ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 10-16/6/24

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις αστρολογικές, εβδομαδιαίες προβλέψεις για την εβδομάδα 10-16/6/24. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου μολονότι ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, μια ιδιαίτερα θετική θέση, δημιουργεί ένα πολύ νευρικό κλίμα. Την Τρίτη ολοκληρώνεται το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα, κάνοντας ιδιαίτερα απαιτητικές τις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας. Οι εγωισμοί ορθώνονται και οι γέφυρες πέφτουν. Και η επόμενη όψη της εβδομάδας δεν είναι πολύ βοηθητική. Αναφέρομαι στο τετράγωνο του Ερμή από τους Διδύμους με τον Κρόνο στις 12/06, το οποίο λειτουργεί περιοριστικά σε θέματα επικοινωνίας.

Η πρώτη καλή όψη της εβδομάδας, έρχεται στις 14/06. Αναφέρομαι στη σύνοδο Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους που παραπέμπει σε έντονη κινητικότητα σε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, κλείσιμο συμφωνιών. Το Σαββατοκύριακο θα είναι σούπερ κοινωνικό κι ευχάριστο, με τη Σελήνη στον Ζυγό να ευνοεί συναντήσεις με αγαπημένα μας πρόσωπα, βόλτες και μίνι αποδράσεις.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά σε κλίμα έντασης καθώς την Τρίτη 11/06 ολοκληρώνεται το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Προσέξτε ιδιαίτερα τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας στις σχέσεις σας προσωπικές και επαγγελματικές, καθώς μπορεί να αντιμετωπίσετε επιθέσεις ή ζήλιες και καχυποψία. Με το τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο, μπορεί να νιώθετε πίεση στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Η εβδομάδα κλείνει με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στους Διδύμους, που θα επιτρέψει να ξεκαθαρίσετε αρκετά πράγματα στο κεφάλι σας. Το Σαββατοκύριακο γιορτάζει τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή.

Ταύρος

Το ξεκίνημα της εβδομάδας με τη Σελήνη στον Λέοντα δημιουργεί ένα νευρικό, σχεδόν εκρηκτικό πλαίσιο. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από άτομα που ξέρετε ότι σας πατούν τα λάθος κουμπιά. Το τετράγωνο του Άρη από το ζώδιο σας με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, μπορεί να δείξει μια αντιπαλότητα στη δουλειά ή στο σπίτι. Από Δευτέρα μέχρι Πέμπτη είναι μέρες με άγχος, πιο νευρικό κλίμα στις σχέσεις και στείρες αντιπαραθέσεις. Με το τετράγωνο του Ερμή προς τον Κρόνο στις 12/06, μπορεί να νιώθετε πίεση σε θέματα οικονομικά ή να νιώθετε έλλειψη στήριξης από συνεργάτες και φίλους. Ευτυχώς, η εβδομάδα κλείνει με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή στις 14/06 που μπορεί να βοηθήσει σε μια οικονομική συμφωνία ή να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Δίδυμοι 

Η εβδομάδα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση για όλους. Καθώς ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο μέσα στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας σε ένα πιο ψυχολογικό και παρασκηνιακό οίκο, ίσως να νιώθετε ότι κάποιος σας κρύβει κάτι ή να διαισθάνεστε ότι δημιουργείται ένα κλίμα στον χώρο της εργασίας σας που δεν σας αρέσει. Οι κουραστικές μέρες αυτής της εβδομάδας συνεχίζονται, με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο στις 12/06. Τα σενάρια είναι πολλά για το τι μπορεί να σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Την Παρασκευή η σύνοδος Ερμή-Ήλιου στο ζώδιο σας ενισχύει τις τάσεις φυγής σας και κάποιοι μπορεί να ετοιμάζεστε για μια καλοκαιρινή απόδραση το Σαββατοκύριακο.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Καρκίνος

Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας βρει σε μια συναισθηματική υπερδιέγερση. Η εβδομάδα συνεχίζει και στην πορεία να έρχεται με προβληματισμούς και δυσκολίες που θα ζορίσουν κάπως το νευρικό σας σύστημα καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο. Προσπαθήσετε να μην πιάνεστε από λεπτομέρειες και μικρά και ασήμαντα πράγματα. Η σύνοδος Ερμή-Ήλιου το Σάββατο, είναι πιθανόν να οδηγήσει σε μια νέα επαγγελματική συμμαχία, ενώ αυξάνει τις τάσεις φυγής.

Λέων

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου είναι ίσως η πιο απαιτητική για το ζώδιο σας, καθώς θα πρέπει να βρείτε ισορροπία ανάμεσα σε πολλές υποχρεώσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο Άρης από τον Ταύρο θα σχηματίσει ακριβές τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Έτσι όσο κι αν δίνετε, τόσο θα αυξάνονται οι απαιτήσεις των άλλων και θα θέλουν περισσότερα. Οι απαιτητικές μέρες συνεχίζονται στις 12/06, καθώς έχουμε μια δύσκολη όψη ανάμεσα στον Ερμή και τον Κρόνο, μια όψη πίεσης που μπορεί να εκφράζεται ως προβλήματα κι εμπόδια στην επικοινωνία ή τη δράση μας. Την Παρασκευή η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή ευνοεί τα ταξίδια και γενικά δημιουργεί το πλαίσιο για ένα ιδιαίτερα κοινωνικό γουηκέντ. Ρίξτε το έξω!

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Παρθένος

Ο Άρης έχει ήδη περάσει από την Κυριακή στον Ταύρο, στον τομέα των ταξιδιών, της περιπέτειας, της επέκτασης των οριζόντων σας, των σπουδών. Είναι πιθανόν κάτι από όλα αυτά να σας δημιουργήσει ένταση, μέχρι και την Πέμπτη. Βλέπετε στις 11/06 ο Άρης συγκρούεται με τον Πλούτωνα. Όλοι θα είναι «κάπως». Το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή προς τον Κρόνο στις 12/06, φέρνει ψηλούς τόνους σε συζητήσεις στο οικογενειακό περιβάλλον με στενούς συγγενείς ή προβλήματα δικά τους που καλείστε να διαχειριστείτε εσείς. Γενικότερα αυτή την εβδομάδα θα εστιαστείτε στις σημαντικές σχέσεις σας. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή την Παρασκευή, μπορεί να φέρει εξελίξεις σε θέματα καριέρας και να έχετε επαφές, συζητήσεις ή και προτάσεις. Το Σαββατοκύριακο θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες καλοπέρασης.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ζυγός

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου ξεκινά αρκετά νευρικά για σας αναφορικά με θέματα οικονομικών μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα είναι πιο απαιτητικές μέρες και χρειάζεται να είστε κι εσείς προσεκτικοί στον τρόπο που τις διαχειρίζεστε. Στις 12/06 πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο στην επικοινωνία όσο και στις μετακινήσεις σας. Το τέλος της εβδομάδας σας ενθαρρύνει να ψάξετε για μακροπρόθεσμες λύσεις σε θέματα οικονομικά και να μη βλέπετε κοντόφθαλμα στο εδώ και τώρα. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή την Παρασκευή μπορεί να επισφραγίσει μια συμφωνία, αλλά και να ανοίξει τους ορίζοντες σας σε νέα επαγγελματικά μονοπάτια.

Σκορπιός

Το ξεκίνημα της εβδομάδας δημιουργεί κλίμα ανάφλεξης για μερικές μέρες, μέχρι την Πέμπτη, στις σημαντικές σας σχέσεις. Αν δεν μπορείτε να αποφύγετε εντελώς μια κατάσταση, καλύτερα να προσπαθήσετε όσο γίνεται να μην απαντήσετε με παρόρμηση. Οι μέρες αυτές έχουν έμφαση και στις ερωτικές σας σχέσεις. Έτσι μπορεί να υπάρχουν διαφωνίες με το ταίρι σας ή μπορεί να νιώθετε ότι δε λαμβάνετε την υποστήριξη που περιμένατε.  Αν πρέπει να γίνει μια κουβέντα ξεκαθαρίσματος μιας κατάστασης επιλέξτε την Παρασκευή καλύτερα. Το Σαββατοκύριακο έρχεται με τάσεις φυγής, αλλά και την ανάγκη να σκεφτείτε βαθιά τι μέλλει γενέσθαι στη ζωή σας παρακάτω.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Τοξότης

Η δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου είναι σαφώς πιο απαιτητική καθώς σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Από την αρχή της προσέξτε σχέσεις με συνεργάτες. Το κλίμα μέχρι την Πέμπτη θα είναι τεταμένο και θα είναι δύσκολο αν προκληθείτε να μην απαντήσετε με σφοδρότητα και παρόρμηση. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που επηρεάζει Τετάρτη και Πέμπτη δημιουργεί πιεστικό κλίμα στην καθημερινότητα της δουλειάς, του σπιτιού αλλά και των σχέσεων. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή την Παρασκευή μπορεί να φέρει διαπραγματεύσεις, συμφωνίες ή και την απόφαση για ένα ταξίδι! Το Σαββατοκύριακο έχει μεγαλύτερη εξωστρέφεια.

Αιγόκερως

Η εβδομάδα ξεκινά με έμφαση στα θέματα της δουλειάς και στις επαγγελματικές σχέσεις. Το τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 11/06 μπορεί να φέρει στα άκρα μια κατάσταση. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, καθώς όλοι θα είναι πιο νευρικοί αυτές τις μέρες. Καθώς πλησιάζουμε στο τετράγωνο του Ερμή με τον Κρόνο που γίνεται ακριβείας την Τετάρτη, οι μέρες μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε ότι κινείστε σε ένα «εχθρικό» περιβάλλον στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να διαισθάνεστε ότι υπάρχει κάτι παρασκηνιακό. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ερμή την Παρασκευή παραπέμπει σε σοβαρές συζητήσεις σε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και καλύτερα οικονομικά δεδομένα σε μια νέα συμφωνία.

 

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Υδροχόος

Από τη Δευτέρα μέχρι την Πέμπτη εκτείνονται οι πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, εξαιτίας του τετραγώνου Άρη-Πλούτωνα που ολοκληρώνεται στις 11/06. Θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σας θα είναι σε προτεραιότητα και μπορεί να σας πιέσουν με κάτι έκτακτο που πρέπει ίσως να αντιμετωπίσετε. Οι απαιτητικές μέρες συνεχίζονται καθώς στις 12/06 σχηματίζεται το τετράγωνο του Ερμή και τον Κρόνο. Είναι πολύ σημαντικό αυτές τις μέρες να προσέξετε ιδιαίτερα θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνετε είναι ιδιαίτερα την Παρασκευή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με το πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας και θα περικόψετε ότι είναι περιττό. Το Σαββατοκύριακο έχει εξαιρετικές όψεις και θα είναι σούπερ βοηθητικό για να περάσετε όμορφα και να υπάρχει κι ερωτικό ενδιαφέρον.

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σου από την Άση Μπήλιου

Ιχθύες

Από το ξεκίνημα της εβδομάδας μέχρι την Πέμπτη εκτείνονται οι πιο απαιτητικές μέρες αυτής της εβδομάδας, χάρη σε μια θυμωμένη όψη ανάμεσα στον Άρη και τον Πλούτωνα. Προστατέψτε αυτές τις μέρες και τα μυστικά τα οποία μπορεί να σας έχουν εκμυστηρευθεί άνθρωποι από το περιβάλλον σας. Την Τετάρτη, είναι πολύ πιθανό να δεχτείτε εξαιρετική πίεση από συνεργάτες ή να έχετε οικογενειακά θέματα. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή την Παρασκευή σας ανοίγει την όρεξη για ταξιδάκια, αλλά και για να συναντήσετε άτομα με τα οποία έχετε ισχυρούς δεσμούς.