ΖΩΔΙΑ

Είσαι Δίδυμος; Τα 3 ζώδια που δεν σου ταιριάζουν ερωτικά

Unsplash

Δεν ξέρω αν έμαθες τα νέα, αλλά ο Δίδυμος είναι ένα ζώδιο που θα σταθεί πολύ τυχερό μέσα στον Ιούνιο. Ο γενέθλιος μήνας του θα του αλλάξει τη ζωή και όλα θα γίνουν για καλό.

Οι ερωτικές σχέσεις δεν θα μπορούσαν να λείψουν από αυτά τα καλά νέα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνουμε ταίρι μας όποιον βρούμε μπροστά. Εκτός κι αν είναι meant to be. Τι να πω κι εγώ. Από αστρολογική άποψη πάντως, υπάρχουν αυτά τα ζώδια που κάνουν τζιζ με εσένα που είσαι Δίδυμος και καλό είναι να μην το δοκιμάσετε. Εκτός αν έχεις χρόνο για χάσιμο.

Ταύρος

Η μέρα με τη νύχτα. Πηγαίνουν με διαφορετικές ταχύτητες και έχουν εντελώς διαφορετική οπτική για τη ζωή. Από πού να το πρωτοπιάσεις; Ο Ταύρος είναι λογικός, προσγειωμένος και έχει ανάγκη από ρουτίνα και σταθερότητα. Ο Δίδυμος πάλι αποζητά μία απρόβλεπτη ζωή γεμάτη εκπλήξεις. Έχουν διαφορετική αίσθηση του χιούμορ και δεν εκτιμούν τις ίδιες απολαύσεις. Ας πούμε ότι μαζί μόνο πάρτι θα μπορούσαν να οργανώσουν. Ο ένας υποδέχεται και ο άλλος οργανώνει.

Καρκίνος

Πάνω που ο Καρκίνος πιστεύει ότι έχει βρει το άλλο του μισό, ο Δίδυμος έχει ήδη πάρει τα μπογαλάκια του. Είναι πολύ διαφορετικοί. Ο Δίδυμος δυσκολεύεται να δεσμευτεί, ή τέλος πάντων του παίρνει πολύ χρόνο μέχρι να φτάσει εκεί. Ο Καρκίνος λειτουργεί προστατευτικά, αυτό τρελαίνει τον Δίδυμο και προκύπτουν προβλήματα από την αρχή της γνωριμίας. Το μόνο καλό στοιχείο που μπορεί να τους ενώσει είναι το παθιασμένο σεξ.

Αιγόκερως

Ενώ οι διαφορές τους φαίνονται να είναι ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές, τελικά δεν είναι. Η επικοινωνία τους βραχυκυκλώνεται και είναι σαν να μιλούν διαφορετική γλώσσα. Ο Αιγόκερως έχει παρόμοια στοιχεία με τον Ταύρο και δεν αντέχει έναν απρόβλεπτο Δίδυμο. Ο Αιγόκερως θέλει να ηρεμήσει παίζονται Trivial Pursuit με ένα ποτήρι κονιάκ και ο Δίδυμος θέλει να περάσει από 4 τουλάχιστον μπαρ. Ενώ είναι Δευτέρα.