ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια σήμερα

Unsplash

Το Ladylike.gr σε συνεργασία με το e-zwdia.gr γράφουν κάθε μέρα τι προβλέπουν τα ζώδια για εσάς. Τι λένε τα ζώδια σήμερα, 7 Μαρτίου;

Κριός

Κριέ, έντονα συναισθήματα και επιθετικές διαθέσεις θα σε απασχολήσουν σήμερα καθώς η διάθεσή σου δεν δείχνει να είναι σταθερή. Από το μεσημέρι και μετά, θα απολαύσεις τις στιγμές και θα αφήσεις πίσω ό,τι σου δημιουργεί ανασφάλεια και φόβους.

Ταύρος

Ταύρε, θα επιδιώξεις να επικεντρωθείς στις ανάγκες σου και να βγεις από την κατήφεια ,κάτι που δεν θα είναι εύκολο. Το βράδυ βρίσκεις ισορροπίες και επιδιώκεις να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα.

Δίδυμοι

Δίδυμε, πρόσεξε ιδιαίτερα το πρωί τις κόντρες με τα φιλικά σου πρόσωπα που θα σου στοιχίσουν, καθώς δεν είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μετά το μεσημέρι επιδιώκεις να απομονωθείς από όλους και όλα και να επικεντρωθείς σε σκέψεις και συναισθήματα που αναβιώνουν από παλιές υποθέσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε, το πρωί πιθανότατα θα ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου και η ένταση κυριαρχεί καθώς φαίνεται να μην είναι εύκολο να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Από το μεσημέρι και μετά στρέφεσαι στο φιλικό περιβάλλον, αλλά δεν φαίνεται να καλύπτει αυτά που θα επιθυμούσες να σου δώσει.

Λέων

Λέοντα, επικεντρώνεσαι σε πιθανές υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις και αυτό είναι κάτι που χαλάει τη διάθεσή σου. Ιδιαίτερα το απόγευμα δεν θα ήθελες να ασχοληθείς με πρόσωπα που δεν είναι του άμεσου περιβάλλοντός σου καθώς επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σου και πιθανότατα θα τους αποφύγεις.

Παρθένος

Παρθένε, η νευρικότητα θα κυριαρχήσει ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες που φαίνεται να μην έχεις ξεκάθαρη σκέψη από το άγχος και την ένταση. Το απόγευμα παίρνεις ψυχολογικές ανάσες και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού του περιβάλλοντος που θα φτιάξουν το κέφι σου.

Ζυγός

Ζυγέ, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις το πρωί σε ό,τι αφορά τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι και επικοινωνείς με τους γύρω σου καθώς δεν αποκλείεται να δείξεις εκνευρισμό. Προετοιμάσου και για ανταγωνιστικές συμπεριφορές που μπορεί να σε στενοχωρήσουν.

Σκορπιός

Σκορπιέ, ήρθε η στιγμή να επικεντρωθείς στις σχέσεις που έχεις στη ζωή σου και στο πώς επικοινωνείς με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η ανάγκη να τους έχεις δίπλα σου μπορεί να σε οδηγήσει σε υποχωρήσεις που δεν ταιριάζουν στο χαρακτήρα σου και αργά ή γρήγορα θα έρθουν στην επιφάνεια.

Τοξότης

Τοξότη, δείχνεις το ενδιαφέρον σου για ζητήματα της καθημερινότητας που θεωρείς ότι πρέπει να τακτοποιήσεις. Αυτά είναι που σου δημιουργούν ιδιαίτερη ένταση και άγχος και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις στο περιβάλλον σου προκαλώντας προβλήματα. Η άσκηση θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις, για αυτό ένταξέ την στο πρόγραμμά σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντός το πρωί δεν θα σε βοηθήσουν να ξεκινήσεις όμορφα την ημέρα σου. Στην πορεία, ιδιαίτερα μετά το απόγευμα, βρίσκεις τη χαρά και το κέφι παίρνοντας ψυχολογικές ανάσες. Φρόντισε να μην γίνεις απόλυτος με τους γύρω σου αλλάζοντας την ατμόσφαιρα.

Υδροχόος

Υδροχόε, η ένταση με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος μπορεί να χαλάσει το κέφι σου το πρωί και να σου προκαλέσει εκνευρισμό. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσεις και να δεις τα θετικά της επικοινωνίας και της επαφής που έχεις μαζί τους. Από το απόγευμα και μετά, η οικογένεια πρωταγωνιστεί.

Ιχθύς

Ιχθύες, η διάθεση να επικοινωνήσεις με τον κοντινό περίγυρο γίνεται πολύ έντονη από το απόγευμα και μετά, καθώς φαίνεται να επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα των οποίων τη γνώμη εκτιμάς. Η χαρά που σου δίνουν ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και σε βοηθά να ξεφύγεις από πιθανές ανασφάλειες.

Δες εδώ τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.