ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 19/11

Unsplash

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr γράφει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου.

Η πολύωρη έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες σήμερα. Η επιρροή της θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή, ειδικότερα για όσους ανήκουν στα σταθερά ζώδια του Ταύρου, του Λέοντα, του Σκορπιού και του Υδροχόου. Σήμερα η μέρα περιλαμβάνει εκπλήξεις για όλα τα ζώδια.

Η τάση της εβδομάδας για τα ζώδια στο asibiliou.gr

Καθώς ολοκληρώνεται το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού ίσως ανακαλύψουμε κάτι που μας προσφέρει χαρά ή λάβουμε κάποιο δώρο από τους αγαπημένους μας ή ακόμα και ένα ευχάριστο νέο. Η Σελήνη θα βρεθεί σε φάση κενής πορείας πριν περάσει στις 16.33 στους Διδύμους κάνοντας πιο ευέλικτα τα ζώδια σήμερα στην προοπτική των αλλαγών.

Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα στο asibiliou.gr

ΚΡΙΟΣ:

Αν νιώθετε ότι υπάρχει πίεση στα οικονομικά σας ή κάποια πηγή εσόδων φτάνει στο τέλος της, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε, αφού σίγουρα θα προκύψει κάτι νέο στην γωνία. Προστατέψτε τα οικονομικά σας βάζοντας φρένο στις παρορμητικές αγορές και φροντίστε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Αν έχετε γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο δεν αποκλείονται σήμερα τα δώρα και οι προτάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ:

Μία έκλειψη όπως αυτή που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιό σας μπορεί να είναι καταλυτική για τις εξελίξεις στη ζωή σας. Η συγκεκριμένη επηρεάζει το τρίτο δεκαήμερο σταδιακά μέχρι τον Οκτώβριο του 2023 όλα τα δεκαήμερα του ζωδίου σας θα επηρεαστούν. Αλλαγές στον τρόπο ζωής, την εμφάνιση, στο σπιτι, το επάγγελμά σας. Μπορεί να μην αγαπάτε τις αλλαγές αλλα΄θα πρέπει αν συνηθίσετε στην ιδέα. Σήμερα είναι πιθανό να προκύψει είτε μια γνωριμία είτε μια εξέλιξη σε μια σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Μια κρυμμένη πληροφορία που ίσως αλλάξει το ρου των εξελίξεων ίσως αποκαλυφθεί. Η έκλειψη Σελήνης δεν σας αφήνει να παραβλέψετε κάτι που μπορεί να συμβαίνει στη δουλειά ή ακόμη και στο σπίτι. Η αντιμετώπιση της αλήθειας πάντα είναι προτιμότερη από το να ζείτε σε κάποιο ιδανικό ψέμα. Μία ξαφνική πρόταση ή κάποιο κέρδος ίσως εμφανιστεί σήμερα με το τρίγωνο Αφροδίτης – Ουρανού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ:

Η έκλειψη Σελήνης που εγκαινιάζει το νέο κύκλο εκλείψεων στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού ίσως φέρει αλλαγές μέσα στα δυο επόμενα χρόνια στις φιλίες, τους συνεργάτες σας, τον κύκλο σας και τα σχέδιά σας. Οι αλλαγές δεν σημαίνουν ότι η επιρροή αυτή θα είναι αρνητική αλλά ό,τι θα μπουν στη ζωή σας νέοι άνθρωποι και ίσως ολοκληρωθούν σχέσεις ανώφελες. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως φέρει καλές ειδήσεις.

ΛΕΩΝ:

Επαγγελματικές εξελίξεις ίσως έρθουν για τους γεννημένους στο τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.Σήμερα νιώθετε κάποια ένταση στην ατμόσφαιρα χωρίς προφανή λόγο. Για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο ίσως προκύψουν ευχάριστες ειδήσεις που αφορά σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή και μια νέα πρόταση για δουλειά. Από το απόγευμα που η Σελήνη θα προχωρήσει στους Διδύμους θα χαλαρώσετε περισσότερο.

Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ:

Αν και η έκλειψη Σελήνης δεν επηρεάζει άμεσα το ζώδιό σας, οι πρωινές ώρες θα φέρουν κάποια φόρτιση. Έντονο κλίμα ίσως υπάρχει στη δουλειά και άρα ίσως επηρεάσει κι εσάς. Δείξτε προσοχή στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ίσως φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε μία σχέση ή νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες στους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

ΖΥΓΟΣ:

Οι ανάγκες σας μπάινουν σε πρώτο πλάνο και προσπαθείτε να βρείτε ισορροπία ανάμεσα σε αυτές και στις ανάγκες των άλλων. Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά είναι προτεραιότητα αυτές τις μέρες αλλά σίγουρα φέρνουν και περισσότερο άγχος αν είστε γεννημένοι-ες στο τρίτο δεκαήμερο. Σήμερα πάντως η μέρα είναι εξαιρετικά βοηθητική ειδικά για τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου για ζητήμα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι και την ακίνητη περιουσία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ:

Η προσοχή σας στρέφεται στις σχέσεις σας, τον γάμο και τις συνεργασίες και οι επιθυμίες σας αλλάζουν στα θέματα προσωπικών σχέσεων και καριέρας. Ακόμα και μέσα στις επόμενες εβδομάδες ίσως βιώσετε αλλαγές σε μία στενή σας σχέση ή να καταλήξετε σε μία νέα συνεργασία. Σήμερα ίσως έρθει επίσης μία απρόσμενη αλλά θετική εξέλιξη στις σχέσεις ή στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ:

Για τους Τοξότες η σημερινή έκλειψη που εγκαινιάζει έναν κύκλο εκλείψεων στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού που θα διαρκέσει μέχρι τον Οκτώβριο του 2023, σηματοδοτεί αλλαγές στην εργασία, την καθημερινότητα και τις ρουτίνες τους. Έχει έρθει μάλλον η ώρα να προσπαθήσετε για μία καλύτερη φυσική κατάσταση ή να ψάξετε μια δουλειά πιο δημιουργική με περισσότερα οικονομικά οφέλη. Ίσως έρθουν ευχάριστες ειδήσεις στα επαγγελματικά ή τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ:

Οι ερωτικές και φιλικές σχέσεις σας καθώς και τα θέματα παιδιών και δημιουργίας έρχονται στο προσκήνιο σε αυτό τον νέο κύκλο εκλείψεων. Σήμερα ειδικά για τους γεννημένους αρχές του δευτέρου δεκαημέρου ίσως η μέρα επιφυλάσσει και μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη. Μία νέα οικονομική πρόταση ένα ξαφνικό φλερτ αλλά και φιλοφρονήσεις μπορεί να περιλαμβάνει η ημέρα σας ενώ από το απόγευμα θα ασχοληθείτε με την υγεία σας και την οργάνωση της δουλειάς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ:

Χωροταξικές αλλαγές φέρνει ο νέος κύκλος εκλείψεων που ξεκινά με τη σημερινή έκλειψη Σελήνης. Ίσως μετακομίσετε, ίσως προστεθεί ένα νέο μέλος στην οικογένεια σας, ή αγοράσετε το δικό σας σπίτι ή κάνετε τη δική σας οικογένεια. Σήμερα ίσως έρθει ένα ευχάριστο νέο για εσάς, ενώ από το απόγευμα κι έπειτα θα βρείτε χρόνο να αφιερώσετε σε όσα σας ευχαριστούν.

ΙΧΘΥΕΣ:

Οι αλλαγές για εσάς θα έρθουν στην επικοινωνία, στην προώθηση της δουλειάς σας, στις σπουδές και τα ταξίδια. Δεν είναι απίθανο να έχετε κάποια νέα πρόταση για μία συνεργασία, ωστόσο δώστε χρόνο να σιγουρευτείτε ότι έχετε όλα τα δεδομένα πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις. Σήμερα σχηματίζεται και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό που επηρεάζει τους γεννημένους στις αρχές του δευτέρου δεκαήμερου φέρνοντας ίσως χαρμόσυνα νέα από φίλους ή συνεργάτες σας.

Διαβάστε περισσότερα για τα ζώδια από την Άση Μπήλιου:

 Υπολογίστε με ακρίβεια τον προσωπικό, αστρολογικό σας χάρτη και την ανάλυσή του
– Ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η μεγαλύτερη σε διάρκεια έκλειψη Σελήνης του αιώνα στις 19/11/2021;
– 2022: Μια πρώτη αστρολογική γεύση της νέας χρονιάς