ΖΩΔΙΑ

Τα 3 ζώδια που θα περάσουν έναν Ιούλιο ζάχαρη

Unsplash

Ο Ιούλιος μόλις ξεκίνησε και ελπίζουμε ότι θα επανορθώσει για όλα όσα στερηθήκαμε τους ατελείωτους μήνες της καραντίνας. Οι διακοπές μας ξεκινούν δειλά δειλά και μπροστά μας απλώνονται οι μήνες της απόλυτης αισιοδοξίας.

Ποια ζώδια θα περάσουν αξέχαστα τον Ιούλιο; Μα εκείνα που έχουν το Νερό ως στοιχείο τους. Μην νιώσεις αδικημένη. Θα έρθει και η σειρά σου. Οι 3 βασικές πλανητικές κινήσεις που επηρεάζουν την ευτυχία του Καρκίνου, του Σκορπιού και του Ιχθύ είναι οι εξής. Η Σελήνη στον Καρκίνο στις 9 Ιουλίου δίνει ένα κίνητρο για νέα ξεκινήματα και απολαύσεις. Στις 12 Ιουλίου, ο Ερμής κάνει τρίγωνο με τον Δία και σου δίνει την αυτοπεποίθηση να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου. Τέλος, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στις 15 Ιουλίου, θα υλοποιηθούν όλες σου οι φαντασιώσεις. Ο Ιούλιος έρχεται με δώρα και δεν αστειεύεται.

Πάμε λοιπόν να δούμε πώς υποδέχεται ο Ιούλιος τα 3 ζώδια του Νερού και γιατί είναι αυτά που θα περάσουν ζάχαρη.

Καρκίνος

Ήρθε η ώρα να λάμψεις φίλη μου Καρκίνε. Το έχεις κερδίσει και ο γενέθλιος μήνας σου το αποδεικνύει. Ο Ήλιος περνάει μέσα από τον 1ο οίκο του εαυτού και φυσά ένα αεράκι ανανέωσης. Τώρα θα θυμηθείς το ποια πραγματικά είσαι και θα έχεις την αυτοπεποίθηση να διεκδικήσεις τα θέλω σου. Πώς αλλιώς να σου το πω; Η ζωή είναι ωραία (για τον Ιούλιο τουλάχιστον).

Σκορπιός

Αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια, ο Ιούλιος σου φέρνει σημαντικές αλλαγές και μάλιστα με οφέλη. Θα ενθουσιαστείς και θα λειτουργήσεις με μπόλικο αυθορμητισμό. Η Ήλιος περνάει στον 9ο οίκο σου και δημιουργεί το σωστό timing για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να ζήσεις νέες περιπέτειες. Κάτι καινούριο έρχεται. Κάτι με αδρεναλίνη.

Ιχθύς

Από πού να αρχίσω Ιχθύ μου; Ο Ήλιος περνά στον δημιουργικό 5ο οίκο σου, που συμβολίζει τη διασκέδαση και την απόλαυση. Ο Ιούλιος είναι ο μήνας που θα σου δώσει πίσω όλη τη χαρά και την παιδικότητα που τόσο έχεις ανάγκη. Ώρα να ερωτευτείς, να χαρείς ρομαντικά ηλιοβασιλέματα και να πραγματοποιήσεις κάθε σου όνειρο. Επίσης, ο Ιούλιος είναι ο τελευταίος μήνας όπου ο Δίας περνά από τους Ιχθείς, επομένως ρούφηξε όλη τη θετική ενέργεια!