ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια που λένε τα περισσότερα ψέματα

Pexels

Όλοι λένε ψέματα. Τελεία και παύλα. Τα άστρα φυσικά, έχουν τη δική τους άποψη καθώς σύμφωνα με αυτά υπάρχουν 6 ζώδια που λένε ψέματα, το οποίο εδώ που τα λέμε έχει τα καλά του σε ορισμένες περιπτώσεις. Εσύ λοιπόν σε ποιους ανήκεις; Σε αυτούς που λένε ξεδιάντροπα ψέματα χωρίς να κοκκινίζουν ή σε αυτούς που αγχώνονται ότι θα προδοθούν και λένε πάντα την αλήθεια;

 

 

Μην ακούσω κανέναν να λέει «όχι, δεν έχω πει ποτέ, τα λέω όλα στον σύντροφό μου» γιατί θα του στείλω τον Πινόκιο να πουν δυο λογάκια. Βέβαια, ψέματα υπάρχουν πολλά, από τα μικρά και αθώα (που, οκ δεν επηρεάζουν τη σχέση σας) μέχρι αυτά που μπορεί να γίνουν αιτία χωρισμού, η λίστα έχει πολλά και διαφορετικά. Τα 6 ζώδια που λένε ψέματα

Κι όμως οι Δίδυμοι είναι από τα ζώδια που λένε ψέματα

Η αλήθεια είναι ότι ο Δίδυμος δεν αφήνει και τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά ψεύτη δεν τον λες- τουλάχιστον με την πρώτη ματιά γιατί με τη δεύτερη, τρίτη αρχίζεις να ανακαλύπτεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Αυτό που τον οδηγεί στο ψέμα ωστόσο είναι η αναξιοπιστία του, γιατί πολύ απλά δεν τηρεί πάντα ό,τι λέει. Γενικότερα μην δένεις κόμπο ό,τι σου λέει, γιατί την επόμενη μέρα μπορεί να το αρνηθεί.

Καρκίνος

Θεαματική είσοδο στη λίστα με τα ζώδια που λένε ψέματα κάνει ο Καρκίνος σε αυτή τη λίστα (το περίμενες; δεν το περίμενες;), ο οποίος δεν λέει ψέματα γιατί θέλει το κακό των άλλων, απλά έχει πολύ φαντασία μωρέ και βάζει λίγη σάλτσα σε αυτά που θα πει. Οι Καρκίνοι δεν εμπιστεύονται εύκολα τους ανθρώπους, κάτι που τους κάνει να αισθάνονται θύματα, για αυτό και οδηγούνται στο ψέμα κυρίως σε περιπτώσεις που πιέζονται ή όταν θέλουν να αποφύγουν μπελάδες.

Λέων

Τα λιοντάρια είναι υπερβολικά σε ό,τι κάνουν, θα έλεγε κανείς ότι παίρνουν το βραβείο για τις καλύτερες δραματικές αντιδράσεις ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ, γιατί πολύ απλά θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα. Λένε ψέματα για να δείξουν ότι είναι καλύτεροι από όλους (δεν αντέχουν βλέπεις να είναι κάποιος άλλος καλός σε κάτι) και γενικότερα υπέρ- πουλάνε τον εαυτό τους, ακόμα και όταν ξέρουν ότι δεν έχουν τις ικανότητες που λένε.

Ο Ζυγός στα ζώδια που λένε ψέματα; Ω, ναι!

Ποιος να το περίμενε ότι ο δίκαιος Ζυγός ανήκει στα ζώδια που λένε ψέματα. Κι όμως, οι Ζυγοί είναι εξαιρετικοί ψεύτες αλλά δεν χρησιμοποιούν την υπερδύναμή τους για κακό. Είναι παιδιά της ηρεμίας και της ισορροπίας, οπότε χρησιμοποιούν το ψέμα κυρίως για να ξεφύγουν από δύσκολες για αυτούς καταστάσεις.

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι κατά κύριο λόγο ειλικρινείς, αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να πουν (πολλά) ψέματα όταν θέλουν να καταφέρουν κάτι. Αν π.χ έχεις κανονίσει να βγεις με έναν Αιγόκερω και στο ακυρώσει τελευταία στιγμή, να ξέρεις ότι έχεις φάει το ψέμα χωρίς να το καταλάβεις.

Φυσικά και οι Ιχθείς λένε ψέματα

Κλείνουμε με το (και καλά) πιο σοφό ζώδιο του κύκλου. ΝΑΙ ΚΑΛΑ. Τα ψαράκια μπορεί να είναι γλυκά και συμπαθητικά αλλά τρελαίνονται να παίζουν το θύμα και να λένε ψέματα σε άτομα που δεν συμπαθούν ιδιαίτερα. Γενικά είναι τίμιοι στις σχέσεις τους, ΑΛΛΑ όταν θέλουν λένε πολύ καλά ψέματα- τόσο καλά που δεν τα ανακαλύπτει ποτέ κανείς. Αν λοιπόν σου πει ψέματα κάποιος Ιχθύς να ξέρεις ότι δεν του αρέσεις ιδιαίτερα και δεν σκοπεύει να σε κρατήσει στη ζωή του για πολύ καιρό.