ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 18/8

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Παρασκευή, 18 Αυγούστου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σήμερα και οι πιο σημαντικές της όψεις θα είναι το τρίγωνο με τον Δία το πρωί, μια εξαιρετικά ευχάριστη όψη και η σύνοδος με τον Ερμή στην Παρθένο το βράδυ. Θα σχηματίσει άλλη μια όψη μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής ξημερώνοντας Σάββατο ένα τρίγωνο με τον Ουρανό.

Θέματα που αφορούν στην υγεία, την παιδεία, το περιβάλλον αλλά και το εργασιακό, θα μας προβληματίσουν περισσότερο. Είναι μια μέρα για να δουλέψουμε σε πιο εντατικούς ρυθμούς, να οργανώσουμε και να βάλουμε σε τάξη τα πράγματα στο μυαλό μας, στη δουλειά, το σώμα μας. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στην Παρθένο, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα καθήκοντα που έχετε στη δουλειά, τις σπουδές ή το σπίτι και μπορεί όντως να είστε παραγωγικοί αρκεί να είστε αφοσιωμένοι σε όσα έχετε να κάνετε. Αν ξεφύγατε τώρα το καλοκαίρι με τις διακοπές και δεν προσέχατε τη διατροφή, τον ύπνο, την άσκηση, πρέπει να βρείτε τρόπο να ξαναβρείτε την φόρμα σας. Η μέρα προσφέρεται.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Με λίγο άγχος και ανησυχία ξεκινά η μέρα σας, καθώς στο μυαλό σας παίζουν τα θέματα που σας απασχολούν σε σχέση με το μέλλον της δουλειάς αλλά και τα οικονομικά σας. Το βράδυ αναζητήστε κάποιες ώρες χαράς και διασκέδασης. Θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά σας, το σύντροφο και τους φίλους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τις ανάγκες των μελών της οικογένειας σας ή το περιβάλλον του ίδιου του σπιτιού σας. Για κάποιους μπορεί να είναι ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα που θα σας απασχολήσει περισσότερο. Όμως μην περιμένετε να κλείνουν υποθέσεις τώρα, μην ξεχνάτε ότι ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει άμεσα σε ανάδρομη πορεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη από την Παρθένο, στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν στην επικοινωνία. Αν είστε σε φάση αναζήτησης δουλειάς ή αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την τωρινή εργασία σας,μην απογοητεύεστε. Όμως θα πρέπει να είστε αρκετά υπομονετικοί γιατί ακόμη οι εξελίξεις δεν έρχονται όπως θέλετε.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στην Παρθένο σήμερα σας προτρέπει να ασχοληθείτε προσεκτικά με τα οικονομικά σας θέματα, να βάλετε προτεραιότητες στις αποπληρωμές, να ψάξετε νέες πηγές εσόδων. Είναι ταυτόχρονα μια μέρα που πρέπει να δείξετε την αυτοπεποίθηση σας γιατί αυτό θα παίξει ρόλο και στις οικονομικές σας διεκδικήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα είναι ευνοϊκή για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις, να φροντίσετε την εμφάνιση σας, να βελτιώσετε το επαγγελματικό σας προφίλ και να κάνετε επίκεντρο στη ζωή σας τις δικές σας ανάγκες. Προσπαθήστε να βάλετε αυστηρά όρια σήμερα σε αυτούς που προσπαθούν να κλέψουν το χρόνο, την ενέργεια και την προσοχή σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο λίγο πριν περάσει στο δικό σας ζώδιο και μπορεί να νιώθετε κάπως κουρασμένοι. Σήμερα ίσως χρειαστεί να δουλέψετε πιο μοναχικά, να διερευνήσετε υποθέσεις που είναι σε εκκρεμότητα επαγγελματικά, να ασχοληθείτε με την κατάσταση της υγείας σας, να πετάξετε πράγματα και συνήθειες που σας κρατάνε πίσω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και θα είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας βοηθώντας σας να επιτύχετε στους ημερήσιους στόχους σας με λίγη στήριξη από τους φίλους και τους συνεργάτες σας. Γενικώς είναι ένα φεγγάρι που ευνοεί τη συλλογική εργασία αλλά και τις επαφές με φίλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας και ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας, της κοινωνικής προβολής και καταξίωσης. Φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει περισσότερο σήμερα ο τομέας των επαγγελματικών όχι απαραίτητα για αρνητικούς λόγους αλλά με μια σχετική αγωνία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη από την θέση της στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας είναι πιο φιλική προς το ζώδιο σας σήμερα. Βέβαια σας κάνει να ψάχνετε διαφυγή από την πραγματικότητα. Κι αυτό είναι ένα σημείο που θέλει προσοχή καθώς στη δουλειά (αν δεν είστε διακοπές) μπορεί να σας ξεφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στην Παρθένο σε όλη τη διάρκεια της μέρας. Από αυτή τη θέση στρέφει την προσοχή σας στον τομέα των οικονομικών. Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη σε λογιστικά θέματα, να ξεψαχνίσετε οικονομικούς όρους σε συμβόλαια και συμβάσεις κτλ. Μην αφήνετε σημαντικές δοσοληψίες για την άλλη εβδομάδα που ξεκινά η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΙΧΘΥΕΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη βρίσκεται στην Παρθένο και στρέφει την προσοχή σας στις σχέσεις σας, τις συνεργασίες ή το γάμο. Θα εξετάσετε καλύτερα θέματα μιας συνεργασίας ή της σχέσης σας ενώ μπορεί να υπάρχει μια έλλειψη συντονισμού στην επικοινωνία τις βραδινές ώρες. Κατά τα άλλα είναι μια ιδιαίτερα κοινωνική μέρα για σας με έμφαση στο να είστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.