ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 15/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

H Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο της έξαρσης της (στην καλύτερη δυνατή θέση για εκείνη δηλαδή) στον Ταύρο. Από εκεί σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο και σύνοδο με τον Δία το πρωί. Αυτές οι θετικές όψεις προσθέτουν στη δυναμική της ημέρας και κάνουν πιο αποτελεσματικές τις ώρες μέχρι το απόγευμα. Το βράδυ η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή. Είναι η όψη που πολλές φορές δημιουργεί το δίλημμα ανάμεσα στις επιταγές της καρδιάς και της λογικής.

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά και τα πρακτικά θέματα της δουλειάς φέρνει σε πρώτο πλάνο η σημερινή μέρα. Ίσως τελικά έχετε μια θετική είδηση για τα οικονομικά σας. Από την άλλη, όμως, είναι από τις μέρες, που μπορεί να σας πιάνει καταναλωτική μανία κι αυτό πρέπει να προσέξετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τα προσωπικά σας ζητήματα. Η τάση σας σήμερα είναι να είστε υποκειμενικοί όσο κι αν θέλετε να αποστασιοποιηθείτε από το «εγώ» σας. Αυτό πρέπει να το προσέξετε ειδικά το βράδυ.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια αρκετά «εσωστρεφής» μέρα για εσάς ή Πέμπτη. Ίσως δεν θέλετε να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, ίσως βγαίνουν κάποιες ανασφάλειες και φόβοι στην επιφάνεια και δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με τους άλλος. Ξεκουραστείτε, κάνοντας πράγματα που ευχαριστούν εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τη συλλογική δουλειά, επηρεάζει η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε αρκετά μαζί με τους συνεργάτες σας ειδικά τις πρωινές ώρες. Από την άλλη, είναι μια πιο κοινωνική Σελήνη και μάλιστα ιδιαίτερα βοηθητική για να δείτε φίλους.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Πιο κουραστική και απαιτητική η σημερινή μέρα. Φαίνεται ότι θα εστιάσετε περισσότερο στα επαγγελματικά σας και δεν είναι απίθανο να προκύψει και μια νέα πρόταση ειδικά τις πρωινές ώρες. Σήμερα θα είναι δύσκολο να κρύψετε τα συναισθήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ίσως είναι δύσκολο σήμερα, να παραμείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που σας ενδιαφέρουν, μιας και το μυαλό σας ταξιδεύει. Μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής. Τις βραδινές ώρες αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για ένα επαγγελματικό ζήτημα.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η κυκλοθυμία σας, θα είναι ορατή σήμερα, ενώ θα έχετε την τάση να βιώνετε πιο έντονα και τα συναισθήματα σας. Ακόμη είναι μια μέρα που καλείστε να δείτε πρακτικά ζητήματα που αφορούν στα οικονομικά σας. Μπορεί παρά το άγχος σας να υπάρξει μια θετική είδηση σε σχέση αυτά τα θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σχέσεις, συνεργασίες σας απασχολούν περισσότερο σήμερα. Προσέξτε τις προσωπικές σας σχέσειςσήμερα. Μπορεί οι άλλοι (ο σύντροφος, οι συνεργάτες, οι φίλοι) να είναι ιδιαίτερα πιεστικοί μαζί σας. Όπως πάντα, σε όλα η καλύτερη λύση είναι ο διάλογος.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη στον Ταύρο σήμερα, σάς καλεί να στραφείτε στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας και να επιλύσετε εκκρεμότητες, στη δουλειά, στο σπίτι και στην υγεία σας. Αποφύγετε σήμερα να γίνετε επικριτικοί με τον εαυτό σας και τους άλλους στο περιβάλλον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο του Ταύρου, δίνει έμφαση στη διασκέδαση, τον έρωτα, τη δημιουργία, τα παιδιά. Αξιοποιήστε τη μέρα για να διασκεδάσετε. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η τάση κτητικότητας που μπορεί να σας βγει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά απαιτητική η σημερινή μέρα γι’ αυτό βρείτε χρόνο να είστε με τον εαυτό σας και όποιον μπορεί να σας κάνει να νοιώθετε ασφαλείς. Θέματα που αφορούν στο παρελθόν ή στην οικογένεια σας, μπορεί να επανέρχονται στο προσκήνιο προκειμένου να βρείτε μια πρακτική λύση.

ΙΧΘΥΕΣ

Από τις πιο θετικές, μολονότι όχι τόσο ξεκούραστες η σημερινή μέρα για σας. Το μυαλό σας τρέχει στα μελλοντικά σας σχέδια. Συζητήσεις, επαφές με κόσμο, προώθηση της δουλειάς σας, επικερδείς συμφωνίες είναι μέσα στα σενάρια της σημερινής μέρας που ευνοούνται ιδιαίτερα.