ΖΩΔΙΑ

Τα 6 ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα

Pexels

Όλοι λέμε ψέματα. Είτε για να αποφύγουμε προβλήματα, είτε για να εξωραΐσουμε την εικόνα μας, είτε απλώς επειδή είναι ένας εθισμός που δεν χορταίνουμε. Όλοι έχουν πει ψέματα κάποια στιγμή στη ζωή τους.

Τα ζώδια και η σχέση τους με το ψέμα

Τα ζώδια που έχουν το ψέμα στο τσεπάκι τους Pexels

Ενώ όμως αυτή είναι μια αδιαπραγμάτευτη αλήθεια, ανεξάρτητα από το πόσο επιμένεις ότι δεν έχεις πει ποτέ ψέματα, μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι ορισμένοι άνθρωποι λένε περισσότερα ψέματα από άλλους. Και το ποιος λέει τα περισσότερα ψέματα, έχει να κάνει πολύ με την αστρολογία. Αν και κανένα ζώδιο δεν είναι εντελώς απαλλαγμένο από το να λέει περιστασιακά ψέματα, έξι συγκεκριμένα ζώδια είναι πιο πιθανό να μην πουν ποτέ την αλήθεια.

Αυτά είναι τα 6 ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι σίγουρα έχουν ταλέντο στη χειραγώγηση και στα ψέματα. Όλοι όμως γνωρίζουμε ότι οι Δίδυμοι έχουν το ψέμα στο τσεπάκι τους. Επειδή όμως είναι τόσο διασκεδαστικοί και δημιουργικοί, είναι απλώς ένα αποδεκτό μέρος της προσωπικότητάς τους. Δυστυχώς, για αυτούς όμως όταν η αλήθεια λάμψει, δεν έχουν και τον καλύτερο τρόπο για να διαχειριστούν τις επιπτώσεις.

Καρκίνος

Ναι, ο Καρκίνος είναι ένας απόλυτος ψεύτης, αλλά σε αντίθεση με τα άλλα ζώδια αυτής της λίστας, τα ψέματά τους δεν έχουν σκοπό να πληγώσουν ή να πάρουν αυτό που θέλουν. Όταν πρόκειται για τα ψέματα του Καρκίνου, είναι περισσότερο για την υπερβολή και την αδυναμία τους να δουν την αληθινή εκδοχή των γεγονότων. Έτσι, ενώ εξακολουθούν να είναι ένας από τους μεγαλύτερους ψεύτες του ζωδιακού κύκλου, τουλάχιστον τα ψέματά τους είναι άκακα. Συνήθως.

Τα ζώδια που έχουν το ψέμα στο τσεπάκι τους – Ζυγός

Αυτό που κάνει τους Ζυγούς μεγάλους ψεύτες, είναι ότι είναι και γοητευτικοί και χειριστικοί. Λένε ψέματα για να ξεφύγουν από τα προβλήματα. Λένε ψέματα για να φαίνονται καλύτεροι από ό,τι είναι. Λένε ψέματα για να πάρουν αυτό που θέλουν. Βασικά, λένε πάντα ψέματα. Όμως, ενώ είναι ένα κινούμενο ψέμα, η αναποφασιστικότητα τους δυσκολεύει να παρακολουθούν τα ψέματά τους και να τους αφοσιωθούν, χωρίς να προσπαθήσουν να αλλάξουν ένα ψέμα που έχουν ήδη πει. Πριν το καταλάβουν, έχουν πει μια σειρά από διαφορετικά ψέματα, αλλά το καθένα είναι εξίσου πιστευτό με το προηγούμενο. Ή το επόμενο.

Τα ζώδια που έχουν το ψέμα στο τσεπάκι τους – Σκορπιός

Δεν νομίζουμε ότι εκπλήσσεται κανείς. Είμαστε βέβαιοι ότι εσύ, Σκορπιέ, καθόλου. Ως το πιο χειριστικό ζώδιο εκεί έξω, δεν είναι ακριβώς έκτακτη είδηση ​​ότι, όταν πρόκειται για ψέματα, ο Σκορπιός υπερέχει με τρόπους που κανένα άλλο ζώδιο δεν μπορεί καν να ανταγωνιστεί. Αλλά το θέμα με τον Σκορπιό, είναι ότι είναι τόσο καλοί στο να λένε ψέματα που ακόμη και αυτοί δυσκολεύονται να ξεχωρίσουν γεγονότα από τη φαντασία μετά από λίγο.

Τα ζώδια που έχουν το ψέμα στο τσεπάκι τους – Υδροχόος

Όπως και ο Καρκίνος, τα ψέματα του Υδροχόου δεν πρόκειται να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά. Ως επί το πλείστον, ο Υδροχόος λέει ψέματα για να διατηρήσει την ηρεμία και να αποφύγει να πληγώσει κανέναν. Αυτά τα ψέματα μπορούν συχνά να αποτύχουν όταν η αλήθεια μιας κατάστασης έρχεται στο φως. Έτσι, όλα αυτά τα ψέματα που λέει συνεχώς ο Υδροχόος, είναι απλώς επίδεσμοι μέχρι κάποιος να έχει το στομάχι να αντιμετωπίσει την αλήθεια.

Ιχθύες

Αν και μπορεί να είναι εύκολο να απορρίψετε τους Ιχθύες ως απλώς μια καλλιτεχνική, ευαίσθητη ψυχή, η πραγματικότητα είναι ότι από κάτω κρύβεται ένας διάβολος που θα πει ψέματα για να πάρει αυτό που θέλει. Με την ικανότητά τους να είναι πολύ πιο διαισθητικοί από τα περισσότερα ζώδια, οι Ιχθύες ξέρουν ακριβώς τι ψέματα να πουν και πώς να τους πουν να πάρουν αυτό που θέλουν από σχεδόν κάθε κατάσταση.