ΖΩΔΙΑ

Μάρτιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Μάρτιο 2023.

Μάρτιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ο Μάρτιος είναι ο σημαντικότερος μήνας του 2023, καθώς έχει τις περισσότερες πλανητικές αλλαγές από κάθε άλλο μήνα της χρονιάς. Ο μήνας θα ξεκινήσει με μια ιδιαίτερα θετική όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία στις 02/03 στο ζώδιο του Κριού, που θα ευνοήσει ιδιαίτερα Κριούς, Λέοντες και Τοξότες του δευτέρου δεκαημέρου. Ο Κρόνος στις 07/03 περνά στους Ιχθύς. Ο Κρόνος και οι Ιχθύες είναι ένα περίεργο ζευγάρι, καθώς ο Κρόνος αγαπά την πειθαρχία, τις ευθύνες, τα όρια, ενώ οι Ιχθύες έχουν μια πιο ονειρική διάσταση που δεν ταιριάζει ιδιαίτερα στον πλανήτη του σκληρού ρεαλισμού. Την ίδια μέρα έχουμε την Πανσέληνο του μήνα στην Παρθένο, που μας καλεί να δώσουμε λύσεις στα όποια προβλήματα.

Στις 20/03 ο Ήλιος προχωρά στον Κριό και έχουμε την εαρινή ισημερία. Μια νέα αστρολογική χρονιά ξεκινά και είμαστε έτοιμοι να πάρουμε πρωτοβουλίες, καθώς στις 21/03 έρχεται η Νέα Σελήνη στο ίδιο μαχητικό και δυναμικό ζώδιο. Στις 23/03, ο Πλούτωνας περνά στον Υδροχόο, θέση που θα κρατήσει για τα επόμενα 20 χρόνια, φέρνοντας βαθιές αλλαγές στις ζωές μας και επαναστατική διάθεση. Η επόμενη σημαντικότατη αλλαγή του Μαρτίου, είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03, που θα οδηγήσει σε μια πιο μαχητική περίοδο ιδιαίτερα Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου, για κάθε ζώδιο για τον Μάρτιο

Κριός

Ο Μάρτιος ξεκινά με τον πιο αισιόδοξο τρόπο με την Αφροδίτη και τον Δίας, να βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο. Η περίοδος μέχρι τις 16/03 είναι εξαιρετική για να κάνετε γνωριμίες, να έλξετε την τύχη και να περνάτε και κάποιες ευχάριστες και διασκεδαστικές στιγμές. Στις 07/03, ο Κρόνος, θα περάσει στους Ιχθύς όπου και θα παραμείνει μέχρι το 2026. Ο Κρόνος από τους Ιχθύς σας καλεί να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα από το κυνήγι των φιλοδοξιών, να μάθετε να εκτιμάτε τον χρόνο σας και να αφιερώνετε περισσότερο στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες. Κοντά στις 15, 16/03 θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ποιους εμπιστεύεστε. Στις 20/03 ξεκινούν τα φετινά σας γενέθλια και θα νιώσετε ότι ξανακερδίζετε την ενέργεια σας. Ο μήνας θα κλείσει με την είσοδο του κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 25/03 και θα περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Στο επίκεντρο, θέματα σπιτιού και οικογένειας.

Μάρτιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Ταύρο

Ο Μάρτιος είναι ο μήνας που υπόσχεται να σας ελευθερώσει. Στις 02/03 η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, συναντά τον Δία και μπορεί να φέρει θετικές εξελίξεις σε θέματα δουλειάς και οικονομικών. Στις 03/03 ο Ερμής προχωρά στους Ιχθύς στον τομέα των φίλων, συνεργατών και στόχων. Μέχρι τις 18/03, μπορείτε να συνδεθείτε πιο στενά με κάποια άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον. Στο ζώδιο των Ιχθύων θα περάσει και ο Κρόνος στις 07/03, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στον τομέα των στόχων, των φίλων και των συνεργατών. Στις 17/03, η Αφροδίτη θα πάρει θέση στο ζώδιο σας ενισχύοντας την προσωπική σας ζωή. Η είσοδος του Ήλιου στον Κριό και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 21/03, βοηθούν να θέσετε τους νέους σας στόχους ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Από τις 23/03, μπαίνετε σε μια τελείως νέα και πολύ δυναμική φάση στη ζωή σας Για το επόμενο δίμηνο θα έχετε μια πιο πολυάσχολη καθημερινότητα.

