται να προκύψει. Ίσως αξίζει τον κόπο να πάρετε κάποιο ρίσκο ή να βγείτε από τη βολή σας, για να δοκιμάσετε κάτι καινούριο που μακροπρόθεσμα θα μπορούσε να σας αποφέρει. Αυτή η εβδομάδα θέλει προσοχή στις υπερβολές βέβαια στα θέματα του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως χρειάζεται ακόμη και σε αγαπημένα σας πρόσωπα στο οικογενειακό περιβάλλον να θέσετε όρια.

Διάβασε αναλυτικά τις προβλέψεις όλων των ζωδίων