ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 22/3 – 28/3. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Η τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου, που ξεδιπλώνεται μπροστά μας, είναι σύνθετη ως προς τις όψεις της. Μπορούμε να περιμένουμε από το καλύτερο μέχρι το χειρότερο σενάριο με τις αστρολογικές προδιαγραφές που επικρατούν. Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας έρχεται στις 24/3, καθώς γίνεται ακριβείας το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη. Αυτή η όψη δίνει μια τάση για βιασύνη τόσο στα λόγια όσο και στις κινήσεις. Θα βγάζουμε συμπεράσματα πολύ γρήγορα και χωρίς να έχουμε λάβει υπόψη μας όλα τα δεδομένα, μπορεί να λέμε τα λάθος πράγματα ή να κάνουμε λάθη. Είναι μια όψη έντασης που μας κάνει πιο εύθικτους, επιθετικούς, ενώ η ψυχραιμία εύκολα εξανεμίζεται.

Στις 26/3 θα έχουμε μια πολύ πιο όμορφη και θερμή όψη, μια σύνοδο ανάμεσα στον Ήλιο και την Αφροδίτη στον Κριό. Αυτή η όψη μας κάνει πιο διπλωμάτες, πιο φιλικά διακείμενους απέναντι στους άλλους, ευνοεί τον έρωτα και την αγάπη. Είναι θετικός οιωνός για τους αποδέκτες της και σε θέματα οικονομικά ή φήμης.

Η εβδομάδα θα κλείσει με μια Πανσέληνο στον άξονα Ζυγού-Κριού, που φέρνει στο προσκήνιο τις σχέσεις, τη δικαιοσύνη, τον κόσμο της διπλωματίας. Επειδή η Πανσέληνος σχηματίζει αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα, θέλει προσοχή στις εντάσεις και τις παρορμητικές αποφάσεις. Όπως κάθε Πανσέληνος φυσικά, μπορεί να φέρει μετεωρολογικές ή γεωφυσικές εξάρσεις παγκοσμίως. Πάμε να δούμε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Κριός

Η πρώτη ολόκληρη εβδομάδα των γενεθλίων σας και τελευταία του Μαρτίου, φέρνει σε πρώτο πλάνο τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, τη συμβολή των άλλων στη ζωή σας και τη δική σας στη ζωή τους. Στις 24/3 έχουμε την πιο απαιτητική όψη της εβδομάδας, το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη που δημιουργεί ένταση, τάση για καβγάδες, αλλά έχει και ατυχηματική όψη αν είμαστε αφηρημένοι όταν οδηγούμε, όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα εργαλεία. Λίγο πιο προσεκτικοί οι γεννημένοι στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Και ερχόμαστε στο κυρίαρχο αστρολογικό θέμα που είναι η Πανσέληνος στα γενέθλια σας στις 28/3. Το φεγγάρι αυτό σας οδηγεί στο να βρείτε ισορροπία ικανοποιώντας τις δικές σας ανάγκες, αλλά και να λάβετε υπόψη και τις ανάγκες των σημαντικών άλλων στη ζωή σας.

Ταύρος

Δεν είναι απίθανο να έχετε μια θετική εξέλιξη σε κάποιο επαγγελματικό θέμα, που να συνοδεύεται κι από ένα καλό οικονομικό αντίτιμο. Ή αν το προηγούμενο διάστημα υπήρχε ένα κλίμα έντασης στη δουλειά να γίνετε εσείς η φωνή της λογικής και της ψυχραιμίας, μπαίνοντας μπροστά και φέρνοντας τα πράγματα σε μια ισορροπία. Στις 24/3 έχουμε την πιο απαιτητική όψη της ημέρας με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη. Αν έχετε γεννηθεί τέλος Απριλίου – αρχές Μαΐου ας είστε πιο προσεκτικοί στις σχέσεις με συνεργάτες και φίλους, διότι μπορεί να προκύψει ένα κλίμα έντασης. Αποφύγετε επίσης τα παρορμητικά έξοδα εκείνη την ημέρα.

Δίδυμοι

Η πιο απαιτητική μέρα της εβδομάδας είναι σίγουρα η 24η Μαρτίου, με το τετράγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο σας. Αν είστε γεννημένοι τέλος Μαΐου – αρχές Ιουνίου προσέξτε ιδιαίτερα το κλίμα στη δουλειά, διότι μπορεί να υπάρχει ένταση, τάση για τσακωμούς και ίντριγκες. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να διαχειρίζεστε τον θυμό σας με έναν τρόπο που δεν θα βλάψει ούτε εσάς ούτε την εικόνα σας στο χώρο εργασίας. Προσοχή και στην υγεία. Εξαιρετικά θετική για το ζώδιο σας η σύνοδος του Ήλιου με την Αφροδίτη στις 26/3, καθώς μπορεί να λάβετε θετικές ειδήσεις για ένα στόχο που θέλετε να υλοποιήσετε, να προκύψει μια καλή εξέλιξη σε μια ερωτική ή φιλική σχέση.

