ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 25/8

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 25 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Δυναμικά μπαίνει η Παρασκευή καθώς τα ξημερώματα ολοκληρώνεται το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω που ενισχύει τις φιλοδοξίες μας και επιτρέπει να κάνουμε καλύτερο προγραμματισμό μέσα στη μέρα.

Το τρίγωνο της Σελήνης που παραμένει στον Τοξότη με την Αφροδίτη στον Λέοντα αποτελεί από τις πιο θετικές και όμορφες όψεις της ημέρας για να χαλαρώσουμε και να βρεθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ

Την περίοδο της Παρθένου που μόλις ξεκίνησε βάζουμε νέους στόχους κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να κάνετε μια αναδρομή σε όλα αυτά που έχετε επιτύχει ως τώρα και να δείτε και τους νέους σας στόχους με οργάνωση, πρόγραμμα και πειθαρχία. Ποτέ δεν είναι αργά για να αλλάξουμε ό,τι δεν μας αρέσει στη ζωή μας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Τίποτε δεν μπορεί να σας σταματήσει αυτή την περίοδο από όλα αυτά που θέλετε να πραγματοποιηθούν στη ζωή σας. Απλά είναι σημαντικό να ξέρετε τι θέλετε, να έχετε απτούς στόχους και ξεκάθαρες προτεραιότητες. Το τρίγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα ευνοεί τη δράση, την αποφασιστικότητα και τις αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τις οσμίζεστε τις αλλαγές στον αέρα ακόμη κι αν δεν πραγματοποιηθούν άμεσα. Οι αλλαγές άλλωστε ξεκινούν από μέσα μας. Η σημερινή όπως και οι επόμενες ημέρες σας καλούν να εστιάσετε περισσότερο στο σπίτι, στα νέα ξεκινήματα και να δώσετε όλη σας την ενέργεια για να επιτύχουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σύμπαν σας καλεί να επικοινωνήσετε με κάθε τρόπο όλα αυτά που έχετε στο μυαλό και την καρδιά σας και υπόσχεται να έχετε ανταπόκριση. Σε μια σημαντική σχέση προσωπική ή επαγγελματική ενδεχομένως να έχετε προσδοκίες από την άλλη πλευρά τις οποίες δεν τις έχετε εκφράσει ευθέως. Η μέρα προσφέρεται για να είστε ειλικρινείς και να μην αφήσετε τίποτε να αιωρείται.

ΛΕΩΝ

Η σημαντικότερη όψη της μέρας το τρίγωνο Άρη – Πλούτωνα σας κάνει πιο φιλόδοξους στην επαγγελματική σας ζωή αλλά και στον οικονομικό τομέα. Βέβαια η όψη έχει δυο αναγνώσεις. Από τη μια μπορεί να δείχνει το άγχος σας να αυξήσετε τα εισοδήματα σας κι από την άλλη είναι πιθανόν να νιώθετε ότι κάποιος σας κρίνει αυστηρά για το πώς ξοδεύετε τα χρήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σκεφτείτε τις αλλαγές που θέλετε να υιοθετήσετε στη ζωή σας και χωρίς κανένα δισταγμό πάρτε τη θέση του πρωταγωνιστή γιατί σας ανήκει αυτή την περίοδο που έχετε και τα γενέθλια σας. Σήμερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε θετικές ειδήσεις και σε θέματα ερωτικών σχέσεων αλλά και στα οικονομικά σας.

ΖΥΓΟΣ

Σε αυτή τη φάση κάτι φαίνεται να σας τραβάει προς το παρελθόν σας ή κάτι σας κλέβει την προσοχή από αυτό που πραγματικά πρέπει να κοιτάτε που είναι το τώρα και το μέλλον. Αν υπάρχουν εκκρεμότητες από παλιότερα και δεν τις κλείνετε αυτή η κατάσταση θα διαιωνίζετε κι εσείς θα αγχώνεστε. Προσπαθήστε να επιλύσετε όποιο πρόβλημα έχει τις ρίζες του στο παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του παραδοσιακού σας κυβερνήτη Άρη με τον Πλούτωνα σας κάνει πιο φιλόδοξους αλλά προσέξτε μην είστε πολύ καυστικοί ή επικριτικοί με τους άλλους. Από την άλλη ίσως έχετε κάποια υπόνοια ότι ένα άτομο από το φιλικό ή επαγγελματικό σας περιβάλλον δεν είναι πολύ ευχαριστημένο με σας. Καλό είναι να εξακριβώσετε τι φταίει ώστε να γνωρίζετε αν πρέπει να αλλάξετε κάτι στη συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν υπάρχει τίποτε άλλο πέραν των επαγγελματικών και των οικονομικών σας φιλοδοξιών που να σας απασχολεί περισσότερο σήμερα ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος του ζωδίου σας μετά τις 17/12. Έτσι είτε είστε σε φάση που αναζητάτε μια εργασία ή μια καλύτερη εργασία ή στη φάση που επιδιώκετε μια προαγωγή αυτές οι μέρες θα είναι εξαιρετικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο του Άρη από την Παρθένο με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, υποδαυλίζει τις φιλοδοξίες σας ενώ το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ειδικά αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πιο εσωστρεφής μέρα είναι για σας η Παρασκευή. Μπορεί να είστε βαθιά παρατηρητικοί στις συμπεριφορές των συνεργατών ή των προϊσταμένων σας. Να βλέπετε πως αντιδρούν οι άνθρωποι γύρω σας ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου το τρίγωνο Σελήνης – Αφροδίτης μπορεί να φέρει μια ευχάριστη εξέλιξη σε ένα προσωπικό ή οικονομικό ζήτημα.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με τον Άρη στην Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, το βλέμμα και την προσοχή σας κλέβουν οι σχέσεις σας με τους άλλους και μάλιστα αυτές που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη επηρεάζει τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο φέρνοντας ευχάριστες ειδήσεις σε ένα οικονομικό ζήτημα ή σε ένα θέμα υγείας.