ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/5

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκεύη, 26 Μαΐου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής αλλά από τις 09:38 αφού σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό, θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου που θα προχωρήσει στην Παρθένο. Το πρωί της Παρασκευής θα σχηματιστεί και το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοώντας τις σχέσεις, τις φιλίες και τις επαφές. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εκπλήξεις ιδιαίτερα στους Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους του δευτέρου δεκαημέρου.

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μια όψη που την απαντάμε συχνά σε νέες γνωριμίες που μας έρχονται ουρανοκατέβατες ή και σε κεραυνοβόλους έρωτες. Από την άλλη μπορεί να έχουμε ευχάριστες εξελίξεις και σε οικονομικά θέματα. Το τετράγωνο του Άρη με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) δημιουργεί ένταση στις επαφές μας τις βραδινές ώρες αλλά και βιασύνη.

ΚΡΙΟΣ

Η Παρασκευή χρειάζεται προσοχή σε θέματα οικονομικά καθώς μπορεί να προκύψουν ξαφνικά έξοδα. Δεν χρειάζεται πανικός. Το μόνο που χρειάζεται είναι καλύτερη πρόβλεψη από την πλευρά σας, λίγη πειθαρχία με τα έξοδα ή να βρείτε κάτι να συμπληρώσετε το εισόδημα σας. Απρόοπτα μπορεί να προκύψουν και στο οικογενειακό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή σάς δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε λίγο χρόνο παραπάνω μαζί τους χωρίς να βιάζεστε. Η όψη Αφροδίτης – Ουρανού προσφέρεται και για γνωριμίες σε κοινωνικό, φιλικό ή ακόμη και σε ερωτικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι-ες στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μετά την αναστάτωση των προηγούμενων ημερών έρχεται η Παρασκευή για να χαλαρώσετε. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας για να τον περιποιηθείτε, να κάνετε πράγματα και δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση για σπατάλη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες πεποιθήσεις ή αντιλήψεις που έχετε μπορεί να σας περιορίζουν χωρίς να το αντιλαμβάνεστε. Καλό είναι να μην αγνοείτε τις συμβουλές των άλλων. Το εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού προσφέρεται για νέες γνωριμίες αλλά και για να βρείτε τρόπους να περάσετε πιο όμορφα. Κάποιοι μπορεί να έχετε και μια ευχάριστη εξέλιξη στα επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Ακόμη κι εσείς οι εξωστρεφείς κι ενθουσιώδεις χρειάζεται που και που να κάνετε ένα διάλειμμα από την πολλή κοινωνικότητα και να ασχολείστε λίγο περισσότερο με τις προσωπικές σας ανάγκες. Η Παρασκευή είναι αρκετά «κλειστή» και μπορεί να μην έχετε πολλά κέφια να επικοινωνήσετε με τον «έξω» κόσμο. Το βράδυ προσέξτε τα νεύρα σας λίγο παραπάνω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μετά από αρκετές μέρες με αρκετή αγωνία και άγχος, η Παρασκευή καταλαγιάζει κάπως το νευρικό σας σύστημα και νιώθετε πραγματικά τη φροντίδα και την αγάπη των φίλων να σας περιβάλλει. Η ωραία όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό βοηθά ακόμη και στην προσωπική σας ζωή να κάνετε ίσως μια νέα γνωριμία ή να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά για τα συναισθήματα σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Παρασκευή έρχεται με υποχρεώσεις και ευθύνες αλλά η θετική όψη του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα βοηθήσει να γίνουν πιο διασκεδαστικές. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάποιο θετικό νέο που αφορά τα οικονομικά σας και που σχετίζεται με τη δουλειά. Η συνεργασία θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα θετική για τα θέματα της καριέρας σας σε αυτή τη φάση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό το πρωί και το τετράγωνο του Άρη με τον βόρειο δεσμό της Σελήνης το βράδυ μπορεί να δυναμιτίσουν μια κατάσταση στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό γλυκαίνει τη διάθεση και πυροδοτεί τάσεις φυγής αλλά και όρεξη για διασκέδαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Παρασκευή δεν κρύβει τόση αναστάτωση και νευρικότητα. Η ευελιξία σας είναι απαραίτητη βέβαια καθώς το πρόγραμμα σας μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή. Πιθανώς λοιπόν να έρθει μια πρόσκληση την τελευταία στιγμή και μάλιστα να είναι ευχάριστη ή μπορεί να μάθετε μια ικανοποιητική είδηση που αφορά τα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης προς τον Ουρανό η προσοχή σας στρέφεται στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών και μάλιστα με ιδιαίτερα θετικές προοπτικές. Προσπαθήστε να αποβάλλετε την ιδέα ότι οι άλλοι άνθρωποι δεν είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Μπορεί να κάνετε και μια νέα γνωριμία σε ερωτικό επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά σάς απασχολούν ή μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην έχετε ιδιαίτερα ελεύθερο χρόνο για να τον αφιερώσετε στον εαυτό σας. Πρέπει όμως, να φροντίζετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Το βράδυ της Παρασκευής θα είναι αρκετά πιο πιεστικό.

ΙΧΘΥΕΣ

Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι ευχάριστο για το ζώδιο σας ειδικά αν είστε γεννημένοι-ες στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου καθώς θα έχετε ευκαιρίες για να διασκεδάσετε και να βρεθείτε με ανθρώπους από το φιλικό ή οικογενειακό σας περίγυρο αλλά και να δείξετε τα συναισθήματα σας στον σύντροφο σας ή αν είστε γονείς και στα παιδιά σας.