ΣΧΕΣΕΙΣ

5 fun στάσεις στο σεξ που δεν τους φαίνεται(!), αλλά θα σε φτάσουν σε οργασμό

Unsplash

Το σεξ μπορεί να γίνει μία ατελείωτη πηγή διασκέδασης, αρκεί να μην μένεις μονίμως στις ίδιες στάσεις.

Καλό και βολικό το ιεραποστολικό, αλλά υπάρχουν κι άλλες στάσεις στο Kama Sutra. Και επειδή υπάρχουν μερικές που έχουν κακή φήμη, όπως το 69 για παράδειγμα, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα λειτουργήσουν για εσένα. Είναι κρίμανα μην δοκιμάζουμε νέα πράγματα, ειδικά αν υπάρχει περίπτωση να μάς αλλάξουν την ερωτική ζωή. Πάμε να δούμε τις πιο fun προτάσεις, που συνήθως αποφεύγεις.

Ο σκύλος με τα 3 πόδια

Μπορεί να γίνει κόντρα στον τοίχο, ενώ κοιτάζεστε, προκειμένου να υπάρχει εξασφαλισμένη ισορροπία. Ο παρτενέρ σου σηκώνει το πόδι και αλλάζει η γωνία διείσδυσης. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί και αν γυρίσεις την πλάτη και στηρίξεις κάπου αλλού το πόδι. Όπως πάνω στον καναπέ, ας πούμε.

Καθιστά

Δεν είναι τόσο βαρετό και απλό όσο φαντάζεσαι. Όταν ο ένας κάθεται, ο άλλος μπορεί να δοκιμάσει ένα σωρό πράγματα. Φαντασία να υπάρχει. Μπορείς να τυλίξεις χέρια και πόδια γύρω του, να του γυρίσεις πλάτη, να του δέσεις τα χέρια ή να τα αφήσεις όλα σε εκείνον.

Το φίδι (από τις πιο πετυχημένες στάσεις)

Ενώ εσύ είσαι ξαπλωμένη μπρούμυτα, έρχεται το ταίρι σου και διεισδύει από πίσω. Κι όμως, έτσι μπορείς να χρησιμοποιείς κάποιο βοήθημα ταυτόχρονα ή εκείνος το χέρι του. Το λες και ξεκούραστο για εσένα.

Με τα πόδια σταυρωτά

Αυτή η στάση λειτουργεί ιδανικά αν εκείνος είναι όρθιος και εσύ ξαπλωμένη σε ένα τραπέζι. Σηκώνεις τα πόδια σου, τα σταυρώνεις και εκείνος διεισδύει. Δεν ξέρεις ποιο ερωτογενές σημείο ενδεχομένως «ξυπνήσει» με αυτήν τη στάση.

Στο πλάι και face to face

Οι περισσότεροι επιλέγουν αυτή τη στάση αλλά με τον έναν να βλέπει την πλάτη του άλλου. Δοκίμασε το face to face, γιατί αυξάνει τη μεταξύ σας οικειότητα και μπορείτε και να φιλιέστε. Σίγουρα μη σνομπάρεις αυτήν την επιλογή.