ΖΩΔΙΑ

Αύγουστος: Οι μηνιαίες προβλέψεις για κάθε ζώδιο, από την Άση Μπήλιου

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την  Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει την τάση του μήνα για όλα τα ζώδια. Ακολουθούν οι μηνιαίες προβλέψεις για τον Αύγουστο.

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού στην εποχή που κυβερνά ο Λέων, το ζώδιο του Αυγούστου, την εποχή που συνδέεται με τις χαρές της ζωής, τις διακοπές, την ξεγνοιασιά, την ανεμελιά, τις βουτιές στις ζεστές πλέον θάλασσες, τα ξενύχτια με τις παρέες και τις όμορφες στιγμές. Πόσα από αυτά τα χαρακτηριστικά όμως θα έχει ο φετινός Αύγουστος και ποιοι πραγματικά θα χαρούν τον βασιλιά των καλοκαιρινών μηνών; Δύσκολο να απαντηθεί, καθώς με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι αστρολογικές όψεις του μήνα δεν παρέχουν τεράστια αισιοδοξία σχεδόν για την πλειονότητα των ζωδίων. Ας δούμε όμως κάποια επιμέρους χαρακτηριστικά του Αυγούστου.

Η παρουσία του Άρη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια του μήνα θα κάνει δύσκολο προς επίλυση παζλ τα θέματα της υγείας, της παιδείας και του εργασιακού. Στα μέσα Μαΐου που ο Δίας πέρασε δοκιμαστικά στους Ιχθύς ήταν η περίοδος που αρχίσαμε να κερδίζουμε ελευθερίες, οι μάσκες σιγά σιγά καταργήθηκαν στους εξωτερικούς χώρους και είχαμε την ψευδαίσθηση ότι τα εμβόλια θα μας ξαναέδιναν πίσω τη ζωή μας όπως ήταν πριν. Όμως, όπως όλοι οι αστρολόγοι στον πλανήτη γνωρίζαμε ότι αυτό το πάρτι δεν θα κρατούσε για πολύ. Ήδη με το που γύρισε σε ανάδρομη πορεία ο Δίας στα τέλη Ιουνίου άρχισαν σιγά σιγά να καταγράφονται νέες αυξήσεις σε κρούσματα παγκοσμίως, λόγω της μετάλλαξης Δέλτα. Ελπίζω με τον Δία που επέστρεψε στον Υδροχόο στις 29/7 και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς, να βρεθεί κάποιο φάρμακο για την καταπολέμηση της πανδημίας ή έστω μια καλύτερη λύση με τα εμβόλια. Η επιστήμη είναι αυτή που μπορεί να μας δώσει πραγματικές λύσεις και πιστεύω πολύ ότι θα συμβεί. Ο Δίας θα επιστρέψει στους Ιχθύς λίγο πριν μπει η νέα χρονιά και θα παραμείνει σε πολύ μεγαλύτερο διάστημα μέσα στο 2022 σε αυτό το ζώδιο, κάνοντας με πιο αισιόδοξη για την πορεία της πανδημίας.

Η Πανσέληνος του Αυγούστου, στην τελευταία μοίρα του Υδροχόου, θα σχηματίζει μια αισιόδοξη σύνοδο με τον Δία. Ενδεχομένως να υπάρχει μια θετική είδηση από την πλευρά της επιστήμης που θα μας κάνει αισιόδοξους έστω και για το τέλος της χρονιάς ότι μπορεί να αφήνουμε τον εφιάλτη πίσω μας.

Τα ζώδια που πρέπει να προσέξουν περισσότερο αυτό τον μήνα είναι: Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες και όσοι έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο Ταύρου, Σκορπιού, Λέοντα και Υδροχόου.

Κριός

Η παρουσία του Ήλιου στον Λέοντα γεμίζει την καρδιά σας με παιδικό ενθουσιασμό για τον μήνα των αδειών, των διακοπών και της ξεκούρασης, ανεξάρτητα από τα πλάνα σας. Η επιθυμία σας σίγουρα είναι να κυνηγήσετε τη χαρά, να διασκεδάσετε, να περάσετε χρόνο με αυτούς που αγαπάτε κι αν είστε μόνες-οι πιθανώς να κάνετε και κάποια νέα σχέση ή γνωριμία που θα αναπτερώσει το ηθικό σας. Προς αυτή την κατεύθυνση βοηθητική είναι η Νέα Σελήνη στις 8/8 που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε νέες γνωριμίες.

Ταύρος

Μπαίνοντας στον Αύγουστο αυτό που έχετε περισσότερο ανάγκη είναι να χαρείτε την οικογένεια σας, να δώσετε την ενέργεια σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, να βρείτε λίγο χρόνο να χαλαρώσετε και να σκεφτείτε όλα όσα έγιναν φέτος και κάπως να τα τακτοποιήσετε μέσα σας. Τις πρώτες 11 ημέρες που Ήλιος και Ερμής σχηματίζουν απαιτητικές όψεις προς τον Κρόνο και τον Ουρανό (με ιδιαίτερη έμφαση κοντά στις 8/8 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα), μπορεί να υπάρχουν αρκετά πράγματα που χρειάζονται τακτοποίηση ή μπορεί να έχετε κάποια διλήμματα σε σχέση με τη δράση σας, αλλά το υπόλοιπο του μήνα σταθερά θα σας ευνοήσει. Πολύ σημαντικό ότι ο Άρης θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια του Αυγούστου, ενισχύοντας την αυτοπεποίθηση σας.

