ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 3/9

pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 3 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Κυριακή προμηνύεται μία πιο ζόρικη μέρα. Η Σελήνη θα παραμείνει στον Κριό μέχρι το απόγευμα και η κύρια όψη της θα είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργώντας μεγαλύτερη πίεση σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος εκνευρισμός, διαφωνίες, αίσθηση ανικανοποίητου.

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου και το εξάγωνο με τον Κρόνο τις βραδινές ώρες της Κυριακής θα μας γειώσει και θα μας υπενθυμίσει τις υποχρεώσεις που έχουμε για την εβδομάδα που ξεκινά. Την Κυριακή ολοκληρώνεται και η ανάδρομη φαινομενικά πορεία της Αφροδίτης και τη Δευτέρα επιστρέφει στην ορθή της πορεία στο ζώδιο του Λέοντα.

ΚΡΙΟΣ

Η Κυριακή είναι πιεστική καθώς η τελευταία όψη που σχηματίζει η Σελήνη πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κι αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε περισσότερη αγωνία για την εξέλιξη μιας επαγγελματικής κατάστασης. Τα οικονομικά σας απασχολούν επίσης κατά τη διάρκεια της μέρας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιεστική θα είναι για εσάς η Κυριακή καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στο ζώδιο σας και θα συναντήσει σε όψη εξαγώνου τον Κρόνο. Πιθανώς να έχετε κάποιες υποχρεώσεις σε θέματα δουλειάς ή θα πρέπει να ανταποκριθείτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση ή να κάνετε κάτι για ένα φίλο ή ένα συνεργάτη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την Κυριακή η Σελήνη σχηματίζει μια απαιτητική όψη με τον Πλούτωνα και μπορεί να σας ζορίσει σε πρακτικά ζητήματα επαγγελματικά ή οικονομικά κι από το απόγευμα και μετά καθώς περνά στον Ταύρο θα σας πιάσουν άγχη για τη δουλειά ή θα χρειαστεί να κάνετε κάποια προετοιμασία για την εβδομάδα που ξεκινά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Κυριακή είναι πιεστική ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Αποφύγετε τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις σε σχέσεις προσωπικές ή επαγγελματικές. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Ταύρο θα φτιάξει περισσότερη η διάθεσή σας και μια έξοδος με ένα φιλικό σας πρόσωπο θα κάνει καλό στην ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ

Η Κυριακή είναι ελαφρά πιεστική καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα σας απασχολήσουν περισσότερο οι υποχρεώσεις σας. Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Ταύρου το απόγευμα της Κυριακής σας υπενθυμίζει τη δουλειά και ίσως πρέπει να οργανώσετε κάποια πράγματα για να τα βρείτε μπροστά σας από Δευτέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι απαιτητική σε επίπεδο ψυχολογικό. Μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερο βάρος καθώς σιγά σιγά αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας ή είναι πιθανόν να πιέζεστε και από μια κατάσταση που σχετίζεται με την προσωπική σας ζωή. Από το απόγευμα της Κυριακής που η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Ταύρο θα είστε πιο ευδιάθετοι ενώ μια έξοδος θα φτιάξει τα κέφια σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή είναι κάπως πιο έντονη κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα παίζει λίγο με την ψυχολογία σας και πιθανώς να υπάρχει και μια κατάσταση που σας δημιουργεί μια αίσθηση εγκλωβισμού. Αποφύγετε εντάσεις ειδικά με γυναίκες από το στενό σας περιβάλλον. Οι βραδινές ώρες ζητούν να οργανώσετε κάποια πράγματα για την επόμενη εβδομάδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Κυριακή είναι πιεστική ειδικά για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο. Ίσως έχετε να κάνετε προετοιμασίες σε θέματα της δουλειάς για την επόμενη εβδομάδα ή να οργανώσετε κάπως το πρόγραμμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Κυριακή σάς «κλείνει» λίγο μέσα λόγω υποχρεώσεων. Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο θα χρειαστεί να οργανώσετε λίγο το πρόγραμμα σας για την επόμενη εβδομάδα ή να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τον χώρο του σπιτιού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Απαιτητική είναι για εσάς η Κυριακή κυρίως για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο με το τετράγωνο της Σελήνης προς τον Πλούτωνα. Προσπαθήστε να διατηρείτε την αισιοδοξία σας και αποφύγετε να έρθετε σε αντιπαράθεση με μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα. Πιθανώς να υπάρχει μεγαλύτερη πίεση κι από ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Πιο άνετο το βράδυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Κυριακή είναι πιο πιεστική ως μέρα για εσάς και καθώς η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο θα σας απασχολήσουν πέρα των υποχρεώσεων σας και κάποια ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι πιο πιεστική μέρα καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και πιθανώς να έχετε πιέσεις σε ζητήματα της δουλειάς ή και μια πιο πιεστική κατάσταση με ένα φίλο ή συνεργάτη. Οι βραδινές ώρες προσφέρονται για να οργανώσετε καλύτερα την εβδομάδα που ξεκινά.