Δίδυμοι

Όλα για την καριέρα είναι το μότο του Μαρτίου. Είναι η στιγμή να καθίσετε στο τιμόνι του οδηγού της ζωής σας και να πατήσετε γκάζι προκειμένου να κυνηγήσετε τους στόχους σας.  Τον Μάρτιο η δράση σας θα είναι ορατή σε όλους, ιδίως στον τομέα που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά. Θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε τους προϊσταμένους και τους ανωτέρους σας, όπως και τους ανταγωνιστές σας. Κοντά στις 16/03, θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τη φήμη σας. Μη δώσετε δικαιώματα μπαίνοντας σε παρασκηνιακές δράσεις και συζητήσεις και μην αντιδράτε σπασμωδικά σε οποιαδήποτε πρόκληση. Η έξοδος του Άρη από το ζώδιο σας μετά τις 25/03 θα διώξει το πολύ άγχος και θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά για τη δράση σας. Ακόμη κι η νέα θέση του Πλούτωνα από τον Υδροχόο θα είναι πιο βοηθητική προς το ζώδιο σας. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση φίλων, συνεργατών και θα σας δοθούν ευκαιρίες να θέσετε νέους στόχους και να κάνετε σημαντικές γνωριμίες.

Μάρτιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Καρκίνο

Ο μήνας ξεκινά με έμφαση στον τομέα της καριέρας. Είναι η κατάλληλη στιγμή να διευρύνετε τον κύκλο σας, να εκμεταλλευτείτε προτάσεις και να διεκδικήσετε το καλύτερο στα οικονομικά. Ο Κρόνος στις 07/03, περνά στους Ιχθύες, όπου και θα παραμείνει για τα επόμενα 3 χρόνια, βοηθώντας σε θέματα σπουδών και επαγγελματικών. Κοντά στα μέσα του μήνα μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σχετικά με τα παραπάνω. Η στιγμή της δράσης και των μεγάλων αποφάσεων θα έρθει μετά τις 20/03. Στις 23/03, ο Πλούτωνα; που περνά στον Υδροχόο, μια πιο ουδέτερη θέση για το ζώδιο σας. Στις 25/03 ο Άρης περνά στο ζώδιο σας κι επιτέλους ξεκινούν εξελίξεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλάβετε δράση και να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση.

Λέων

Ο Μάρτιος σας φέρνει αντιμέτωπους με πολλές αλήθειες. Είναι η κατάλληλη στιγμή να εστιαστείτε στον εαυτό σας και στο πώς θα μπορέσετε να βελτιώσετε τις στενές σας σχέσεις, την ερωτική σας ζωή και τα οικονομικά σας. Κοντά στις 15, 16/03 θα νιώθετε πιο ευάλωτοι και θα είστε πιο ευεπηρέαστοι από τους άλλους. Ο Κρόνος προχωρά στις 07/03 στους Ιχθύες, σε ένα ιδιαίτερα ψυχολογικό οίκο που σχετίζεται με τα τραύματα του παρελθόντος, το χτίσιμο της εμπιστοσύνης στους άλλους και στα οικονομικά. Στις 17/03 η Αφροδίτη θα λάβει θέση στον Ταύρο ευνοώντας τα θέματα της καριέρας, ενώ θα σας κάνει πιο ορατούς στα επαγγελματικά. Ο Ήλιος στις 20/03 προχωρά στον Κριό, που μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε τα φτερά σας, να κάνετε μια νέα αρχή σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών, ταξιδιών. Η πιο σημαντική αλλαγή του μήνα έρχεται στις 23/03 με την είσοδο του Πλούτωνα στον Υδροχόο. Τα θέματα των σχέσεων και των συνεργασιών θα είναι ο τομέας που θα μεταμορφωθεί στη ζωή σας τα επόμενα χρόνια.

