ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 27/3

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη 27 Μαρτίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 11:03 το πρωί κι αμέσως μετά θα περάσει στον Σκορπιό δίνοντας μας περισσότερη ενέργεια, αλλά και πάθος για ό,τι κάνουμε. Η πρώτη της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που δημιουργεί εκνευρισμούς όταν οι άλλοι μας πάνε κόντρα. Πιθανόν να έχουμε διαφορές και διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα. Στην πορεία η Σελήνη θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Άρη δίνοντας μας την ευκαιρία να σκεφτούμε πιο καθαρά και αντικειμενικά. Τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι από τις μέρες που σας απασχολούν κάποια οικονομικά ζητήματα, αλλά και από αυτές που ίσως έχετε μια πολύ έξυπνη ιδέα την οποία αν υλοποιήσετε θα μπορούσε να αποφέρει σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σας κάνει κάπως πιο δύσπιστους σε ό,τι ακούτε, όμως μην υπερβάλλετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό από τις 11:03 το πρωί και σε όλη την υπόλοιπη μέρα σάς φέρνει πιο κοντά με άτομα τα οποία προσπαθούν να έχουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, αλλά κάτι μέσα σας δεν σας αφήνει να τον δώσετε αυτό το χρόνο, εκτός αν η άλλη πλευρά έχει να σας πει κάτι διαφορετικό. Καλώς η κακώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σάς κάνει να έχετε ένα ιδιαίτερα ανήσυχο νου.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Σκορπιό από τις 11:03 το πρωί και στο υπόλοιπο της ημέρας κάνει προτεραιότητα τα θέματα της δουλειάς. Θα έχετε την ευκαιρία να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί σήμερα και να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Ίσως μάλιστα να κάνετε και κάποιες νέες γνωριμίες σήμερα ή να μάθετε πράγματα από τους συνεργάτες σας που θα σας εξάψουν την περιέργεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μολονότι έχετε αρκετά να κάνετε σήμερα μετά τις 11:03 το πρωί θα υπάρχει μια ροή μες την ημέρα και οι δουλειές σας θα γίνονται πιο εύκολα έτσι θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο για να τον απολαύσετε το βράδυ. Η μέρα δίνει έμφαση στην επικοινωνία και ίσως έχετε κάποιες ωραίες ιδέες για να προτείνετε σε άλλους. Ή μπορεί να μάθετε κάτι το οποίο πιθανώς να σας εκπλήξει θετικά.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη, ωθεί την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα των σχέσεων, της οικογένειας και του σπιτιού και μάλιστα μπορεί να έχετε και πολύ ωραίες ιδέες που θα ανανεώσουν τις σχέσεις όσο και το περιβάλλον που ζείτε. Υπάρχει και μια περίπτωση σήμερα να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα έσοδα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια πολυάσχολη μέρα σας περιμένει καθώς θα έχετε πολλά να κάνετε, αλλά και να συζητήσετε. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο ήπια και παραγωγική μέρα για σας με τη Σελήνη στον Σκορπιό στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι μια τάση να είστε κάπως απρόσεκτοι ή να διασπάται εύκολα η προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα η Σελήνη ξεκολλάει τις πρωινές ώρες από το ζώδιο σας και στις 11:03 θα προχωρήσει στον Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή σας σε θέματα πρακτικά της υγείας, της δουλειάς και των οικονομικών. Το τρίγωνο με τον Άρη είναι μια θετική όψη αν θέλετε να ανανεώσετε λίγο την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον σας. Ακόμη είναι μια μέρα που θα μπορούσε να σας προσφέρει βοήθεια σε θέματα επαγγελματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα το μεσημέρι και μπορεί να νιώθετε αβέβαιοι σχετικά με την κατεύθυνση που κινείστε. Όμως το ξέρετε πολύ καλά ότι χωρίς συγκεκριμένο και καθαρό στόχο δεν πάτε πουθενά. Προσπαθήστε λοιπόν με τη βοηθητική όψη της Σελήνης προς τον Άρη το απόγευμα να προσγειωθείτε και να βρείτε μια άκρη με τις προτεραιότητες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας βρίσκει σε μια πιο αποτραβηγμένη και εσωτερική διάθεση και προτιμάτε να διαχειριστείτε ό,τι έχετε στην καθημερινότητα σας μόνοι σας. Ίσως δεν νιώθετε την ανάγκη παρέας ή το μυαλό σας είναι απασχολημένο με όλα αυτά που έχετε κατά νου να ξεκινήσετε και τα μελλοντικά σας σχέδια. Η ανεξαρτησία άλλωστε είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με θετικές προδιαγραφές καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σας ευνοήσει να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους. Βέβαια το καινούριο στην ζωή σας μπορεί να το φέρνουν και οι άλλοι με την όψη Σελήνης – Άρη. Σήμερα θα έχετε ευκαιρίες να εξερευνήσετε καλύτερα πράγματα τα οποία θα διώξουν τη ρουτίνα μακριά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι που έχετε ζωντανεύουν σήμερα με την Σελήνη στον Σκορπιό και δεν είναι απίθανο να προκύψει μια ιδέα που θα σας λύσει τα χέρια. Από την άλλη πιθανώς να πρέπει να δείτε μια αλλαγή είτε στη δουλειά είτε σε κάτι που σχετίζεται με ένα ακίνητο ή και την οικογένεια σας. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ζυγό σε φάση κενής πορείας και θα είναι δύσκολο τις πρωινές ώρες να μείνετε συγκεντρωμένοι. Καθώς προχωρά στις 11:03 στον Σκορπιό θα υπάρχει μια εσωτερική ανησυχία μέσα σας. Ίσως, λοιπόν, πρέπει να πειραματιστείτε περισσότερο σε μια μέρα σαν τη σημερινή για να δώσετε μια θετική διέξοδο στη νευρικότητά σας. Πιο ευνοημένοι θα είστε τις απογευματινές ώρες.