ΖΩΔΙΑ

Τα 4 είδη Υδροχόου που θα συναντήσεις στη ζωή σου

Unsplash

Ξεκίνησε επίσημα η γενέθλια περίοδος του πιο εκκεντρικού και ιδιαίτερου ζωδίου. Του Υδροχόου. Εντάξει, όλα τα ζώδια έχουν τα ενδιαφέροντα κομμάτια τους, αλλά όπως και να το κάνουμε, ο Υδροχόος ξέρει πώς να κλέψει την παράσταση.

Εφόσον θα εορτάζουμε τον Υδροχόο μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, είναι καλό να γνωρίζεις με τι έχεις να κάνεις. Ή να ανακαλύψεις σε ποιο από τα 4 είδη ανήκεις εσύ. Και να θυμάσαι. Μιλάμε για το ζώδιο που φαίνεται ψυχρό και αποστασιοποιημένο. Πολύ απασχολημένο για να ασχοληθεί με τα συναισθήματά σου. Από την άλλη, ωστόσο, ο Υδροχόος φημίζεται για τον αλτρουισμό και για την αίσθηση δικαίου. Ίσως να έχεις γνωρίσει έναν Υδροχόο που να ανήκει σε μία κατηγορία. Ή που να περικλείει και τις 4. Γι αυτό όμως διαθέτει αυτό το φλογοβόλο ταπεραμέντο. Χρόνια του πολλά!

O κοινωνικός Υδροχόος

Ή αλλιώς, η πεταλούδα του ζωδιακού. Είναι αυτός ο άνθρωπος που γνωρίζεις σε μπαρ και γάμους. Περνάει, συστήνεται, λέει κανά δυο προτάσεις και εξαφανίζεται. Το στοιχείο του Αέρα σε όλο του το μεγαλείο. Κοινωνικός αλλά απρόσωπος , ενδιαφέρεται αλλά αποσπάται η προσοχή του εύκολα. Του αρέσει να γνωρίζει νέους ανθρώπους, αλλά δύσκολα θα συνδεθείς σε βάθος μαζί του. Αν όμως το καταφέρεις, θα γίνει από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου.

Ο φουτουριστής Υδροχόος

Δεν είναι σίγουρα λογιστής ή δικηγόρος. Το πιθανότερο είναι ότι είναι αστροναύτης ή αρχιτέκτονας. Ή είναι αυτός ο άνθρωπος που είναι καινοτόμος στην ψυχή και σκέφτεται πολύ μπροστά. Κυριολεκτικά. Αυτό που τον διαχωρίζει από τον ονειροπόλο είναι ότι θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να πετύχει τους στόχους του. Κι ας μην είναι ρεαλιστικοί.

Το πνεύμα αντιλογίας

Του αρέσει να παίζει τον δικηγόρο του διαβόλου και το κάνει για να γίνει μία θερμή κουβέντα. Θεωρεί ότι και η πιο απλή συζήτηση μπορεί να μετατραπεί σε debate και ψάχνει την ηθική (και μη) πλευρά των πραγμάτων. Όλα καλά μέχρι εδώ. Μπορεί όμως να γίνει τόσο ξεροκέφαλος και να μη βρεθεί ποτέ κοινό έδαφος. Απλώς θα απεραντολογεί και θα απεραντολογεί.

Ο επόμενος Πρωθυπουργός

Κατά πάσα πιθανότητα, είναι πολιτικός ή εμπλέκεται σε πολιτική νεολαία. Σκέψου μόνο ότι η Michelle Obama είναι Υδροχόος. Είναι βαθιά ανθρωπιστής και ασχολείται με σημαντικά κοινωνικά ζητήματα. Αγωνιά για το μέλλον της ανθρωπότητας, θεωρεί ότι η Greta Thunberg είναι ό,τι καλύτερο μάς έχει συμβεί. Θα τον καταλάβεις σε μία παρέα. Είναι αυτός ή αυτή που παθιάζεται με τις αδικίες που συμβαίνουν γύρω μας και προτείνει λύσεις.