ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 22/02

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η κύρια επιρροή της ημέρας μάς έρχεται από το τρίγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο με τον Άρη στους Διδύμους. Αυτή η όψη είναι ιδιαίτερα δυνατή σε πνευματικό επίπεδο. Mπορούμε με τη δύναμη του μυαλού μας να επιβληθούμε και να διερευνήσουμε ό,τι μας ενδιαφέρει. Είναι μια εξαιρετική όψη για να εξηγήσουμε στους άλλους αυτά που σκεφτόμαστε, να διαπραγματευθούμε, να κάνουμε δυνατές συμφωνίες σε επαγγελματικό επίπεδο ή να προχωρήσουμε σε σημαντικές αγορές.

Η Σελήνη από τις 07:13 το πρωί θα βρίσκεται στον δυναμικό Κριό και η κύρια όψη της θα είναι η σύνοδος με την Αφροδίτη το πρωί και λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης η σύνοδος με τον Δία. H Τετάρτη είναι μια από τις πιο δυναμικές μέρες της εβδομάδας.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα συναντήσει το πρωί την Αφροδίτη και αργά το βράδυ τον Δία δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σας υποθέσεις. Το τρίγωνο του Ερμή με τον κυβερνήτη σας Άρη παραπέμπει σε μια μέρα με πολλές επαφές. Μπορεί μια σχέση ή μια συνεργασία να φτάνει σε ένα καθοριστικό σημείο. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η βιασύνη και οι αντιδραστικές συμπεριφορές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερα παραγωγική αν συγκεντρωθείτε σε όλα όσα έχετε να κάνετε. Το τρίγωνο ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη συνδέει τον τομέα της καριέρας με αυτόν των οικονομικών κι έτσι τη σημερινή μέρα μπορείτε να επωφεληθείτε και στους δυο τομείς. Tο βράδυ προσφέρεται για να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η πολύ δυνατή όψη τριγώνου ανάμεσα στον Άρη από το ζώδιο σας και τον κυβερνήτη σας Ερμή στον Υδροχόο, ενισχύει το ένστικτο σας και σας φέρνει σε προνομιακή θέση ώστε να επιτύχετε τους στόχους σας. Βέβαια κάποιες στιγμές ο Άρης όταν εμπλέκεται σε όψεις μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο ανήσυχοι όχι απαραίτητα για κάτι συγκεκριμένο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο ανάμεσα Ερμή και τον Άρη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος ή θέματα που αφορούν στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή κάνοντας τη διάθεση σας λίγο πιο άτονη. Σε μια μέρα που η Σελήνη βρίσκεται στον εξωστρεφή Κριό δεν θα είναι εύκολο να κρύψετε τη διάθεση σας από τους άλλους. Ακόμα ίσως έχετε παρασκηνιακές συζητήσεις και για θέματα της δουλειάς.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και ταυτόχρονα σχηματίζεται μια θετική όψη τριγώνου ανάμεσα στον Ερμή και τον Άρη κάνοντας τη μέρα ιδανική σε επίπεδο επικοινωνίας για σας. Ο Άρης βρίσκεται στον τομέα των φίλων και συνεγατών και ο Ερμής στον τομέα των σχέσεων. Έτσι σήμερα θα μπορούσατε να βρείτε τον ιδανικό συνεργάτη και να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Άρη ενεργοποιεί τους τομείς της καριέρας και της καθημερινότητας της δουλειάς. Αν στα οικονομικά έχετε κάνει ατασθαλίες και δεν είστε προσεκτικοί ίσως πρέπει να δείτε καλύτερα πως θα εξοικονομήσετε χρήματα. Από την άλλη δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια επαγγελματική πρόταση με οικονομικό δέλεαρ αυτές τις μέρες.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το αρμονικό τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να φέρει κοντά σας ένα νέο πρόσωπο ή ένα φίλο με τον οποίο μπορεί να είχατε κάποια σύνδεση στο παρελθόν αλλά χαθήκατε στην πορεία. Είναι μια περίοδος που είστε πιο δεκτικοί και στο να επεκτείνετε τον κύκλο σας. Από την άλλη το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη μπορεί να φέρνει νέες και πολύ δημιουργικές ιδέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη ενισχύει το ένστικτό σας και μάλλον μόνο αυτό μπορείτε με ασφάλεια να εμπιστευτείτε. Οι άλλοι γύρω σας μπορεί να ενδιαφέρονται μόνο για τα δικά τους συμφέροντα. Ακόμη σήμερα μπορεί να προκύπτει κάτι που έχει σχέση με το παρελθόν και πιθανώς να αναφέρεται και σε ένα οικονομικό ζήτημα. Μέχρι το τέλος της ημέρας μπορεί να προκύψει κάποια βοήθεια ή μια λύση.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για να επιτύχετε τους στόχους σας μέσω της βοήθειας κάποιου συνεργάτη ή φίλου. Μπορεί ακόμα να δεχτείτε και μια πρόταση συνεργασίας από κάποιο πρόσωπο του φιλικού σας περιβάλλοντος. Για κάποιους από σας μπορεί να προκύψει κάτι και σε ερωτικό επίπεδο που μπορεί να σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια σούπερ δυναμική μέρα απλώνεται μπροστά σας κι αντί να αφήσετε την ενέργεια σας να διαχέεται από δω κι από κει χωρίς σκοπό καλύτερα να βάλετε ως στόχο 2-3 σημαντικά πράγματα που θέλετε να υλοποιήσετε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη αφορά τόσο σε θέματα δουλειάς και υποχρεώσεων όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δημιουργικότητα σας υπερτονίζεται σήμερα καθώς ο Ερμής από το ζώδιο σας συναντά σε τρίγωνο τον Άρη στους Διδύμους. Θα έχετε τη πνευματική διαύγεια και δύναμη να λύσετε προβλήματα. Το μόνο που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις φιλόδοξες βλέψεις σας είναι οι δικές σας φοβίες ότι μπορεί να μην καταφέρετε αυτά που θέλετε. Μην ενδώσετε σε μια τέτοια τάση.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια ιδιαίτερα έντονη σε συναισθηματικό επίπεδο μέρα είναι η Τετάρτη καθώς ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη ενεργοποιώντας τον 4ο και τον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας. Η εσωτερική ένταση που μπορεί να νιώθετε μπορεί να σας κάνει να βλέπετε τα πράγματα σύμφωνα με τη διάθεση σας κι όχι αντικειμενικά. Από την άλλη μπορεί να προκύπτουν και ζητήματα που αφορούν στην οικογένεια.