ΖΩΔΙΑ

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια από την Άση Μπήλιου, 10/5-16/5/2021

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις εβδομαδιαίες προβλέψεις 10/5 – 16/5. Ακολουθεί η τάση της εβδομάδας για όλα τα ζώδια.

Ίσως η πιο θετική κι αισιόδοξη εβδομάδα του Μαΐου ξεδιπλώνεται μπροστά μας, φέρνοντας τη Νέα Σελήνη του μήνα στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου, που μας καλεί να «προσγειωθούμε», να απλοποιήσουμε τις ζωές μας όσο γίνεται περισσότερο και με λογική και σύνεση να κάνουμε τα νέα μας σχέδια και να θέσουμε τους στόχους μας. Από τώρα μέχρι την έκλειψη του Νοεμβρίου στον Ταύρο στις 19/11 είναι το διάστημα που αυτή η Νέα Σελήνη μπορεί να αποφέρει καρπούς και να μας εκπλήξει με τα αποτελέσματα που θα έχουμε. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, αλλά και Υδροχόοι αυτοί που θα επηρεαστούν περισσότερο. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις εβδομαδιαίες προβλέψεις.

Κριός

Είναι η κατάλληλη στιγμή να βελτιώσετε την εικόνα της δουλειάς ή της επιχείρησης σας, να ενδιαφερθείτε περισσότερο για το μάρκετινγκ, τη διαφήμιση, την προώθηση της ή αν είστε σε φάση ανεργίας να ψαχτείτε πιο έντονα και δυναμικά αυτή την εβδομάδα, διότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να βρείτε κάτι που σας αρέσει να κάνετε. Από την άλλη είναι η κατάλληλη στιγμή για να ρίξετε μια ματιά στα έξοδα που κάνετε και γενικότερα στον τρόπο που ξοδεύετε. Ίσως πρέπει να περιορίσετε τα μεγάλα έξοδα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας αυτή την εβδομάδα είναι η δική σας προσωπική Πρωτοχρονιά, καθώς σας δίνει την ευκαιρία να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην καινούρια γενέθλια χρονιά σας. Να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να γράψετε το σενάριο στο νέο κεφάλαιο της ζωής σας, με εσάς πάντα στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό το φεγγάρι έχει επιρροή μέχρι την έκλειψη στις 19/11. Σκεφτείτε λοιπόν τι θέλετε να εγκαινιάσετε σε αυτή την περίοδο, πώς φαντάζεστε τον εαυτό σας, τη δουλειά, τη σχέση, την ίδια σας τη ζωή έξι μήνες μετά και ξεκινήστε σιγά σιγά και οργανωμένα να κάνετε ένα ένα τα βήματα για να υλοποιήσετε το όραμα σας.

Δίδυμοι

Στις 14/5 για πρώτη φορά εδώ και 12 χρόνια επισκέπτεται τον τομέα της καριέρας ο Δίας, καθώς παίρνει θέση στους Ιχθύς. Από τώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου που θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο, σας καλεί να βάλετε σε εφαρμογή τις μεγάλες σας φιλοδοξίες και τους επαγγελματικούς σας στόχους, να ψαχτείτε περισσότερο με δουλειές που μιλούν στη καρδιά σας κι όχι μόνο στο πορτοφόλι σας, να ξεκινήσετε μια δική σας επιχείρηση ή να κάνετε την έρευνα σας τώρα, ώστε να την ξεκινήσετε την επόμενη χρονιά. Η καριέρα πάντως με αυτή τη θέση γίνεται προτεραιότητα και τα ευρήματα θα σας ανταμείψουν για τις προσπάθειες σας.

Καρκίνος

Στις 14/5 και μετά σχεδόν από 12 χρόνια, ο Δίας παίρνει θέση σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο του νερού τους Ιχθύς και φέρνει την επεκτατική του διάθεση και αισιοδοξία στη ζωή σας. Η αλήθεια είναι ότι το προηγούμενο πεντάμηνο ήταν πολύ μοναχικό και αρκετά εσωστρεφές για το ζώδιο σας. Από την Παρασκευή όμως, σιγά σιγά ξεκινούν πιο εξωστρεφείς μέρες για σας και κυρίως ημέρες που θα έχετε διάθεση να πειραματιστείτε με το καινούριο, να επεκτείνετε τις δραστηριότητες σας.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στις 11/5 δίνει τον τόνο στην καινούρια εβδομάδα του Μαΐου και ωθεί την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Μάλιστα είναι η μοναδική Νέα Σελήνη σε αυτό τον τομέα για τη φετινή χρονιά. Καιρός λοιπόν να δείτε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την επιρροή της, ώστε να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, να κάνετε κάποια αλλαγή ή να αναλάβετε μεγαλύτερες ευθύνες και υποχρεώσεις στη δουλειά.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στις 11/5, στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, σάς βρίσκει με μια διάθεση να μπείτε σε ένα νέο επεκτατικό κύκλο των εμπειριών σας, να πειραματιστείτε με τα νέα δεδομένα που έχετε στη διάθεση σας και να κάνετε ένα άνοιγμα σε νέες αγορές, σε διαφορετικά πόστα, σε νέες γνώσεις. Αν ασχολείστε επαγγελματικά με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τον τουρισμό, τα νομικά, τα ταξίδια, την ανώτατη παιδεία, τις εισαγωγές και εξαγωγές, τους ξένους και το εξωτερικό, είναι η κατάλληλη ευκαιρία για νέα σχέδια.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη του Μαΐου στον 8ο οίκο του ωροσκοπίου σας, σας ζητά να δείτε με ειλικρίνεια τις πιο στενές σας σχέσεις και συνεργασίες και να ρίξετε φως στα άδυτα αυτών των σχέσεων, επιλέγοντας μια ειλικρινή προσέγγιση και όχι «δημόσιες σχέσεις και διπλωματία». Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο για το δικό σας ζώδιο που προτιμά την ησυχία, την ηρεμία και τη γαλήνη στις σχέσεις, αλλά έτσι χάνετε στην πραγματικότητα την ουσία, ενώ πολλές φορές αδικείτε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Σκορπιός