Δίδυμοι

Ο Αύγουστος δεν έχει καμία σχέση με τον χαλαρό και τεμπέλικο μήνα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας. Με τον Άρη στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια του μήνα οι ρυθμοί θα είναι φρενήρεις, εσείς θα έχετε εκατό διαφορετικά πράγματα να κάνετε κάθε μέρα του και φυσικά πολλούς ανθρώπους στο περιβάλλον σας που θα σας κρατούν παρέα σε όλες τις δραστηριότητες σας, ώστε να μιλάτε, να μιλάτε, να μιλάτε. Ειδικά οι πρώτες 11 ημέρες, που εκτός του Ήλιου στον τομέα της επικοινωνίας θα είναι κι ο κυβερνήτης σας Ερμής και μια Νέα Σελήνη στις 8/8, η ανάγκη να εκφράσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, τα συναισθήματα σας, τη δημιουργικότητα σας θα είναι προτεραιότητα.

Καρκίνος

Ο Αύγουστος έρχεται με μια αίσθηση ότι έχετε μόνο τον εαυτό σας να στηριχτείτε, χωρίς την υποστήριξη των άλλων σε συναισθηματικό κι οικονομικό επίπεδο, αλλά πολύ πριν τελειώσει ο μήνας αυτή η αίσθηση θα έχει υποχωρήσει αρκετά. Με Ήλιο, Ερμή και μια Νέα Σελήνη στις 8/8 στον τομέα των οικονομικών, η οικονομική σας εξασφάλιση δεν παύει να είναι προτεραιότητα κι αυτό τον μήνα. Θα ψαχτείτε περισσότερο για έσοδα, αλλά καλά θα κάνετε να είστε κι εσείς προσεκτικοί στα έξοδα, ιδιαίτερα αυτά που κάνετε για να περάσετε καλά.

Λέων

Είναι τα γενέθλια σας, είναι η εποχή σας που ο Ήλιος βρίσκεται στα πιο δυνατά του στο ζώδιο σας κι εσείς στο επίκεντρο της προσοχής. Από την άλλη οι πρώτες μέρες του αγαπημένου σας μήνα δεν έρχονται με τις ευκολίες που θα θέλατε, καθώς Ήλιος κι Ερμής από το ζώδιο σας ενεργοποιούν το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού. Το ίδιο κάνει και η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας στις 8 Αυγούστου, που σας χρίζει πρωταγωνιστές στο νέο κεφάλαιο στη ζωή σας που ανοίγει αυτή η γενέθλια Νέα Σελήνη. Εύκολη δεν είναι, καθώς μπορεί να προκαλέσει αλλαγές στα επαγγελματικά, αλλά και στις σχέσεις σας, με έντονους κραδασμούς.

Παρθένος

Με τον Άρη σε όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο σας, σαφώς ο Αύγουστος δεν θα είναι ένας ήσυχος, χαλαρός και ξεκούραστος μήνας. Ακόμη κι αν είστε σε διακοπές κάτι θα αποσπά την προσοχή σας και θα σας εξαναγκάζει σε δράση και αποφάσεις. Μέσα σε όλα όμως είναι απαραίτητο να ξεκουράζεστε, να βρίσκετε χρόνο να φροντίσετε σώμα, πνεύμα και ψυχή. Η Νέα Σελήνη στις 8/8 σχηματίζεται σε έναν τομέα πιο «ιδιωτικό», πιο παρασκηνιακό, πιο ευάλωτο για την ψυχολογία σας και μπορεί να ξυπνήσει κάποιες ανασφάλειες ή φοβίες. Άλλοι μπορεί να έχετε έγνοιες για την υγεία κάποιου προσώπου ή μπορεί να σας απασχολεί ως ένα βαθμό κι η δική σας υγεία.

Ζυγός

Ότι εκπροσωπείτε ένα από τα πλέον κοινωνικά ζώδια είναι σαφώς γνωστό, το ότι θα φτάσει σε ένα απόγειο η κοινωνικότητα σας αυτόν τον Αύγουστο είναι απλά το σενάριο που πρέπει να περιμένετε με τόση κινητικότητα στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου (τον άξονα της κοινωνικότητας για σας) και τις βασικές φάσεις της Σελήνης σε αυτά τα δυο ζώδια. Αναφέρομαι φυσικά αρχικά στη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 8/8, μια ισχυρή Νέα Σελήνη στον 11ο ηλιακό σας οίκο που μπορεί να ενεργοποιήσει τις προσωπικές και επαγγελματικές σας επαφές και να φέρει και αρκετές αλλαγές στους ανθρώπους που σας πλαισιώνουν.