Καρκίνος

Το σημαντικό αστρολογικό θέμα της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος στις 28/3 στον άξονα Κριού-Ζυγού, που επηρεάζει τους Καρκίνους που έχετε γενέθλια τέλος Ιουνίου. Το δικό σας στοίχημα είναι να φέρετε ισορροπία ανάμεσα στην καριέρα και την οικογενειακή σας ζωή. Πιθανώς κάτι στη μια πλευρά δημιουργεί πρόβλημα στην άλλη. Προσπαθήστε να μην μεταφέρετε το στρες της δουλειάς στην οικογένεια σας ή το αντίθετο, για να μην σας πιάσει αίσθημα απογοήτευσης. Ακόμη, μην παθαίνετε ενοχικό αν δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο να φροντίζετε το ίδιο επιμελώς και τους δυο τομείς. Οι αντιθέσεις της Πανσελήνου πάντα δημιουργούν συγκρούσεις και κλίμα έντασης. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και σαν διέξοδο ασχοληθείτε περισσότερο με το περιβάλλον του σπιτιού!

Λέων

Η τελευταία ολόκληρη εβδομάδα του Μαρτίου ξεκινά με το τρίγωνο του Άρη από τους Διδύμους με τον Κρόνο στον Υδροχόο, που είναι πολύ βοηθητικό αν θέλετε να επισημοποιήσετε μια συνεργασία, να εξερευνήσετε τις δυνατότητες να κάνετε «δουλειά» με ένα φιλικό σας πρόσωπο ή να αρχίσετε σιγά σιγά να διαμορφώνετε στο μυαλό σας ένα νέο στόχο, προς τον οποίο θα κινηθείτε μεθοδικά προκειμένου να τον υλοποιήσετε. Μάλιστα, επειδή έχουμε ταυτόχρονα και εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, θα μπορούσε να προκύψει και μια ενδιαφέρουσα πρόταση. Η εβδομάδα θα κλείσει με μια Πανσέληνο ιδιαίτερα δυνατή στον άξονα Ζυγού-Κριού. Από πλευράς ζωδίου δεν είναι μια αρνητική Πανσέληνος, οι αντιθέσεις της όμως με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα μπορεί να σας κάνουν πιο παρορμητικούς στην επικοινωνία.

Παρθένος

Η πιο απαιτητική ημέρα, ειδικά για εσάς που έχετε γεννηθεί στο τέλος του πρώτου – αρχές του δευτέρου δεκαημέρου, είναι το τετράγωνο Ερμή-Άρη στις 24/3 που μπορεί να δημιουργήσει ένταση στον χώρο της δουλειάς με συνεργάτες ή και ανωτέρους. Προσπαθήστε να μην εξωθήσετε μια κατάσταση στα άκρα και μην βιάζεστε να απαντήσετε ή να υποστηρίξετε κάτι χωρίς να είστε «διαβασμένοι» καλά. Φυσικά, πιο προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τον σύντροφο σας ή τους ανθρώπους που είναι στο στενό σας περιβάλλον, καθώς ο εκνευρισμός θα περισσεύει. Καθώς όλοι έχουμε πλέον κουραστεί από τις συνθήκες των περιορισμών και των δυσκολιών, οι ανοχές και η ψυχραιμία μας εγκαταλείπουν. Έτσι, πιο εύκολα γινόμαστε εύθικτοι ή παίρνουμε προσωπικά κάποια πράγματα, που σε άλλες εποχές δεν θα δίναμε καν σημασία.

Ζυγός

Η εβδομάδα ξεκινά με το τρίγωνο Άρη-Κρόνου που ευνοεί την οργάνωση και την συστηματοποίηση κάποιων πραγμάτων, που θα μπορούσαν να βοηθήσουν τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα θέματα της καριέρας. Μπορεί να έχετε κάποιες ιδέες, αλλά μέχρι τώρα να μην έχετε κάνει ουσιαστικά βήματα να τις υλοποιήσετε. Η περίοδος αυτή είναι εξαιρετικά βοηθητική για να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να σταθεροποιήσετε κάποια σχέση ή να δείτε πιο ρεαλιστικά τι πρέπει να κάνετε με θέματα παιδιών αν σας ενδιαφέρει να αποκτήσετε έναν απόγονο. Μην καταπονείτε τον εαυτό σας με ακραίες διατροφές ή άσκηση και αν υπάρχει κάποιο θέμα ιατρικής φύσης μην το αμελείτε.

