ΖΩΔΙΑ

Τα 5 πιο δημοφιλή ζώδια: Η χαρά της ζωής προσωποποιημένη

iStock

Κάνεις εύκολα φίλους; Είσαι από τους ανθρώπους εκείνους που μπορούν να μπουν σε ένα δωμάτιο γεμάτο αγνώστους και να φύγουν με ένα σωρό νέους φίλους; Τότε πολύ πιθανόν να ανήκεις σε ένα από τα πιο δημοφιλή ζώδια του αστρολογικού κύκλου.

Όπως έχουμε δει, τα ζώδια επηρεάζουν τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας, τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε και το πώς προσελκύουμε ή απωθούμε τους άλλους γύρω μας. Ποια είναι λοιπόν τα πιο δημοφιλή ζώδια της παρέας;

Τα 5 πιο δημοφιλή ζώδια Pexels

Λέων

Τι να μην σού αρέσει στα Λιοντάρια; Είναι φιλικοί, εξωστρεφείς και γενναιόδωροι. Αυτό τo ζώδιo της φωτιάς, διαθέτουν επίσης τα χαρακτηριστικά εκείνα που κάνουν τους δημοφιλείς ανθρώπους: Eίναι ελκυστικοί, αισιόδοξοι και ευγενικοί. Το καλύτερο πράγμα μαζί τους, είναι ότι όση αγάπη παίρνουν, τη δίνουν πίσω στο δεκαπλάσιο. Οι Λέοντες βρίσκονται επάξια στη λίστα με τα πιο δημοφιλή ζώδια και τείνουν να είναι οι άνθρωποι που θαυμάζουμε περισσότερο.

Τοξότης

Οι Τοξότες κερδίζουν επίσης μια θέση ανάμεσα στα πιο δημοφιλή ζώδια, γιατί πολύ απλά οι άνθρωποι ξέρουν πώς να διασκεδάζουν. Έχουν μια έμφυτη λαχτάρα για ζωή που είναι μεταδοτική και ελκυστική. Αν προσθέσεις το πόσο κοινωνικοί είναι και τη φανταστική αίσθηση του χιούμορ τους, δεν είναι περίεργο που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ζώδια. Οι Τοξότες είναι τεράστιες καρδιές και είναι εξαιρετικά γενναιόδωροι. Αυτή η φευγάτη προσωπικότητά τους, μπορεί να είναι που κάνει τους άλλους να θέλουν να είναι κοντά τους όσο το δυνατόν περισσότερο πριν αναχωρήσουν για την επόμενη περιπέτειά τους.

Ιχθύες

Ένας Ιχθύς θα έκανε τα πάντα για οποιονδήποτε. Είναι ανιδιοτελείς γεγονός που τους κάνει πολύ δημοφιλείς. Είναι συνήθως εξαιρετικά δημιουργικοί και μπορούν να μας βοηθήσουν να δούμε τον κόσμο με έναν εμπνευσμένο τρόπο. Οι Ιχθύες τα πάνε καλά με όλους και ενώ μπορεί να περνούν τις μοναχικές τους στιγμές, όταν αποφασίσουν να είναι κοινωνικοί, θα γίνουν το επίκεντρο της προσοχής.

Κριός

Αν η ζωή βράβευε τον «καλύτερο όλων», οι Κριοί πιθανότητα θα το σήκωναν. Είναι δύσκολο να μην αγαπήσεις έναν Κριό γιατί η περιπέτεια και η ζωντάνια του, μπορούν να κάνουν σχεδόν τα πάντα να φαίνονται διασκεδαστικά. Δεν έχει σημασία ότι είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικοί. Αυτό το ανταγωνιστικό πνεύμα κάνει τους ανθρώπους γύρω τους να προσπαθούν να τα πάνε καλύτερα. Είναι η ενέργεια του Κριού που κάνει τους ανθρώπους να έλκονται προς αυτούς και να θέλουν να είναι φίλοι τους.

Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι θα μπορούσαν να γράψουν βιβλία ολόκληρα για το πώς να είσαι δημοφιλής και να κάνεις νέους φίλους. Έχουν εντυπωσιακές κοινωνικές δεξιότητες και μπορούν να βρουν κάποιο κοινό σημείο ενδιαφέροντος με οποιονδήποτε. Κάνουν τους άλλους να νιώθουν ενδιαφέροντες και άξιοι προσοχής. Σε ποιον δεν αρέσει αυτό; Οι Δίδυμοι μπορούν να ανατρέψουν την κακή σου διάθεση στο πι και φι και κάνουν τα πάντα να μοιάζουν καλύτερα μόνο και μόνο με το να είναι εκεί.