ΖΩΔΙΑ

Είσαι Ιχθύς; Τα 3 ζώδια που δεν σου ταιριάζουν ερωτικά

Unsplash

Αν είσαι Ιχθύς, σου αξίζουν συγχαρητήρια. Γιατί; επειδή θα έχεις βαρεθεί να είσαι στο τέλος του ζωδιακού κύκλου, αν και είσαι ένα από τα πιο ευαίσθητα και δημιουργικά ζώδια. Από τη μία είσαι διαισθητική και αυθεντική και από την άλλη μπορείς να γίνεις αναποφάσιστη και δύσκολος χαρακτήρας. Πολλοί σε ξέρουν, λίγοι σε γνωρίζουν πραγματικά.

Και ποια είναι αυτά τα ζώδια που δύσκολα θα αντιληφθούν την προσωπικότητα ενός Ιχθύ; Ποια είναι τα ζώδια που δεν κάνουν καλό ερωτικό match με τον Ιχθύ; Ή εκείνα που είναι μία ριψοκίνδυνη γνωριμία και το αποτέλεσμα είναι κορώνα-γράμματα;

Κριός

Το πρώτο ζώδιο δεν θα τα πάει καλά με το τελευταίο (για σειρά μιλάμε πάντα). Θα είναι μία γνωριμία γεμάτη παρεξηγήσεις, πληγωμένα συναισθήματα και μόνιμους καυγάδες. Μιλάμε για δύο ζώδια με εντελώς διαφορετικό ταπεραμέντο. Από τη μία έχεις τον υπερευαίσθητο Ιχθύ που παίρνει τον χρόνο του, ειδικά στα συναισθηματικά θέματα. Από την άλλη έχεις τον βιαστικό και πεισματάρη Κριό. Θα τα πήγαιναν περισσότερο καλά ως συνάδελφοι ή συναθλητές.

Λέων

Ας πούμε ότι δεν είναι ο πιο ταιριαστός συνδυασμός που θα βρεις εκεί έξω. Ο Ιχθύς θαυμάζει τον Λέοντα για τη γενναιότητα και την αισιοδοξία του ενώ ο Λέων εντυπωσιάζεται από τη γενναιοδωρία και προθυμία του Ιχθύ. Αν και ο Ιχθύς δεν θέλει να είναι στο κέντρο της προσοχής, το πετυχαίνει συχνά. Και μάντεψε σε ποιον δεν αρέσει αυτό. Αντίστοιχα, ο Ιχθύς δεν ενοχλείται από την επιβλητική συμπεριφορά του Λέοντα, αρκεί να μην ανακατεύεται στη ζωή του. Όπως καταλαβαίνεις, δεν πρόκειται να κάνουν χωριό.

Ζυγός

Εδώ έχουμε την περίπτωση όπου θα γίνονταν πολύ καλοί φίλοι, αλλά όχι σύντροφοι. Αγαπούν και οι δύο τις τέχνες, είναι δημιουργικοί και γελούν με την καρδιά τους. Αγαπούν την πολυκοσμία αλλά αποζητούν και την ηρεμία τους. Ο Ζυγός πιστεύει ότι ο Ιχθύς παραείναι ευαίσθητος (ψέμα δεν το λες), ενώ ο Ιχθύς δεν αντέχει αυτή την ισορροπία του Ζυγού που καμιά φορά θεωρεί πολύ λογική. Ο Ζυγός θέλει χαλαρότητα και ηρεμία ενώ ο Ιχθύς θέλει πάθος, ρομάντζο και ένταση.