ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος: 5 λόγοι που είναι οι ιδανικοί σύντροφοι

Unsplash

Εγώ το ξέρω από πρώτο χέρι, αλλά η αστρολογία επιβεβαιώνει όλα όσα υποπτευόμουν. Ο Καρκίνος, εκτός από εξαιρετικός άνθρωπος, είναι και η ιδανική επιλογή συντρόφου.

Αν και η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι οι γυναίκες Καρκίνοι είναι κάπως διαφορετικές από τους άντρες του ζωδίου, ας δούμε τα χαρακτηριστικά που τους ενώνουν, ειδικά αν μιλάμε για μία συντροφική σχέση. Ο Καρκίνος είναι σίγουρα το πιο μητρικό ζώδιο, αλλά πάνω από όλα είναι και άνθρωπος και εραστής.

Ευρηματικός ο Καρκίνος στο σεξ

Μην σε ξεγελά ο ρομαντισμός και το δάκρυ κορόμηλο που κυλά χωρίς αιτία. Ο παρεξηγημένος Καρκίνος δεν ζει μόνο για τα ηλιοβασιλέματα. Διοχετεύει όλο του το πάθος και την ένταση στο σεξ και δεν είναι καθόλου προβλέψιμος. Βάζει ναι μεν μπόλικο συναίσθημα, αλλά δεν ντρέπεται να δοκιμάσει νέα πράγματα στην κρεβατοκάμαρα.

Προσαρμόζεται πολύ εύκολα

Αν και γκρινιάζει μέχρι να το κάνει, είναι βέβαιο ότι ελίσσεται σαν το χέλι και ξέρει πώς να προσαρμόσει τις συνθήκες πάνω του. Μπορεί να κάνει τεράστιες αλλαγές, αν αντιληφθεί ότι είναι για το καλό το δικό του ή εκείνων που αγαπάει περισσότερο.

Επικοινωνεί βαθιά και ουσιαστικά

Όταν τα άλλα ζώδια τρέμουν τη δέσμευση ή το να ανοιχτούν σε έναν σύντροφο, ο Καρκίνος θα το κάνει από το πρώτο ραντεβού. Όχι επειδή θέλει να παντρευτεί, αλλά επειδή δεν του λένε τίποτα οι επιφανειακές σχέσεις. Βαριέται το small talk και θέλει να μάθει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν (και παρόν) εκείνου που έχει απέναντί του.

Μπαίνει πανεύκολα στη θέση σου

Ε δεν θα γινόταν κι αλλιώς. Ένας άνθρωπος που προτιμά να επικοινωνεί βαθιά, ξέρει πόσο δύσκολο μπορεί να γίνει αυτό. Θα μπει όμως αμέσως στη θέση σου, έτσι ώστε να δει την οπτική σου και να οδηγηθείτε πιο γρήγορα στη λύση του προβλήματος. Και εραστής, και μάνα και ψυχολόγος.

Χωρίζει όταν φτάσει στο αμήν

Δεν ξέρω αν αυτό τον/την κάνει ιδανικό σύντροφο, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι ο Καρκίνος δεν εγκαταλείπει εύκολα μία σχέση, ειδικά όταν υπάρχει πολλή αγάπη (αλλά κυρίως έρωτας). Θα φτάσει σίγουρα στο αμήν μέχρι να αποχαιρετήσει, αλλά συνήθως αποχωρεί όταν η σχέση πάει να γίνει υπερβολικά τοξική. Κι ας λένε ότι τρέφεται από αυτήν την τοξικότητα.