ΖΩΔΙΑ

Είσαι Παρθένος; Τα 3 ζώδια που μπορούν να γίνουν το απόλυτο ταίρι σου

Unsplash

Μαζί με το τέλος του Αυγούστου, υποδεχόμαστε τα γενέθλια του λογικού και πρακτικού Παρθένου.

Αν ο Παρθένος είναι κομμάτι της ζωής σου, ξέρεις ήδη τα καλά και τα κακά του. Το πόσο σταθερή προσωπικότητα έχει, πόσο συνεπής και οργανωτικός είναι και γίνεται η φωνή της λογικής σου όταν το μυαλό πάει περίπατο. Από την άλλη, μπορεί να σου πρήξει τα συκώτια με την τελειομανία και τις τρελές απαιτήσεις του. Όταν όμως ανακαλύψεις τη fun πλευρά του, βλέπεις ότι έχει μία πολύπλευρη προσωπικότητα, την οποία αποκαλύπτει σε λίγους και καλούς. Όπως στα 3 πιθανά ταίρια του.

Καρκίνος

Όταν το συναίσθημα συναντά τη λογική. Δύο τρομερά σταθερά ζώδια, που αγαπούν τη ρουτίνα και την καθημερινότητα και δεν πρόκειται να φύγουν εύκολα από τη σχέση. Επενδύουν στον άνθρωπο που γνωρίζουν και ο σύντροφος γίνεται όλος ο κόσμος τους. Όταν ο Παρθένος ξεχνά σε ένα συρτάρι τα συναισθήματα και το ένστικτό του, μπαίνει ο Καρκίνος και τον γεμίζει με τρυφερότητα. Αντίστοιχα ο Παρθένος του υπενθυμίζει τη σημασία του ορθολογισμού. Ένα πολύ πετυχημένο match.

Ταύρος

Κι εδώ μιλάμε για ασφάλεια και σιγουριά. Είναι δύο ζώδια που λειτουργούν αρκετά πρακτικά και μεθοδικά, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του και αγαπούν τη σιγουριά. Είναι αρκετά δυναμικοί, δεν υποχωρούν εύκολα αλλά λατρεύουν να φροντίζουν το ταίρι τους, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Μαζί δημιουργούν μία ρουτίνα μέσα στην οποία δύσκολα θα βαρεθούν.

Παρθένος

Αν δεν καταλάβει ένας Παρθένος έναν άλλον Παρθένο, τότε ποιός θα το κάνει; Ακριβώς επειδή τους λες ιδιότροπους και τελειομανείς, μαζί θα εκτιμήσουν τη χαρά της απόλυτης τάξης και καθαριότητας και των πλάνων. Ο καθένας θα ακολουθεί το δικό του πρόγραμμα αλλά θα συνεννοούνται πολύ καλά σε κοινές αποφάσεις. Εδώ λείπει λίγο το συναίσθημα και οι ζουζουνιές, αλλά οι Παρθένοι δεν χρειάζονται τέτοια στη ζωή τους. Τους αρκεί η στήριξη και η αγάπη (πάντα με μία δόση κριτικής).