ΖΩΔΙΑ

Οι απόλυτοι σχεσάκηδες των ζωδίων: Ποιοι ψοφάνε για σχέση από το πρώτο ραντεβού;

PEXELS

Υπάρχουν οι τύποι που αντιμετωπίζουν τα ραντεβού και τις νέες γνωριμίες ως το πιο διασκεδαστικό κομμάτι, το «αλατοπίπερο» στον κόσμο των singles. Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που θέλουν απεγνωσμένα να βγουν από αυτόν τον κόσμο και αποζητούν μια σχέση στην οποία μπορούν να μοιραστούν τα πάντα με τον/την σύντροφό τους, τον οποίο αντιμετωπίζουν ως το πιο ασφαλές καταφύγιο.

Βρισκόμαστε στην περίοδο όπου ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, το ζώδιο που σχετίζεται κυρίως με τον τομέα των σχέσεων. Ο Ζυγός αντιπροσωπεύει την ισορροπία, τον συμβιβασμό και τη σύνδεση μας με τους άλλους. Αλλά για να βρει κανείς το ιδανικό του ταίρι, πρέπει πρώτα να βγει και μερικά ραντεβού. Και αυτή είναι μια αλήθεια που κάνει άλλα ζώδια να χαμογελούν σαν την Λίλα από τους Singles, και άλλα τα τρομοκρατεί όπως την Χριστίνα από το Ντόλτσε Βίτα όταν βρέθηκε σε ξενοδοχείο κατηγορίας 3Χ.

Τα παρακάτω ζώδια μάλλον θα δεν θα κατεβάσουν ποτέ μια εφαρμογή dating στο κινητό τους, όχι επειδή τις σνομπάρουν ως μέθοδο για νέες γνωριμίες, αλλά επειδή η διαδικασία των νέων ραντεβού δεν είναι η αγαπημένη τους. Θα προτιμήσουν απλά να τους προσφέρετε μια σχέση με όλα τα κομφόρ, από το πρώτο σας ραντεβού.

Τα 2 ζώδια που ψοφάνε για σχέση με τη μία

Ταύρος

Τα ραντεβού απλά δεν κάνουν για τον Ταύρο, ο οποίος είναι πιθανότατά ο πιο «σχεσάκιας» του ζωδιακού κύκλου. Οι επίμονοι και πιστοί Ταύροι πέφτουν γρήγορα και με τα μούτρα σε μια σχέση, συχνά και με ανθρώπους που δεν το αξίζουν καν. Αυτό τα αξιαγάπητο ζώδιο της Γης είναι τόσο πρόθυμο να μπει σε μια σχέση που θα συμφωνήσει στην αποκλειστικότητα με κάποιον ο οποίος δεν έχει ακόμη αποδείξει την αξία του. Ο έβδομος οίκος σχέσεων για τους Ταύρους είναι στο ζώδιο του Σκορπιού, οπότε στις προσωπικές τους σχέσεις. Απόλυτη προτεραιότητά τους είναι η οικειότητα, ακόμα κι αν έρχεται μέσα από προσωπικό τους ρίσκο.

Καρκίνος

Προφανώς το γλυκό παιδί της Σελήνης, ο  Καρκίνος κατατάσσεται επίσης στα ζώδια που θα ήθελαν ιδανικά από το πρώτο ραντεβού να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης, αφοσίωσης, έρωτα και αγάπης. Οι Καρκίνοι εκτιμούν την άνεση, τη συνέπεια και την οικειότητα πάνω από όλα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Καρκίνοι τείνουν να ανατρέχουν στο παρελθόν τους αναζητώντας την πραγματική αγάπη, αντί να βγαίνουν να γνωρίσουν νέους ανθρώπους. Ο έβδομος οίκος σχέσεων του Καρκίνου βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, κάνοντας τις προσωπικές τους σχέσεις να χρειάζονται τη σταθερότητα, τη δομή και τη δέσμευση. Μόλις ανοίξει κανείς το κέλυφος του καβουριού ενός Καρκίνου, είναι δύσκολο να ξεφύγει χωρίς μάχη.