ΖΩΔΙΑ

Τα 4 ζώδια που αναζητούν το άλλο τους μισό, ο κόσμος να χαλάσει

Unsplash

Το έχουμε πει τόσες και τόσες φορές. Κάθε ζώδιο αντιδρά διαφορετικά στον έρωτα και πολλές φορές αντιλαμβάνεσαι το ζώδιο κάποιου από το πώς λειτουργεί στο κομμάτι της σχέσης. Συμφωνούμε, δεν συμφωνούμε, κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Έχεις γνωρίσει πολλούς Καρκίνους που δεν λατρεύουν την ιδέα του έρωτα; Έχεις συναντήσει Αιγόκερω που δεν αποζητά τη σταθερότητα; Όχι.

Μένουμε λοιπόν σε αυτό το κλίμα και σε ό,τι έχει να κάνει με την εύρεση του άλλου μισού. Του soulmate αν θες. Παρακάτω θα βρεις τα 4 ζώδια που δεν ηρεμούν αν δεν εντοπίσουν το άλλο τους μισό, μέσα στο πλήθος. Και θα το βρουν, ο κόσμος να χαλάσει.

Ταύρος

Το ζώδιο της λογικής και τη ασφάλειας δεν ασχολείται και πολύ με τον έρωτα, εκτός αν πρόκειται για κάτι που αξίζει τον κόπο. Όπως το να βρεις το άλλο σου μισό, ας πούμε. Εάν ο Ταύρος βρει αυτό που αναζητά, δεν πρόκειται να το αφήσει. Αγαπά τη σταθερότητα και τη ρουτίνα, αλλά μόνο αν συνοδεύεται από αληθινή αγάπη και μοίρασμα μέσα στη σχέση.

Καρκίνος

Το κατάλαβες και στην εισαγωγή. Αλλά το σκέφτηκες κι από μόνη σου. Αν δεν αποζητά ο Καρκίνος το άλλο του μισό, ποιος περιμένεις να το κάνει; Αν και ψοφάει για πάθη και δράμα, ξέρει πολύ καλά ποιος άνθρωπος θα γίνει το άλλο του μισό και θα αξίζει την προσοχή του. Ερωτεύεται δυνατά αλλά όχι τυφλά.

Σκορπιός

Αν και το έχεις κατατάξει στην κατηγορία των σεξουαλικών ζωδίων, ο παρεξηγημένος Σκορπιός αναζητά αληθινή αγάπη. Έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μοιραστεί οικειότητα, κατανόηση και τρυφερότητα. Μπορεί να είναι μυστικοπαθής, αλλά θα τα πει όλα στον άνθρωπο που θα κρίνει ότι είναι το άλλο του μισό.

Αιγόκερως

Μην τον βλέπεις έτσι αυστηρό και καριερίστα. Το μεγάλο του όνειρο είναι να μπορέσει να βρει το ταίρι με το οποίο θα μπορέσει να μοιραστεί τη ζωή του. Περνάει καλά και μόνος του, αλλά πιστεύει πολύ στη μονογαμία και τη συντροφικότητα.