ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/9

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στον Λέοντα σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 08:18 το πρωί της Τετάρτης που προχωρά στην Παρθένο. Σε αυτό το ζώδιο η Σελήνη είναι προσγειωμένη και πρόθυμη να δουλέψει σκληρά προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της.

Καθώς όμως βρίσκεται σε ζώδιο του Ερμή ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με έμφαση στη δουλειά αλλά και στις ανάγκες της υγείας σας. Είναι ίσως η καλύτερη μέρα της εβδομάδας για να οργανώσετε το πρόγραμμα σας και διατροφικά και σε σχέση με τις προτεραιότητες σας στην δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με μια Σελήνη εξαιρετικά βοηθητική για να γειωθείτε, να σχεδιάσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας αλλά μέσα σε όλα να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας. Δώστε στον εαυτό σας σήμερα την πολυτέλεια να ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη ξεκινά με τη Σελήνη στην Παρθένο που στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Είναι πιθανόν κάποιο άτομο από το περιβάλλον σας να χρειάζεται τη βοήθεια σας ακόμη κι αν αυτό μπορεί να σημαίνει ότι απλώς θα καθίσετε μαζί του και θα ακούσετε αυτά που έχει να σας πει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη σε ένα πιο πρακτικό ζώδιο την Παρθένο, να δίνει έμφαση κυρίως σε θέματα επικοινωνίας για το δικό σας ζώδιο. Αν έχετε να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και να καταλήξετε σε κάποια συμπεράσματα να την εκμεταλλευτείτε.

ΛΕΩΝ  – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Το πρωί της Τετάρτης βρίσκει τη Σελήνη να εγκαταλείπει το ζώδιο σας και να προχωρά στην Παρθένο στον τομέα που αφορά κυρίως τα θέματα της δουλειάς αλλά και τα οικονομικά σας. Είναι μάλιστα η πιο σταθερή και αξιόπιστη από όλες τις ημέρες για να προσεγγίσετε πιο πρακτικά και αποτελεσματικά τα θέματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πρωί της Τετάρτης η Σελήνη περνά στο ζώδιο σας και η μοναδική της όψη στη διάρκεια της μέρας είναι η αντίθεση με τον Κρόνο. Η παρουσία της εκεί μπορεί να σας δημιουργεί λίγο μεγαλύτερο στρες αλλά θα καταφέρετε να είστε πολύ αποτελεσματικοί σε όσα έχετε να κάνετε.

ΖΥΓΟΣ

Η Τετάρτη μπορεί να ξεκινά κάπως ανόρεχτα αφού θα επιθυμείτε να είστε περισσότερο με τον εαυτό σας παρά να έρχεστε σε επαφή με άτομα από το χώρο εργασίας που σας βαραίνουν με τις δικές τους ανάγκες. Δεν είναι κακό να είστε και κάποιες μέρες πιο κλειστοί. Ίσα ίσα προφυλάσσετε έτσι τα όρια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Τετάρτη είναι ιδιαίτερα βοηθητική για τους ημερήσιους στόχους σας για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα της εβδομάδας. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα που είναι πιο αποτελεσματική για πρακτικά ζητήματα καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο και κάπως μειώνει την έλλειψη κατεύθυνσης που προκαλεί η ανάδρομη πορεία του Ερμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με έγνοιες περί των επαγγελματικών και τα άγχη κυρίως για τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σας. Μολονότι δεν είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μέρα και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε ό,τι κι αν προκύπτει μπορεί εύκολα να επηρεάζεται η διάθεση σας από πράγματα που ακούτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με μια φιλική Σελήνη στην Παρθένο, ξεκινά η μέρα και μάλιστα μια Σελήνη που σχηματίζει αντίθεση με τον κυβερνήτη σας Κρόνο και σας ενδυναμώνει κάνοντας σας να νιώθετε ότι έχετε τον έλεγχο στην καθημερινότητα σας και κυρίως στα θέματα της δουλειάς ή των σπουδών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα ξεκινά με πρακτικά άγχη και ίσως κάποια από αυτά να είναι και οικονομικά. Η Σελήνη στην Παρθένο είναι βοηθητική για να οργανώσετε καλύτερα την εβδομάδα σας κάνοντας όμως κι ένα ρεαλιστικό οικονομικό προϋπολογισμό. Είναι μέρα για να αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα σημαντικά θέματα και να θέσετε τα όρια σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Τετάρτη ξεκινά με μια προσγειωμένη Σελήνη στην Παρθένο που για σας τους Ιχθύς αφορά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Είναι μια έντονη ημέρα, αλλά από όλες τις ημέρες της εβδομάδας είναι και η πιο σταθερή αν θέλετε να μιλήσετε για το μέλλον μιας επαγγελματικής ή προσωπικής σχέσης.