Μια σημαντική και αισιόδοξη εβδομάδα ξεκινά για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών, καθώς σε αυτό τον τομέα σχηματίζεται η Νέα Σελήνη του Μαΐου στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5. Αυτό το φεγγάρι σας ζητά να δείτε ρεαλιστικά και προσγειωμένα τις σημαντικές σας σχέσεις και συνεργασίες, να διορθώσετε αυτά που θεωρείτε ως κακώς κείμενα, αλλά να είστε ανοιχτοί και σε νέες εμπειρίες και νέες σχέσεις. Είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά το επόμενο διάστημα μπορεί να μπείτε σε μια νέα σχέση που θα έχει μάλιστα και μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Τοξότης

Η καινούρια εβδομάδα του Μαΐου φέρει την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου, που για σας κυβερνά τον τομέα της εργασίας, της καθημερινότητας της δουλειάς σας, αλλά και τον τομέα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Είναι ένα φεγγάρι που σας ωθεί να θέσετε νέους στόχους και να οργανώσετε το επόμενο διάστημα για να τους επιτύχετε. Σκεφτείτε τι θα θέλατε να επιτύχετε το επόμενο εξάμηνο και πώς οραματίζεστε τον εαυτό σας τότε. Θέλετε να έχετε χάσει π.χ. βάρος, να είστε πιο γυμνασμένοι;

Αιγόκερως

Η εβδομάδα έρχεται με θετικούς οιωνούς για το ζώδιο σας αγαπητοί μου Αιγόκεροι, τόσο εξαιτίας της θετικής Νέας Σελήνης στον Ταύρο την Τρίτη 11/5 όσο και εξαιτίας της εισόδου του Δία στους φιλικούς σας Ιχθύς στις 14/5. Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της αυτοέκφρασης, της δημιουργίας. Θα έχετε μια θαυμάσια ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, αρκεί βέβαια να έχετε όρεξη κι εσείς να το κινήσετε το πράγμα και να κάνετε κάποια έκπληξη στο ταίρι σας. Αν είστε μόνες-οι μπορεί να προκύψει ένα νέο φλερτ με αυτό το φεγγάρι, μια γνωριμία που θα σας δώσει μεγάλη χαρά και μπορεί να έχει προοπτικές μακροημέρευσης.

Υδροχόος

Η εβδομάδα έρχεται με δυο σημαντικές επιρροές σε αστρολογικό επίπεδο. Η πρώτη αφορά τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 11/5 μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, που σας ανοίγει την όρεξη να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον χώρο που διαμένετε κάνοντας διακοσμητικές παρεμβάσεις ή μπορεί και μια ολόκληρη μετακόμιση για κάποιο άλλον χώρο που σας βολεύει περισσότερο. Από την άλλη μπορεί να ασχοληθείτε με ένα ακίνητο και την εκμετάλλευση του ή μπορεί ακόμη να δείτε θέματα που αφορούν στην οικογένεια σας ή στους συγκατοίκους σας. Για κάποιους από σας θα μπορούσε να σηματοδοτεί και την έναρξη μιας νέας δραστηριότητας από τον χώρο του σπιτιού.

Ιχθύς

Η νέα εβδομάδα του Μαΐου έρχεται με εξαιρετικές προοπτικές για το δικό σας ζώδιο, τόσο εξαιτίας της επιρροής της Νέας Σελήνης στον φιλικό σας Ταύρο που ενεργοποιεί τον τομέα της επικοινωνίας και των συνεργειών, αλλά και εξαιτίας της άφιξης του Δία στο ζώδιο σας μετά από 12 χρόνια! Αν το προηγούμενο πεντάμηνο χορτάσατε μοναξιά και απομόνωση αυτή η εβδομάδα φέρνει μεγαλύτερη εξωστρέφεια, ευκαιρίες για κοινωνικοποίηση, για επαφές με συνεργάτες, φίλους, συγγενείς και βέβαια ανάβει και το πράσινο φως για κάποιες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να σας ευνοήσουν ιδιαίτερα.

Διάβασε εδώ τις αναλυτικές εβδομαδιαίες προβλέψεις από την Άση Μπήλιου