ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 11-17/7/22

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις 11-17/7/22. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η εβδομάδα ξεκινά ήπια, αλλά από την Τρίτη που περνά η Σελήνη στον Αιγόκερω, οι εξελίξεις θα αρχίσουν να τρέχουν. Είναι ένα φεγγάρι που αναφέρεται κυρίως σε θέματα καριέρας. Είναι η στιγμή να δείτε πρακτικά τι λειτουργεί και τι όχι στη δουλειά σας. Οι αλλαγές που θα κάνουμε τώρα θα επηρεάσουν πολύ πιο βαθιά και καταλυτικά την εξέλιξη της ίδιας μας της ζωής, αν επηρεαζόμαστε από την Πανσέληνο αυτή. Την ίδια μέρα της Υπερπανσελήνου ολοκληρώνεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο σε ζώδια του αέρα, που μας καλεί να κάνουμε πιο «ώριμες» και καλά υπολογισμένες επιλογές.

Ας εστιάσουμε στη λύση κι όχι στο πρόβλημα. Στις 16/7 η σύνοδος Ήλιου-Ερμή παραπέμπει σε έντονη κινητικότητα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, αλλά και αγοραπωλησίες και ταξίδια. Το Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσουν τις διακοπές ή θα επωφεληθούν για μια μίνι καλοκαιρινή απόδραση.

Οι αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η κυρίαρχη επιρροή της εβδομάδας, έρχεται από την Υπερπανσέληνο του Ιουλίου που ολοκληρώνεται στον τομέα της καριέρας στις 13/7. Θα επηρεαστείτε κυρίως εσείς που έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο. Αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να βιώσετε μεγαλύτερη αγωνία και πίεση με αυτό το φεγγάρι. Παράλληλα θα κάνει αντίθεση με τον Ερμή, δημιουργώντας μεγαλύτερη ένταση και στην επικοινωνία με τους άλλους. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο την ίδια μέρα, υποστηρίζει σθεναρά τις μακρόχρονες σχέσεις σας και σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και καινούριες. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή το Σαββατοκύριακο σάς ανοίγει την όρεξη για ταξιδάκια, αλλά και για να συναντήσετε άτομα με τα οποία έχετε ισχυρούς δεσμούς.

Ταύρος

Η Υπερπανσέληνος του Ιουλίου δεσπόζει και ενισχύει τις τάσεις φυγής και ταξιδιών.  Από την άλλη μπορεί με αυτό το φεγγάρι να ασχοληθείτε εντατικά με τα μελλοντικά επαγγελματικά σας σχέδια. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου προσέξτε τις σχέσεις σας τόσο σε φιλικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή ακόμη και στις μετακινήσεις σας. Την ίδια μέρα το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου, είναι πολύ βοηθητικό τόσο για κάποια σχέση όσο και για τα οικονομικά σας. Καλά νέα μπορεί να έρθουν τόσο από τον επαγγελματικό τομέα, όσο κι από τον τομέα των οικονομικών. Η εβδομάδα κλείνει με ευκαιρίες για μια μικρή απόδραση, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες και χρήσιμες επαφές.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι

Η εβδομάδα ξεκινά με ένα πολυάσχολο πρόγραμμα. Στις 13/7 σχηματίζεται η Πανσέληνος του Ιουλίου, αναμοχλεύει τα συναισθήματα σας στις σχέσεις, αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Τα ερωτικά θέματα, αλλά και τα θέματα των οικονομικών φέρνει στο προσκήνιο αυτό το φεγγάρι. Μπορεί να νιώσετε ότι κατακλύζεστε από μεγάλη εσωτερική ένταση, την οποία κάπου θα θέλετε να την ξεσπάσετε. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ταυτόχρονα με την Πανσέληνο σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Κρόνο. Έτσι ό,τι κι αν προκύψει μπορεί να υπάρχει μια ευτυχής κατάληξη στο τέλος. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή το Σαββατοκύριακο μπορεί να δώσει λύσεις σε οικονομικά ζητήματα.

Καρκίνος

Μια σχέση μπορεί να φτάσει σε ένα κομβικό σημείο, ενώ το ίδιο μπορεί να συμβεί και σε μια επαγγελματική συνεργασία. Η επιρροή της Πανσελήνου εκτείνεται στις δυο επόμενες εβδομάδες και φέρνει αρκετές ευκαιρίες να φέρετε περισσότερη ισορροπία στις σχέσεις σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που σχηματίζεται την ίδια μέρα, βάζει μια σχέση ή συνεργασία σε πρώτο πλάνο. Το Σαββατοκύριακο η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στο ζώδιο σας και το τρίγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ενισχύουν τις τάσεις φυγής σας. Άλλοι μπορεί να έχετε επαφές, συζητήσεις, προτάσεις για θέματα καριέρας.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Λέων

Την εβδομάδα αυτή δεσπόζει η επιρροή της Πανσελήνου στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, στον τομέα της καθημερινότητας της εργασίας και της υγείας. Πρέπει να δείτε πόσο ευχαριστημένοι είστε από τη δουλειά που κάνετε και τις εργασιακές σας σχέσεις. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να δυσκολευτείτε περισσότερο στην καθημερινότητα σας. Στον αντίποδα της Πανσελήνου, σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο την ίδια μέρα και είναι πιθανόν να οδηγείστε σε μια νέα συμμαχία στα επαγγελματικά. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή το Σαββατοκύριακο αυξάνει τις τάσεις φυγής. Από την άλλη δείχνει και κάποιες παρασκηνιακές επαφές σε επαγγελματικό επίπεδο.

Παρθένος

Η Πανσέληνος του Ιουλίου στον φιλικό σας Αιγόκερω, φέρνει στο επίκεντρο τα θέματα των σχέσεων σας. Οι γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου, μπορεί να περάσετε κάπως δύσκολα με κάποιο άτομο που μπορεί να σας κατηγορήσει για κάτι άδικα. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας. Ο 5ος οίκος που πραγματοποιείται η Πανσέληνος σας ενθαρρύνει να πάρετε ένα μικρό ρίσκο. Τις επόμενες δυο εβδομάδες, μπορεί να προκύψουν και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε ερωτικό επίπεδο. Την ίδια μέρα, σχηματίζεται το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο. Οι δυο πλανήτες βρίσκονται στον 6ο οίκο της εργασίας και στον 10ο της καριέρας που σας καλεί να σκεφτείτε πόσο ρεαλιστικά είναι τα πλάνα σας. Το Σαββατοκύριακο η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή ευνοεί τα ταξίδια και γενικά δημιουργεί το πλαίσιο για ένα ιδιαίτερα κοινωνικό Σαββατοκύριακο.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Την Τετάρτη η Πανσέληνος στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, φέρνει πίεση είτε σε ένα θέμα οικογενειακό, είτε στα επαγγελματικά. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε παρορμητικά και διατηρείστε όσο μπορείτε τη ψυχραιμία σας. Την ίδια μέρα, η Αφροδίτη, σχηματίζει τρίγωνο με τον Κρόνο ενθαρρύνοντας σας να βάλετε στενά όρια στις σχέσεις. Αυτή είναι μια όψη που θα μπορούσε να φέρει και ένα ξεκαθάρισμα σε μια σχέση. Πιθανώς να κάνετε και μια γνωριμία που θα μπορούσε να οδηγηθεί σε μια μακρόχρονη κατάσταση. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει εξελίξεις σε θέματα καριέρας, επαφές, συζητήσεις ή και προτάσεις.

Σκορπιός

Στις 13/7 ολοκληρώνεται η Πανσέληνος στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου. Εγκαινιάζει μια περίοδο δυο εβδομάδων με προτάσεις και διαπραγματεύσεις. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου προσέξτε ιδιαίτερα σε φιλικές, ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις, γιατί μπορεί να υπάρχουν δυσκολίες. Καθώς η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με τον Ερμή και σύνοδο με τον Πλούτωνα θα νιώθετε μεγαλύτερη πίεση, Μπορεί να υπάρχουν και προβλήματα στην επικοινωνία ή και τις μετακινήσεις σας. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή το Σαββατοκύριακο μπορεί να επισφραγίσει μια συμφωνία και να ανοίξει τους ορίζοντες σας σε νέα μονοπάτια επαγγελματικά.

Τοξότης

Η Πανσέληνος του Ιουλίου επηρεάζει τις προσωπικές σας αξίες και τις οικονομικές σας απολαβές. Φαίνεται ότι θα έχετε αρκετές επαφές και συζητήσεις. Προσέξτε τι λέτε και πώς το λέτε. Πιθανώς να υπάρχει και μια σοβαρή επαγγελματική ή οικονομική πρόταση. Οι γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες ίσως έχετε μεγαλύτερη ένταση, σε ψυχολογικό επίπεδο. Την ίδια μέρα Αφροδίτη και Κρόνος, σας ωθούν να δείτε ρεαλιστικά τα θέματα μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Το Σαββατοκύριακο ο Ήλιος συναντά τον Ερμή, δημιουργώντας απίστευτη κινητικότητα σε συζητήσεις, επαφές, αλλά και ανάληψη δράσης σε θέματα που σχετίζονται με ασφάλειες, συμβόλαια, κληρονομικά, επενδύσεις, κλπ.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αιγόκερως

Την εβδομάδα αυτή συμβαίνουν πολλά σε αστρολογικό επίπεδο και το μόνο σίγουρο είναι πως είστε πρωταγωνιστές της. Δεν είναι κακό να περηφανεύεστε για όσα καταφέρνετε, ούτε σας κάνει εγωπαθείς. Συνήθως μια Πανσέληνος έρχεται για να φτάσει μια κατάσταση σε ένα σημείο καμπής και να έρθουν μετά οι εξελίξεις. Προσέξτε περισσότερο με το φεγγάρι αυτό και στις προσωπικές και όχι μόνο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο.  Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, μπορεί να δημιουργήσει μια έντονη ψυχολογική κατάσταση και αρνητικά συναισθήματα. Την ίδια μέρα, το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο συνδέει τον τομέα εργασίας με τον τομέα των οικονομικών. Σεν είναι απίθανο να δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή το Σαββατοκύριακο μπορεί να φέρει διαπραγματεύσεις, συμφωνίες ή ένα ταξίδι.

Υδροχόος

Η Υπερπανσέληνος στις 13/7 δηλώνει το τέλος μιας κατάστασης, το παρασκήνιο, αλλά και την ψυχολογία σας. Είναι μια ιδανική Πανσέληνος αν θέλετε να κάνετε αποτοξίνωση από κακές συνήθειες και από ανθρώπους που μπορεί να λειτουργούν εις βάρος σας. Με αυτό το φεγγάρι φροντίστε να ξεκουραστείτε και να ξαναβρείτε τον ενθουσιασμό σας. Αυτό δεν αφορά μόνο τη μέρα της Πανσελήνου, αλλά και τις δυο επόμενες εβδομάδες.  Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή το Σαββατοκύριακο και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα παραπέμπουν σε σοβαρές συζητήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα.

 

Ιχθύες

Η νέα εβδομάδα του Ιουλίου έρχεται με έμφαση στη συλλογική δουλειά. Με το φεγγάρι αυτό μπορεί να δείτε έναν στόχο σας να υλοποιείται. Αν είστε γεννημένοι στις τελευταίες 5 μέρες του ζωδίου, προσέξτε λίγο περισσότερο τόσο στις ερωτικές όσο και στις φιλικές σας σχέσεις. Την ίδια μέρα έχουμε το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, που στρέφει την προσοχή σας στα θέματα της οικογένειας και των ανθρώπων που συνδέεστε στενά. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή και το τρίγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σας ανοίγουν την όρεξη για ταξίδια. Από την άλλη οι όψεις αυτές δείχνουν επαφές, γνωριμίες και σημαντικές συναντήσεις.

 

Διάβασε τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου.