ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Oι ημερήσιες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου.

H Σελήνη τις περισσότερες ώρες θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στον Τοξότη. Αυτό σημαίνει πως δεν προσφέρεται η Δευτέρα για σοβαρές αποφάσεις και εκκινήσεις.

Η τάση της εβδομάδας για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

Βέβαια το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία το πρωί πριν βγει σε φάση κενής πορείας μας οδηγεί σε πιο αισιόδοξη οπτική των πραγμάτων ενώ είναι βοηθητική για να βελτιώσουμε θέματα που αφορούν στη δουλειά και τις υποχρεώσεις μας. Μόλις η Σελήνη περάσει στον Αιγόκερω βοηθά να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλουμε και ευνοεί να είμαστε πιο παραγωγικοί.

Αναλυτικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ: Στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας η Σελήνη θα βρίσκεται στον Τοξότη και είναι πιθανόν να ασχολείστε με θέματα σπουδών ή να ψάχνετε τι μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις γνώσεις σας. Το βραδάκι η Σελήνη θα προχωρήσει στον τομέα της καριέρας κι είναι πολύ πιθανόν να έχετε κάποια ανταμοιβή σε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Σήμερα μπορεί να νιώθετε ανόρεκτοι να αναλάβετε δράση ή να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα. Ίσως να έχετε αμφιβολίες για πράγματα ή συναισθηματικές μεταπτώσεις. Τα οικονομικά μπορεί επίσης να σας προβληματίζουν. Το βραδάκι που η Σελήνη περνά στον φιλικό σας Αιγόκερω τα θέματα που σας αφορούν είναι το μέλλον σπουδών και καριέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:Η Σελήνη απέναντι από το ζώδιο σας στον Τοξότη αλλά σε φάση κενής πορείας μέχρι το βραδάκι στις 20:15 που προχωρά στον Αιγόκερω δεν βοηθά πολύ να είστε συγκεντρωμένοι σε πρακτικά ζητήματα. Είναι από τις μέρες που ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής μπορεί να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα ξεκινά πιο χαλαρά αλλά όσο περνάνε οι ώρες χτίζεται μια κατάσταση έντασης κυρίως στο χώρο εργασίας πιθανώς γιατί μπορεί να υπάρχουν εκνευρισμοί ή ενοχλήσεις. Επικρατούν περίεργες ισορροπίες και θέλει καλή διαχείριση στις σχέσεις ειδικά τις βραδινές ώρες που η Σελήνη περνά στον Αιγόκερω και φορτίζει λίγο περισσότερο το κλίμα στις επαφές σας με τους άλλους.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα καθώς η Σελήνη θα είναι για πολλές ώρες εκτός πορείας και το μυαλό σας θα χάνεται σε διάφορες πηγές ερεθισμάτων χωρίς να μπορείτε να συγκεντρωθείτε. Η Σελήνη στον Αιγόκερω το βράδυ, εστιάζει την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα της δουλειάς, των οικονομικών αλλά και της φυσικής σας κατάστασης και υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα ξεκινά με μεγαλύτερη πίεση και αυξημένο άγχος σε θέματα που αφορούν είτε τη δουλειά είτε το σπίτι. Προσπαθήστε όμως αυτή την ένταση να μην τη βγάλετε στην επικοινωνία σας με τους άλλους. Η Σελήνη προχωρά το βράδυ στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερου και φτιάχνει τη διάθεση σας ενώ σας βοηθά να είστε πιο συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και στα πρακτικά ζητήματα που έχετε να διαχειριστείτε.

ΖΥΓΟΣ: Η Σελήνη βρίσκεται μεν σε ένα ζώδιο που σας ταιριάζει, στον Τοξότ,η αλλά θα είναι σε φάση κενής πορείας για πολλές ώρες μες τη μέρα μη
διευκολύνοντας την παραγωγικότητα. Επίσης είναι πιο πιθανό να υπάρχουν μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή τις μετακινήσεις σας. Το βράδυ η Σελήνη προχωρά στον Αιγόκερω και θα υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην ατμόσφαιρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Περίεργη η ατμόσφαιρα της σημερινής μέρας. Ξεκινά σχετικά χαλαρά αλλά με κάποιο τρόπο δεν σας αφήνει να εστιάσετε στα πράγματα που πρέπει να κάνετε καθώς το μυαλό σας θα περιφέρεται σε πολλά και διάφορα. Το βράδυ προχωρώντας η Σελήνη στον Αιγόκερω σας δημιουργεί μεγαλύτερη φόρτιση νοητικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν είναι η πιο παραγωγική μέρα της εβδομάδας και μπορεί να υπάρχουν και αρρυθμίες στην επικοινωνία. Η Σελήνη τις βραδινές ώρες προχωρά στον Αιγόκερω. Για το δικό σας ζώδιο δεν είναι αρνητική και πιθανώς να υπάρχει και μια θετική είδηση για θέματα οικονομικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα ξεκινά με πιο χαλαρούς ρυθμούς και πιθανώς με μια πιο εσωστρεφή διάθεση καθώς σας απασχολούν διάφορα θέματα που ίσως δεν θέλετε να τα συζητήσετε με άλλους. Τις βραδινές ώρες η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και δεν ξέρω πως θα καταφέρετε να συγκρατήσετε τα συναισθήματα σας γιατί δεν θα είναι πολύ εύκολο ακόμη και για σας τους Αιγόκερους που σπάνια εκδηλώνετε όσα νιώθετε σε κοινή θέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα μπορεί να νιώθετε πιο χαμηλά τα ενεργειακά σας επίπεδα κι αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να πιέσετε τον εαυτό σας περισσότερο.
Η Σελήνη για πολλές ώρες σε φάση κενής πορείας σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος όταν δεν γίνονται τα πράγματα όπως και όταν θέλετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Το πρόβλημα είναι ότι το μυαλό σας δεν είναι συγκεντρωμένο στις υποχρεώσεις που έχετε γιατί η Σελήνη θα είναι για πολλές ώρες από τις 7:30 το πρωί μέχρι τις 20:15 το βράδυ σε φάση κενής πορείας και σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή δεν θα είστε τόσο παραγωγικοί ενώ μπορεί να συμβαίνουν και απρόοπτα που πρέπει να ανταποκριθείτε.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

– Πώς θα μας επηρεάσει η ορθή πορεία του Κρόνου στον Υδροχόο από τις 12/10/2021

– Τι συμβολίζουν οι ανάδρομοι πλανήτες στον αστρολογικό χάρτη σας;

– Ποιοι ευνοούνται επαγγελματικά και οικονομικά μέχρι το τέλος του 2021