ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομος Ερμής: Τα 4 ζώδια που θα δοκιμαστούν περισσότερο

Pexels

Το asibiliou.gr παρουσιάζει ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο από έναν ακόμα ανάδρομο Ερμή αυτή τη φορά στο πρακτικό και γήινο ζώδιο της Παρθένου.

Λίγες ημέρες πριν αποχαιρετήσουμε τον Αύγουστο, στις 23/08 ο Ερμής μπαίνει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο στην Παρθένο όπου και θα παραμείνει 15/09 Ας πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά ποια είναι τα 4 ζώδια που θα ταλαιπωρηθούν περισσότερο με τον ανάδρομο Ερμή στην Παρθένο και τι θα πρέπει να προσέξουν.

Δίδυμοι

Ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται ανάδρομος στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι, την οικογένεια αλλά και την συναισθηματική σας κατάσταση. Είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσετε εμπόδια ή καθυστερήσεις που αφορούν ένα ακίνητο ή να έρθετε σε αντιπαράθεση με το οικογενειακό σας περιβάλλον. Δεν αποκλείεται επίσης να έρθουν στο προσκήνιο πρόσωπα από το παρελθόν που θα σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Αν και θα νιώσετε την ανάγκη να αφήσετε τις αναμνήσεις να σας κατακλύσουν, δεν είναι καλή ιδέα. Αντιθέτως, κρατήστε δίπλα σας τα άτομα που νοιάζονται πραγματικά για εσάς.

Παρθένος

Ο Ερμής γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο, επομένως είστε εκείνοι που θα νιώσετε πρώτοι απ’ όλους την επιρροή του. Οπλιστείτε λοιπόν με ψυχραιμία και υπομονή. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις επαφές και τις συζητήσεις σας γιατί μπορεί να  παρεξηγηθούν τα λεγόμενα σας. Με τον ανάδρομο Ερμή μπορεί κάποιοι από εσάς να αναμοχλεύσετε το παρελθόν. Μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες αποφύγετε να πάρετε οριστικές αποφάσεις και να μην κάνετε σημαντικά ξεκινήματα. Προτιμήστε να κάνετε έναν απολογισμό των πράξεων σας, να δείτε τα λάθη σας και να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας με προσοχή.

Τοξότης

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο αφορά στην καριέρα σας και στην κοινωνική σας εικόνα. Μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις και αναβολές στα επαγγελματικά σας σχέδια ή να συνειδητοποιήσετε ότι πρέπει να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας. Φροντίστε να είστε μετρημένοι στα λόγια σας και να ξέρετε πολύ καλά τι θέλετε να κερδίσετε από τους άλλους. Προς το παρόν όμως θα πρέπει να σχεδιάσετε προσεκτικά τα επόμενα βήματα σας και να αποφύγετε τα ρίσκα.

 

 

 

Ο ανάδρομος Ερμής στην Παρθένο θα επηρεάσει και τους Ιχθύες

Ο Ερμής γυρνάει ανάδρομος στην Παρθένο, με τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες, να μπαίνουν  στο μικροσκόπιο. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται να έρθει ξανά στο προσκήνιο κάποιο άτομο από το παρελθόν, που θα σας κάνει να σκεφτείτε αν θα πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία ή αν θα πρέπει να το αφήσετε οριστικά πίσω σας. Εκμεταλλευτείτε τον ανάδρομο Ερμή για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή για να επαναξιολογήσετε σχέσεις και συνεργασίες και αποφύγετε νέα ξεκινήματα.