ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 26/10

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης σήμερα ίσως νιώθουμε πιο ανήσυχοι καθώς η Σελήνη από τον Σκορπίο συναντά σε αντίθεση τον Ουρανό. Ίσως είναι δύσκολο να ακολουθήσουμε το πρόγραμμα που είχαμε στο μυαλό μας γιατί θα υπάρχουν ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε. Ας είμαστε λοιπόν πιο ευέλικτοι και επινοητικοί.

Μέχρι το βράδυ η Σελήνη θα συναντήσει τον Κρόνο σε όψη τετραγώνου, υπενθυμίζοντας μας τα καθήκοντά μας κάνοντας τη μέρα μας αν και όχι τόσο ευχάριστη, αρκετά παραγωγική. Χρειάζεται συγκέντρωση στις υποχρεώσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό κι εξαιτίας της αντίθεσης της με τον Ουρανό, μπορεί να φέρει απρόοπτα στη μέρα. Ίσως επίσης ένας συνεργάτης σας ή και κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο έχει ξαφνικά κάποια παράλογη απαίτηση από σας και σας εκνευρίσει. Οικονομικά θέματα σας απασχολούν περισσότερο. Προσέξτε τα έξοδα σας γιατί το τέλος του μήνα μπορεί να είναι πιο απαιτητικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται απέναντι σας, δημιουργώντας ένταση στις σχέσεις, προσωπικές ή επαγγελματικές. Μια ξαφνική αλλαγή στα σχέδιά σας μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό. Μπορεί επίσης συμπεριφορές να σας ξαφνιάσουν. Εστιάστε στη δουλειά σας και αποφύγετε τις πολλές επαφές και συζητήσεις για να κυλήσουν πιο ανώδυνα τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρόγραμμά σας σήμερα είναι γεμάτο υποχρεώσεις και ευθύνες κάποιες από τις οποίες μπορεί να μην τις είχατε υπολογίσει. Η Σελήνη στον Σκορπιό, στον τομέα της δουλειάς και της υγείας σάς κάνει να δείτε πιο σοβαρά και τους δυο τομείς και να κάνετε ό,τι περνά από το χέρι σας για να έχετε θετικά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σάς επιτρέπει να είστε ο πιο χαλαρός εαυτός σας τις πρωινές ώρες. Με την αντίθεση που σχηματίζει με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως σας ζορίσει περισσότερο μέσα στη μέρα. Αντί να αναλαμβάνετε επιπλέον από τις δικές σας ευθύνες είναι καλύτερα να βάλετε τα όρια σας σήμερα. Θέματα παιδιών μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα.

ΛΕΩΝ

Κάπως πιο ασταθής είναι η σημερινή μέρα. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ανησυχία, άγχος και απρόοπτα στο χώρο της οικογένειας είτε ή στη δουλειά. Αν είστε πιο προσαρμοστικοί θα σας δυσκολέψουν λιγότερο οι αλλαγές. Ακόμη σήμερα μπορεί να είναι μια παραγωγική μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό, τον κυβερνήτη του απρόοπτου μπορεί να φέρει για σας ένα τηλεφώνημα ή ένα mail ή μια πληροφορία που θα σας εκπλήξει και θα αλλάξει το πλάνο της ημέρας σας. Είναι μια μέρα με έντονη νοητική ανησυχία που θα θέλετε να τη γεμίσετε με διαφορετικές εμπειρίες, αλλά που προς το απόγευμα θα απαιτεί να συγκεντρωθείτε στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ

Καλό θα ήταν σήμερα να μην φορτώσετε υπερβολικά το πρόγραμμά σας, γιατί η μέρα κρύβει εκπλήξεις που δεν έχετε υπολογίσει. Καλύτερα να επικεντρωθείτε σε όσες υποχρεώσεις είναι απόλυτη προτεραιότητα. Θα σας απασχολήσουν επίσης οικονομικά θέματα. Προσέξτε την τάση σας για παρορμητικά ψώνια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως σήμερα νιώθετε πως ασφυκτιείτε σε ένα επαγγελματικό πλαίσιο που δεν σας επιτρέπει μεγαλύτερη ελευθερία. Δείτε μακροπρόθεσμα την επαγγελματική σας πορεία και τους οικονομικούς σας στόχους. Αντί να χάνετε την ενέργεια σας σε κάτι που δεν μπορείτε να κερδίσετε προσπαθήστε να γίνετε πιο προσαρμοστικοί. Να είστε επίσης προετοιμασμένοι για κάποιες απρόσμενες αλλαγές στο πρόγραμμα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περίεργη διάθεση έχετε σήμερα, αλλά αυτό που σας εκνευρίζει περισσότερο είναι οι απρόσμενες προκλήσεις από πρόσωπα της οικογένειας ή του χώρου της δουλειάς σας. Ίσως επίσης σας πιάνουν ανασφάλειες για την έκβαση μιας κατάστασης. Η σημερινή μέρα δεν έρχεται με απαντήσεις. Κοιτάξτε, λοιπόν, πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτά που έχετε στο εδώ και τώρα ακόμα κι αν δεν σας ικανοποιούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή μέρα δίνει έμφαση στον τομέα των συνεργατών, των φίλων και των στόχων σας. Η αντίθεση της Σελήνης με τον Ουρανό και το τετράγωνο με τον Κρόνο ίσως δημιουργήσουν ένταση στο χώρο της δουλειάς κι αυτό να σας ξενίσει. Μην το παίρνετε προσωπικά. Επιπλέον καλό θα είναι να κρατήσετε κάποια ζητήματα που αφορούν στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις μυστικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό αλλά παρά την σταθερότητα της η αντίθεση με τον Ουρανό την κάνει απρόβλεπτη. Ίσως προκύψει μια συμπεριφορά που δεν περιμένατε από κάποιο άτομο στη δουλειά ή την οικογένεια. Ή μπορεί μια συνθήκη στο χώρο εργασίας να διαταράξει την προσοχή σας προκαλώντας άγχος. Πιο επιρρεπείς σε αυτή τη συνθήκη θα είναι οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον φιλικό σας Σκορπιό ενισχύει την αυτοπεποίθηση σας και βοηθά να επιτύχετε τους στόχους σας. Ωστόσο η μέρα μπορεί να κρύβει κάποιες εκπλήξεις που σας βγάζουν εκτός προγράμματος, όπως μια δυσκολία στη μετακίνηση, ένα απρόοπτο συμβάν με κάποιον στη δουλειά ή μια δύσκολη επικοινωνία. Μπορεί επίσης να προκύψουν επιπλέον υποχρεώσεις. Δείξτε ευελιξία και διατηρήστε την καλή σας διάθεση.