 

Μάρτιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Παρθένο

Ο Μάρτιος φέρνει σε προτεραιότητα όλες τις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας. Ο Κρόνος απαιτεί να βάλετε στο μικροσκόπιο τις πιο σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας, να δείτε με ρεαλιστικό τρόπο τι σας προσφέρει ο κάθε άνθρωπος και τι προσφέρετε κι εσείς στην όποια σχέση έχετε. Κάποιες σχέσεις θα γίνουν πιο ανθεκτικές και άλλες απλά θα τελειώσουν. Με κάθε τρόπο αυτός ο μήνας σας ζητά να δείτε το «εμείς» στη ζωή σας και να στηρίξετε τους ανθρώπους που σας αγαπούν ή πιστεύουν σε σας. Η διπλωματία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, όμως θα υπάρχουν μέρες που μπορεί να σας φέρνουν στα όρια σας. Κάποιες από αυτές είναι γύρω στις 07/03. Πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί, πώς θα εκφράσετε τα αρνητικά σας συναισθήματα. Δείτε τα δεδομένα και αναλάβετε δράση μετά τις 21/03. Η είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03 στην αρχή μπορεί να σας φανεί δύσκολη, καθώς θα νιώθετε ότι στη ζωή σας τίποτε δεν είναι σταθερό και ασφαλές. Ευτυχώς από τη φύση σας είστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι. Στις 25/03 ο Άρης θα περάσει στον φιλικό σας Καρκίνο δίνοντας τέλος σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό, κουραστικό και αγωνιώδες διάστημα.

Ζυγός

Ο Μάρτιος συγκαταλέγεται στους πλέον κοινωνικούς μήνες του χρόνου. Οι άλλοι στη ζωή σας θα παίξουν ένα καταλυτικό ρόλο. Η πιο σημαντική αλλαγή του Μαρτίου θα έρθει στις 07/03. Αυτό που μπορείτε να περιμένετε, είναι σαφώς περισσότερη δουλειά, μεγαλύτερες ευθύνες, αλλαγές στα επαγγελματικά. Βέβαια θα πρέπει να διαθέτετε και αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας για να φροντίζετε την υγεία σας και τη φυσική σας κατάσταση. Κοντά στις 15, 16/03 μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη σύγχυση σε θέματα που αφορούν στη δουλειά, τις σχέσεις με συνεργάτες. Στις 23/03 ο Πλούτωνας, περνά στον Υδροχόο και θα είναι πιο φιλικός προς εσάς. Μια άλλη πλανητική επιρροή που θα οδηγήσει σε εξελίξεις, είτε στο μέτωπο της καριέρας είτε στον τομέα του σπιτιού, θα είναι η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03. Με κάποιο τρόπο από τη θεωρία περνάτε στην πράξη μέσα στο επόμενο δίμηνο. 

Σκορπιός

Ο μήνας ξεκινά με ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης, ένα νέο δημιουργικό πρότζεκτ και πιθανώς και κάποια οικονομική βελτίωση. Στις 07/03, ο Κρόνος μετά από 30 χρόνια προχωρά στο ζώδιο των Ιχθύων. Από τη νέα του θέση, θα δείτε πιο σοβαρά τις ερωτικές σας σχέσεις, θα γίνετε πιο επιλεκτικοί, ενώ και το θέμα «παιδί» θα αποκτήσει άλλη βαρύτητα στη ζωή σας. Στις 17/03 η Αφροδίτη θα πάρει θέση στον Ταύρο ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις σημαντικές σας προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες. Στις 20/03 ο Ήλιος προχωρά στον Κριό και στις 21/03 σχηματίζεται μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη για να κάνετε νέα ξεκινήματα σε επαγγελματικό επίπεδο. Στις 25/03 θα προχωρήσει στον φιλικό σας Καρκίνο ανοίγοντας νέους δρόμους για σας μέσα στο επόμενο δίμηνο. Στις 23/03 ο Πλούτωνας θα λάβει θέση στον Υδροχόο, φέρνοντας σπουδαίες αλλαγές στη ζωή σας σε επίπεδο οικογένειας και σπιτιού, αλλά και στα επαγγελματικά.