Σκορπιός

Από την αρχή αυτού το καλοκαιριού σας έχω ενημερώσει πόσο πολύ, ακόμη και στην περίοδο των διακοπών σας, τα επαγγελματικά και οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας σας θα σας απασχολούσαν κι έρχεται κι ο Αύγουστος για να το πιστοποιήσει ακόμη μια φορά. Η Νέα Σελήνη στις 8/8 στον Λέοντα ανοίγει ένα νέο δρόμο στις επαγγελματικές σας κατακτήσεις πολύ φιλόδοξο, αλλά όχι απαλλαγμένο από προκλήσεις και δυσκολίες. Βλέπετε, η αντίθεση της Νέας Σελήνης με τον Κρόνο και το τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια αλλαγή επαγγελματικής κατεύθυνσης και πορείας, ειδικά για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο και κάποια εμπόδια που πρέπει να υπερπηδήσετε.

Τοξότης

Είστε έτοιμοι να διερευνήσετε νέους ορίζοντες, είτε είναι πνευματικοί, γεωγραφικοί, επαγγελματικοί, με την ενεργοποίηση του άξονα Λέοντα-Υδροχόου τον Αύγουστο, τον άξονα που για το δικό σας ζώδιο αναφέρεται στις σπουδές, στα ταξίδια, στο διαδίκτυο, την επικοινωνία, τη διαφήμιση, το μάρκετινγκ. Εύκολο δεν θα είναι, αλλά η επιθυμία της εξέλιξης σε έναν Τοξότη δε σταματά ποτέ! Άρα και όποιο εμπόδιο εμφανιστεί στον δρόμο σας θα το συντρίψετε με λίγη βοήθεια από συνεργάτες, φίλους και τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 8/8 αναφέρεται ακριβώς σε αυτή την επέκταση των οριζόντων και του γνωστικού σας πεδίου. Φυσικά, είναι και μια Νέα Σελήνη που μπορεί να σας ωθήσει σε ταξίδια και διακοπές που τόσο πολύ έχετε ανάγκη.

Αιγόκερως

Ο Αύγουστος είναι πέρα ως πέρα ένας απελευθερωτικός μήνας για σας, καθώς σε όλη τη διάρκεια του σας στηρίζει ο Άρης από την Παρθένο να ελευθερωθείτε από πολλά ψυχολογικά βάρη που είχατε συσσωρεύσει τους προηγούμενους δυο μήνες και να ανοίξετε νέους ορίζοντες. Φυσικά, δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έχει κι αυτός τις προκλήσεις ή τις δυσκολίες του, όμως θα μπορείτε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση να κάνετε πέρα τα εμπόδια και να βγείτε κερδισμένοι. Ένας από τους τομείς που θα σας απασχολήσει σίγουρα είναι τα οικονομικά, καθώς υπάρχει η ενεργοποίηση στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου που για σας αφορά στα οικονομικά.

Υδροχόος

Ο Αύγουστος είναι ο μήνας που φέρνει σε προτεραιότητα δυο βασικούς τομείς της ζωής σας. Ο ένας αναφέρεται στις σημαντικές σας σχέσεις, συνεργασίες ή τον γάμο και ο άλλος στον τομέα των οικονομικών. Με κάποιο τρόπο σας δίνει την ευκαιρία να χτίσετε τους δεσμούς που πάντα θέλατε με κάποιους ανθρώπους, να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας που είχαν ατονήσει το προηγούμενο διάστημα και να σκεφτείτε περισσότερο πώς θα εξυγιάνετε όποιες σχέσεις είναι χτισμένες σε λάθος βάσεις. Ακόμη, σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε την αυτοκριτική σας πάνω στις σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές.

Ιχθύς

Είτε κάνετε διακοπές είτε όχι, τον Αύγουστο ένα μεγάλο μέρος της σκέψης και της προσοχής σας θα απορροφά ο τομέας της εργασίας. Για κάποιους και της υγείας. Βλέπετε, ενεργοποιείται ο άξονας Λέοντα-Υδροχόου από τις δυο κύριες φάσεις της Σελήνης κι η προσοχή σας θα είναι στραμμένη σε αυτούς τους τομείς. Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου στις 8/8 σας ωθεί να κάνετε καλύτερο προγραμματισμό των καθημερινών σας υποχρεώσεων και ευθυνών, ώστε να σας μένει χρόνος να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, τις ανάγκες της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, αλλά και αυτών που αγαπάτε συμπεριλαμβανομένων και των κατοικίδιων ζώων σας. Η δουλειά δεν τελειώνει ποτέ, όπως και οι υποχρεώσεις, αλλά η νούμερο ένα προτεραιότητα σας είναι η υγεία κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάτε.

Διάβασε τις αναλυτικές προβλέψεις για τον Αύγουστο, από την Άση Μπήλιου