ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος: Ο λόγος που το 2021 είναι η χρονιά του

Unsplash

Λίγο πριν μάς αποχαιρετήσει το 2020, οι αστρολόγοι μάς ενημέρωναν για το τι μάς περιμένει τη χρονιά που έρχεται και αν θα υπάρξουν θετικές αλλαγές, σε κάθε επίπεδο.

Αφού λοιπόν μάς λύθηκαν οι απορίες, παρατηρήσαμε ότι το ζώδιο που φαίνεται να είναι το πιο ευνοημένο για το 2021, είναι αδιαμφισβήτητα ο Υδροχόος. The Age of Aquarius λοιπόν και είναι η χρονιά του σμαραγδιού. Κάθε χρόνος ανήκει και σε κάποιο ζώδιο, συνεπώς τώρα έφτασε η σειρά του.

Τι σημαίνει «χρονιά του σμαραγδιού»;

Εν ολίγοις, είναι σαν να πιάνει το τζόκερ. Αστρολογικά μιλώντας, ο Δίας, που είναι πλανήτης της έκφρασης και της καλοτυχίας σου χαμογελάει. Νέες αμέτρητες ευκαιρίες θα σου παρουσιαστούν αλλά όχι μόνο σε έναν τομέα. Από το να κάνεις πολύ μακρινά ταξίδια (λέμε τώρα) μέχρι να βρεις την αδερφή ψυχή σου.

Μπορεί να μιλάμε για τον ερχομό ενός παιδιού ή να ζήσεις επιτέλους την επαγγελματική καταξίωση που περιμένεις τόσο καιρό. O Υδροχόος θα βρει μία πολύ καλή ευκαιρία για να κάνει ό,τι θέλει, να βρει αυτό που πραγματικά τον παθιάζει και να διοχετεύσει εκεί όλη του την ενέργεια. Αν βρεθείς σε περιβάλλον με νέες τεχνολογίες, είναι το μέρος που σου ταιριάζει περισσότερο, εφόσον είσαι το ζώδιο με την πιο προοδευτική σκέψη.

Τι σημαίνει αυτό για όλους μας;

Η χρονιά του σμαραγδιού επηρεάζει ειδικά τον Υδροχόο, αλλά όλοι επηρεαζόμαστε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Η χρονιά του Υδροχόου θα επηρεάσει συνολικά την κοινωνία σε επίπεδο εξέλιξης και θα δούμε αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες. Θα αναγνωρίσουμε τη σημασία της ατομικότητας αλλά και το να βοηθάμε τον συνάνθρωπο. Ο ανθρωπιστής Υδροχόος θα βρει τη φωνή του και θα ξεχωρίσει στο πλήθος μέσα από κινήσεις που ωφελούν το κοινό καλό, και όχι μόνο τον εαυτό του.