Μάρτιος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Τοξότη

Ο Μάρτιος είναι ένας πολυσύνθετος μήνας και σίγουρα ο πιο σημαντικός της νέας χρονιάς. Γενικότερα θα διαπιστώσετε ότι έλκετε πιο εύκολα δίπλα σας ανθρώπους που θέλουν να σας βοηθήσουν. Η Πανσέληνος στις 07/03 στην Παρθένο συμβάλει στο να γίνετε πιο ορατοί στον τομέα που δραστηριοποιείστε επαγγελματικά και να δεχτείτε ίσως και κάποια πρόταση. Την ίδια μέρα, ο Κρόνος περνά στους Ιχθύες. Πολλά μπορεί να αλλάξουν τα επόμενα χρόνια σε θέματα καριέρας, σπιτιού και οικογένειας, καθώς θα συνειδητοποιήσετε ποιοι είστε. Μια ημερομηνία αρκετά απαιτητική, εκτός αυτής της Πανσελήνου στις 07/03, είναι η 16η Μαρτίου. Στις 23/03 ο Πλούτωνας κάνει τη δοκιμαστική του είσοδο στον Υδροχόο και ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας. Στις 25/03 λαμβάνει τέλος η μακρά πορεία του Άρη απέναντι σας στους Διδύμους που ξεκίνησε από τις 20/08/2022 και σας προβλημάτισε με πολλούς τρόπους στις σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Οι πλανητικές αλλαγές του Μαρτίου ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, γι’ αυτό να είστε ανοιχτοί στις νέες προκλήσεις και έτοιμοι για αλλαγές. Τυχερές εξελίξεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας, μετακομίσεων, ευχάριστες ειδήσεις από τα στενά συγγενικά σας πρόσωπα. Η πλέον σημαντική πλανητική αλλαγή του Μαρτίου. αφορά φυσικά τον κυβερνήτη σας Κρόνο, που παίρνει θέση στους Ιχθύς στις 07/03 και θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο μέχρι τις αρχές του 2026 για να σας διδάξει τις προτεραιότητες και την ιεραρχία στην καθημερινότητα σας. Κοντά στις 15, 16/03 είναι οι πιο απαιτητικές μέρες του Μαρτίου. Προσπαθήστε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις και δεσμεύσεις αυτές τις μέρες. Στις 17/03 η Αφροδίτη θα περάσει στον Ταύρο, διευκολύνοντας ιδιαίτερα τα πράγματα στην ερωτική σας ζωή. Στις 23/03 έρχεται η δεύτερη κορυφαία πλανητική αλλαγή του μήνα, καθώς ο Πλούτωνας φεύγει από το ζώδιο σας και προχωρά στους Υδροχόους. Έχοντας αλλάξει πλέον, καλείστε να πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και να ανακάμψετε σε οικονομικό επίπεδο. Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο στις 25/03 φέρνει ραγδαίες εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος

Χωρίς υπερβολή, ο Μάρτιος είναι ο σημαντικότερος μήνας του 2023 για σας. Ο μήνας ξεκινά με μια υπέροχη όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Δία στον Κριό στις 02/03, μέσα στον τομέα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των ταξιδιών, του γραπτού και προφορικού λόγου, των σπουδών. Στις 07/03 ο Κρόνος φεύγει από το ζώδιο σας και προχωρά στους Ιχθύες, Από τώρα μέχρι το 2026 η ενέργεια σας θα εστιαστεί στο να δημιουργήσετε περισσότερη σταθερότητα στα οικονομικά, ώστε να νιώθετε ασφαλείς. Η πορεία του θα είναι μακρά, αλλά δεν είναι κάτι που πρέπει να φοβάστε. Τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν και στα μέσα του μήνα, αλλά εδώ θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.  Αποφύγετε επενδύσεις, οικονομικές συμφωνίες. Η Νέα Σελήνη στις 21/03 σας ανοίγει την όρεξη για ανοιξιάτικες εξορμήσεις. Ο Άρης στις 25/03, περνά στον Καρκίνο, κάνοντας πιο έντονους τους ρυθμούς στην καθημερινότητα σας.

Ιχθύες

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι ο πιο σημαντικός του 2023 και σίγουρα είστε από τους πρωταγωνιστές του. Οι πιο απαιτητικές μέρες του μήνα είναι γύρω από την Πανσέληνο στις 07/03, που φέρνει σχέσεις και συνεργασίες στο προσκήνιο και γύρω από τις 16/03. Από τις 07/03 όταν περνά ο Κρόνος στους Ιχθύες, ένας καινούριος κύκλος εμπειριών ξεκινά και θα πρέπει να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Ο Κρόνος απαιτεί ρεαλισμό και πειθαρχία. Αρχικά μπορεί να νιώσετε ένα πλήγμα στην αυτοπεποίθηση σας, αλλά όσο περνά ο καιρός θα δυναμώνετε. Η Νέα Σελήνη στις 21/03 στον Κριό θα βοηθήσει να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ή οικονομικό ξεκίνημα. Από τις 20/03 ξεκινά ένα σαφώς πιο δημιουργικό, ευχάριστο και διασκεδαστικό διάστημα για σας. Η δοκιμαστική είσοδος του Πλούτωνα στον Υδροχόο στις 23/03 και μέχρι τις 10/06 θα βοηθήσει να απαλλαγείτε από ό,τι είναι τοξικό στη ζωή σας.