ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/8

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Σάββατο, 19 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Το Σάββατο, η Σελήνη παραμένει μέχρι το μεσημέρι στο ζώδιο της Παρθένου σχηματίζοντας αντίθεση με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Πλούτωνα. Στις 11:51 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι να εισέλθει στον Ζυγό στις 14:53, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Κυριακής.

Η Σελήνη στον Ζυγό είναι πιο ευχάριστη για τη διάθεση μας, ενισχύει το πνεύμα αισιοδοξίας και συντροφικότητας και είμαστε πιο ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και συναντήσεις. Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι θα έχουν ένα πιο άνετο σαββατοκύριακο.

ΚΡΙΟΣ

Όλα για τις σχέσεις αγαπημένοι μου Κριοί, καθώς η Σελήνη, παίρνει θέση από το Σάββατο απέναντι σας στον Ζυγό. Μολονότι αυτό σημαίνει απαιτητικές μέρες για σας με την έννοια ότι πολλοί θα σας αποταθούν για να ζητήσουν τη βοήθειά σας. Το Σάββατο το πρωί χρειάζεται προσοχή σε πρακτικά θέματα γιατί μπορεί να προκύψει ξαφνικά ένταση εκεί που δεν το περιμένετε.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο ξεκινά με ήπιους τόνους καθώς η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο φιλικό σας ζώδιο της Παρθένου. Η είσοδος της Σελήνης το μεσημέρι του Σαββάτου στον Ζυγό είναι μια ιδιαίτερα βοηθητική θέση για να νιώσετε τη στήριξη των συνεργατών σας, να έχετε κάποια θετική είδηση για ένα οικονομικό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το σαββατοκύριακο ξεκινά με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, καθώς η Σελήνη προχωρά το μεσημέρι του Σαββάτου στο εξωστρεφές και φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού. Το Σάββατο το πρωί θα είναι λίγο πιο περίεργο και πιθανώς να έχετε σύγχυση για κάποιο ζήτημα ή μπορεί να σας απασχολεί ένα οικονομικό θέμα. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει μια διαφωνία για τα οικονομικά με το σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το Σάββατο ενδεχομένως να πιεστείτε να πάρετε κάποιες αποφάσεις γιατί κάποιος άλλος βιάζεται. Εσείς βέβαια καλύτερα να αντιδράσετε παίρνοντας το χρόνο σας. Μπορεί κάποιο μέλος της οικογένειας σας ή κάποιο άτομο που συμβιώνετε να σας πατήσει τα λάθος κουμπιά και να σας βγάλει μια απρόβλεπτη αντίδραση.

ΛΕΩΝ

Το πρωί του Σαββάτου θα σας απασχολήσουν περισσότερο πρακτικά θέματα κυρίως επαγγελματικής και οικονομικής φύσης. Το βράδυ του Σαββάτου είναι σαφώς πιο άνετο για σας, γοητεύετε τους άλλους με αυτά που λέτε και βοηθά να τους πείσετε και πιο εύκολα γι’ αυτά που θέλετε. Είναι μια εξαιρετική μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους, ακόμη και να φλερτάρετε ίσως και διαδικτυακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Σας απασχολούν κάποια ζητήματα προσωπικά ή οικονομικά που σας ασκούν πίεση. Ίσως περιμένετε κάποια απάντηση, έχετε αγωνία για ένα οικονομικό ή άλλο ζήτημα. Ένας φίλος-η ή ένας συνεργάτης το Σάββατο μπορεί να σας εκπλήξει με μια είδηση την οποία σας γνωστοποιεί και τον-ην αφορά.

ΖΥΓΟΣ

Απαιτήσεις και κάπως πιο εντατικοί ρυθμοί αυτό το σαββατοκύριακο Ζυγοί μου, αφού όλοι κάτι ζητούν από σας ιδιαίτερα το Σάββατο και μάλιστα μπορεί να το κάνουν με τον λάθος τρόπο. Όμως μη διαθέσετε όλο τον ελεύθερο χρόνο σας στους άλλους αλλά δώστε στον εαυτό σας κάποιες ώρες που δεν θα σας απασχολεί τίποτε και κανένας και θα μπορείτε να είστε πιο παραγωγικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το Σάββατο ξεκινά μάλλον με τεμπέλικη διάθεση αλλά γρήγορα θα «ξυπνήσετε». Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια αντίσταση σε μια συζήτηση ή μπορεί να σας πιέσουν σε ένα επαγγελματικό θέμα. Εσείς δεν είναι απαραίτητο να ακολουθήσετε το βήμα των άλλων. Επιβάλλετε τους δικούς σας ρυθμούς όπου μπορείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το Σάββατο μπορεί μέχρι το μεσημέρι να υπάρχει μεγαλύτερη αναστάτωση σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή με κάποιο άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον που ίσως έχει κάποιες απόλυτες ιδέες. Όταν η Σελήνη ξεφύγει από το μεσημέρι κι έπειτα και προχωρήσει στον φιλικό σας Ζυγό, σίγουρα τα πράγματα θα βελτιωθούν στο υπόλοιπο σαββατοκύριακο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Επικεντρωθείτε σε θέματα εργασίας. Άλλωστε η καριέρα σας, είναι αυτό το σαββατοκύριακο το άλφα και το ωμέγα. Το Σάββατο βέβαια μπορεί να είναι κάπως απρόβλεπτο ή ξαφνικά να μαθαίνετε κάτι που αφορά στη δουλειά και να ψάχνετε να βρείτε διεξόδους. Από την άλλη μπορεί να έχετε μια καλή ιδέα και να εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το Σάββατο τις πρωινές ώρες θα είστε πιο πιεσμένοι ίσως και το πρόγραμμα σας θα έχει υποχρεώσεις είτε απέναντι στο σπίτι και την οικογένεια είτε ακόμη και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν μπορείτε να αναβάλλετε. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη στον Ζυγό σας δίνει ένα ενθουσιώδες και ζωντανό ξεκίνημα στο σαββατοκύριακο σας.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το Σάββατο ξεκινά με έμφαση σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών και θα είστε απασχολημένοι ίσως με πιο πρακτικά ζητήματα. Στην πορεία θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας ζητήματα και μάλιστα σ’ αυτό το τομέα μπορεί να έχετε και κέρδος. Το Σάββατο μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια διαφωνία αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας ή υπάρχουν οικογενειακά οικονομικά τα οποία διαχειρίζεστε εσείς.