ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 20/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Κυριακή, 20 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Αξιοποιήστε την επιρροή του σαββατοκύριακου τόσο για προσωπικές και φιλικές σχέσεις, για να απολαύσετε ένα δείπνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να δείξετε τα συναισθήματα σας στο σύντροφο σας ή για να νταντέψετε τον ίδιο σας τον εαυτό.

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής. Η Σελήνη στον Ζυγό είναι πιο ευχάριστη για τη διάθεση μας, ενισχύει το πνεύμα αισιοδοξίας και συντροφικότητας και είμαστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και συναντήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Πολλοί θα σας αποταθούν για να ζητήσουν τη στήριξή σας, κι εσείς φαίνεται ότι θα είστε πιο πρόθυμοι να τους ακούσετε αυτό το σαββατοκύριακο. Η Κυριακή, είναι μια πιο ευχάριστη και κοινωνική μέρα που σας δίνει ευκαιρίες να βρεθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα, να κάνετε κάποια έξοδο ή απλώς να την περάσετε στην παραλία με τη συντροφιά των φίλων σας.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι ευχάριστη ως μέρα αλλά στο μυαλό σας θα παίζουν ήδη τα θέματα της δουλειάς ακόμη κι αν είστε διακοπές. Πιθανώς να πρέπει να τα οργανώσετε κάπως για να βγει πιο άνετα η εβδομάδα ή για να έχετε θετικές εξελίξεις στην πορεία του Αυγούστου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σαββατοκύριακο κυλά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού. Προσπαθήστε μέσα στο πρόγραμμά σας να αφιερώνετε χρόνο όχι μόνο σε όσα πρέπει αλλά και σε όσα θέλετε να κάνετε. Η Κυριακή είναι σαφώς ιδανική για βόλτες, εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα και ταξίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πιο απαιτητικό είναι το σαββατοκύριακο με αρκετά φορτωμένο το πρόγραμμα σας τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε οικογενειακά θέματα. Την Κυριακή προσπαθήστε να χαλαρώσετε στην άνετη ατμόσφαιρα του σπιτιού σας ή έστω κάνοντας δραστηριότητες που σας δημιουργούν ευχάριστη διάθεση χωρίς να πιέζεστε.

ΛΕΩΝ

Η Κυριακή είναι βοηθητική μέρα και σε θέματα σπουδών, αν έχετε εξετάσεις, αν θέλετε να στείλετε ένα βιογραφικό ή να ψάξετε τις δυνατότητες σεμιναρίων κτλ.Αν έχετε χρόνο και όρεξη μια εκδρομή ή ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει και θα φτιάξει ακόμη περισσότερο τη διάθεση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι πιο γλυκιά και σπιτική μέρα για σας και μπορεί να το ρίξετε στη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική για να ικανοποιήσετε τους οικείους σας, το σύντροφο και τα παιδιά σας για όσους-ες είστε γονείς. Ή μπορεί να ξυπνήσει μέσα σας ο «μικρός» διακοσμητής και να θέλετε να κάνετε αλλαγές στον διάκοσμο του σπιτιού.

ΖΥΓΟΣ

Η Κυριακή είναι μια μέρα που προωθεί την αυτοέκφραση, την δημιουργικότητα, πολύ βοηθητική για τα προσωπικά σας σχέδια, για τα θέματα των παιδιών αλλά και για τον έρωτα. Δώστε πράσινο φως αν σας ενδιαφέρει κάποιος-α, δείξτε το συναίσθημα και το ενδιαφέρον σας ή ανταποκριθείτε σε αυτό που σας δείχνουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αξιοποιήστε την Κυριακή για να ξεκουραστείτε, να δείτε μόνο τα απολύτως αγαπημένα σας πρόσωπα, να διαβάσετε τα αγαπημένα σας βιβλία, να δείτε μια σειρά ή μια ταινία. Γενικώς οτιδήποτε σας κρατά μακριά από το να σκέφτεστε τα ίδια και τα ίδια. Ακόμη μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής. Αν έχετε ελεύθερο χρόνο και τα οικονομικά μέσα μη το σκέφτεστε καθόλου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το σαββατοκύριακο είναι αρκετά πιο άνετο σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες. Την Κυριακή βρείτε χρόνο όμως και για να κάνετε μια μικρή οργάνωση της εβδομάδας που έρχεται γιατί για το ζώδιο σας θα είναι πιο απαιτητική με τον ανάδρομο Ερμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Κυριακή είναι καλή μέρα για να επικεντρωθείτε στο να ασχοληθείτε με το επαγγελματικό σας προφίλ. Ίσως πρέπει να ανανεώσετε το υλικό για να γίνεστε πιο ορατοί επαγγελματικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ή να κάνετε διακοσμητικές παρεμβάσεις στον επαγγελματικό χώρο σας. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε τελεσίδικες αποφάσεις για την πορεία των επαγγελματικών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι ένα θετικό σαββατοκύριακογια να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας, τα ταλέντα σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με ζητήματα σπουδών, προόδου στα επαγγελματικά. Καλή μέραη Κυριακή και για να το ρίξετε λίγο έξω, να βρεθείτε με φίλους και γιατί όχι αν το επιθυμείτε να κάνετε και μια εκδρομή στην κοντινότερη παραλία.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αυτό είναι ένα Σαββατοκύριακο για να οργανωθείτε καλύτερα, να δείτε πως θα ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις τώρα που σιγά σιγά φτάνει το τέλος του καλοκαιριού. Η Κυριακή είναι ήπια σχετικά μέρα και καλά θα κάνετε να ξεκουραστείτε λίγο και να προσέξετε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης αλλά να το ρίξετε και λίγο έξω.