ΣΧΕΣΕΙΣ

3 ερωτογενείς ζώνες που υποτιμάς, αλλά κάνουν θαύματα

Unsplash

Το σώμα σου μπορεί να γίνει ένας ναός ηδονής, αν ξέρεις πού να ψάξεις. Αν υποτιμάς, για παράδειγμα, τα γόνατα και θεωρείς ότι υπάρχουν εκεί για να λυγίζεις τα πόδια σου, μπορεί να χάνεις μία βασική ερωτογενή ζώνη.

Σύμφωνα με τη Δρ. Mary Jane Minkin, γυναικολόγο και καθηγήτρια στην Ιατρική του Yale, οι ερωτογενείς ζώνες είναι σημεία του σώματος που έχουν περισσότερες νευρικές απολήξεις από τα υπόλοιπα. Ξέρεις ήδη τις κλασικές, που είναι οι θηλές και τα γεννητικά όργανα. «Τα πάντα μπορούν να σε διεγείρουν ερωτικά. Είναι το καλύτερο παιχνίδι μεταξύ δύο παρτενέρ. Ανακαλύπτει ο ένας το σώμα του άλλου και μεγιστοποιείται η ερωτική ηδονή».

Φυσικά, το σημαντικότερο σημείο στην εξερεύνηση αυτή, είναι η συναίνεση. Πρέπει να είσαι στην ίδια σελίδα με τον σύντροφό σου και να μην κάνεις πράγματα, απλά και μόνο για να τον ευχαριστήσεις. Παρακάτω θα βρεις 3 σημεία του σώματος που μπορούν να γίνουν εύκολα ερωτογενείς ζώνες, αρκεί να τους δώσεις μία ευκαιρία.

Μύτη

Μην γελάς καθόλου. Όταν μυρίζεις το σώμα του συντρόφου σου, μπορεί αυτό να είναι αρκετό για να ερεθιστείς. Υπάρχει ένας ιστός στη μύτη που πραγματικά ερεθίζεται και γεμίζει με αίμα. Εκτός από την όσφρηση, μπορείτε να τρίψετε μυτούλες ή να δώσετε φιλιά στην περιοχή. Μπορεί να είναι σημείο κλειδί για εσένα.

Πίσω από τα γόνατα ή η εσωτερική πλευρά του αγκώνα

Μπορεί να σου ακούγεται πολύ περίεργο, αλλά η διέγερση των δύο αυτών περιοχών μπορεί να σου στείλει κύματα απόλαυσης. Είναι ευαίσθητες ζώνες που δεν αγγίζονται τόσο συχνά. Για κάνε μια δοκιμή.

Χέρια

Εκτός από τα πράγματα που μπορείς να κάνεις με τα χέρια σου, γίνονται και τα ίδια ερωτογενείς ζώνες. Η παλάμη και τα δάχτυλα είναι εξαιρετικά ευαίσθητα. Τόσο ευαίσθητα, που έστω και το κράτημα των χεριών για πολλή ώρα, μπορεί να σου ξυπνήσει άγρια ένστικτα.