Σκορπιός

Αν ψάχνατε να βρείτε έναν χώρο να μετακομίσετε, αν θέλετε να κάνετε κάποια ανακαίνιση, ενοικίαση, αγορά ή γενικώς μια επένδυση, η όψη αυτή μπορεί να σας προσφέρει την ευκαιρία. Από την άλλη, μπορεί να προκύπτει και μια οικονομική συμφωνία αυτές τις ημέρες ή να λαμβάνετε στήριξη από το οικογενειακό περιβάλλον. Στις 24/03 καλά θα κάνετε να προσέξετε όλες τις επαφές και κυρίως αυτές στη δουλειά με τους συνεργάτες σας, αλλά και σε επίπεδο ερωτικών σχέσεων ή σχέσεων με τα παιδιά σας όσοι είστε γονείς. Η νευρικότητα, η απροσεξία, η βιασύνη είναι οι παράγοντες που κυριαρχούν εκείνη τη μέρα. Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα και μην είστε οξύθυμοι και τραχείς σε αυτά που λέτε, ακόμη κι αν έχετε τις καλύτερες προθέσεις.

Τοξότης

Σκεφτείτε τι θα θέλατε να εγκαινιάσετε στη ζωή σας που να σας δίνει χαρά; Πώς θα μπορούσατε να εκφραστείτε καλλιτεχνικά ή δημιουργικά; Ασχοληθείτε περισσότερο με τα θέματα των παιδιών αν έχετε ή μπείτε στη διαδικασία να αποκτήσετε, καθώς θα είναι μια γόνιμη περίοδος. Φανείτε πιο δεκτικοί και πιο ανοιχτοί στο φλερτ αν είστε μόνες-οι. Πάρτε πρωτοβουλία να εκφράσετε εσείς το συναίσθημα σας. Η όψη είναι περίφημη, ειδικά για τους γεννημένους Νοέμβριο. Η εβδομάδα θα κλείσει με μια Πανσέληνο στον Ζυγό την Κυριακή. Είναι μια Πανσέληνος που αφορά κυρίως τους συνεργάτες, τους φίλους, τους νέους στόχους και μπορεί να φέρει κάποια ξεκαθαρίσματα ύστερα από δικές σας διαπιστώσεις.

Αιγόκερως

Θα υπάρχει αρκετή ένταση και εκνευρισμός στην ατμόσφαιρα πάντως κι αυτό μπορεί να κάνει ακόμη κι εσάς, που είστε πειθαρχημένοι και μετρημένοι στα λόγια σας συνήθως, να έχετε ίσως μια στιγμή ξεσπάσματος. Ιδιαίτερα στον χώρο εργασίας προσέξτε πώς μπορεί να γίνει όλο αυτό για να μην βλάψετε τη δουλειά ή την εικόνα σας. Μπορεί να υπάρχει μια θετική είδηση στην οικογένεια ή μπορεί να πάρετε απόφαση να διαμορφώσετε τον χώρο του σπιτιού με ένα πιο δημιουργικό και αισθητικά εξελιγμένο τρόπο. Αν υπήρχαν προβλήματα σε σχέσεις με τους συγγενείς σας, παίρνοντας πρωτοβουλία μπορεί τώρα να τα λειάνετε.

Υδροχόος

Προσέξτε αρκετά στο κομμάτι της επικοινωνίας, διότι η ψυχραιμία δεν θα περισσεύει από κανέναν από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη. Προσοχή ακόμη και στα παρορμητικά έξοδα. Στον αντίποδα αυτής της όψης έρχεται η σύνοδος Ήλιου-Αφροδίτης την Παρασκευή, μια ιδιαίτερα θετική όψη που πάλι αφορά στον τομέα της επικοινωνίας, των συμφωνιών, των ανθρώπων με τους οποίους έχετε σημαντικά πάρε – δώσε στην καθημερινότητα σας. Οι γεννημένοι τον Ιανουάριο μπορεί να έχετε μια θετική επαγγελματική πρόταση και να προχωρήσετε σε συμφωνία, ενώ θετικά μπορεί να πάνε και θέματα σπουδών, εκπαίδευσης, διαφήμισης, μάρκετινγκ.

Ιχθύς

Πιθανώς να προκύψει κάτι θετικό στα οικονομικά σας ή μπορεί να λάβετε και κάποιο δώρο που θα σας χαροποιήσει. Προσέξτε μόνο εσείς τα δικά σας παρορμητικά έξοδα. Μην ξεχνάμε ότι η Αφροδίτη στον Κριό γίνεται λίγο απερίσκεπτη όταν θέλει να αποκτήσει κάτι. Η εβδομάδα ολοκληρώνεται με την Πανσέληνο στον Ζυγό σε αντίθεση με την Αφροδίτη και τον Χείρωνα, που μπορεί να σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο φέρνοντας δύσκολες αναμνήσεις ή συναισθήματα απόρριψης σε μια προσωπική σχέση. Προσπαθήστε να τα δουλέψετε πηγαίνοντας στη ρίζα του προβλήματος.

Διάβασε εδώ αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου