ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου, 13/2

Pexels

Το LadyLike σε συνεργασία με την Άση Μπήλιου και το asibiliou.gr παρουσιάζει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Τις πρωινές ώρες ο Άρης προχωρά στον Υδροχόο στο ζώδιο που μάχεται υπέρ της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας και της αυτονομίας. Επίσης ενδιαφέρεται για τη δικαιοσύνη και θα μπει μπροστά για να υπερασπιστεί τα δικαιώματα των άλλων. Ο Άρης θα παραμείνει μέχρι τις 22/03 σε αυτό το ζώδιο ταλαιπωρώντας λίγο περισσότερο τα σταθερά ζώδια Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Η Σελήνη θα παραμείνει στον Κριό σχηματίζοντας το μεσημέρι εξάγωνο με τον Ερμή μια εξαιρετική όψη για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, δημόσιες σχέσεις.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη συνεχίζει τη πορεία της στο ζώδιο σας και συναντά σε μια όψη εξαγώνου την Αφροδίτη, καθιστώντας τη σημερινή μέρα ιδιαίτερα θετική για συζητήσεις και επαφές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Δευτερευόντως ο Άρης περνά στον Υδροχόο μέχρι τις 22 Μαρτίου μέσα στον τομέα των φίλων, των συνεργατών, των ομοϊδεατών και των στόχων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα είναι θετική για να κάνετε πρακτική δουλειά ή να συζητήσετε θέματα που αφορούν σε οικονομικά ή συνεργασίες. Το σημαντικό νέο της Τρίτης είναι η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο, ακριβώς στο Μεσουράνημα για εσάς. Ο Άρης ενεργοποιεί τον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας στόχων κι από δω και κάτω την περισσότερη ενέργεια σας θα τη διαθέτετε για την προώθηση των στόχων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η πορεία της Σελήνης στον Κριό θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς και μάλιστα σήμερα θα υπάρχει ένα ενθαρρυντικό κλίμα στις σχέσεις και τις επαφές σας, προσωπικές κι επαγγελματικές. Ο Άρης περνά στον Υδροχόο και θα ξυπνήσει το πνεύμα της περιπέτειας μέσα σας. Όσο πιο ανοιχτόμυαλα προσεγγίσετε μια κατάσταση, τόσο καλύτερα θα σας βγει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μετά από 7 εβδομάδες μεγαλύτερης πίεσης και άγχους έχοντας απέναντι σας τον Άρη, σήμερα ο πλανήτης της δράσης περνά στον Υδροχόο και μέχρι τις 22/03 θα σας απασχολήσουν θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας, τα «βαθιά» νερά των σχέσεων σας, αλλά και την υγεία. Σαφώς δεν είναι μια ιδιαίτερα ευχάριστη διέλευση, αλλά με λίγη υπομονή θα ξεπεράσετε τους σκοπέλους.

ΛΕΩΝ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η μέρα είναι θετική με το εξάγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Ερμή στον Υδροχόο. Αξιοποιήστε την με κάθε τρόπο για να έχετε θετικά αποτελέσματα σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Από σήμερα το πρωί ο Άρης περνά απέναντι σας στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, αναδεικνύοντας τον συγκεκριμένο τομέα ως τον πιο σημαντικό μέχρι τις 22 Μαρτίου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή μέρα μπορεί να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα σε θέματα που αφορούν είτε στα οικονομικά είτε στα οικογενειακά σας ζητήματα. Από το πρωί σήμερα ο Άρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και κάνει προτεραιότητα θέματα που αφορούν την υγεία, αλλά και τη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μετά από 7 εβδομάδες που βρισκόταν σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας ο Άρης στον Αιγόκερω, δημιουργώντας ένα σωρό ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, αλλά και εντάσεις, τώρα περνά σε ένα πιο φιλικό σε σχέση με το δικό σας, ζώδιο. Αφενός είναι μια ωραία περίοδος για τα δημιουργικά σας σχέδια, για την ερωτική σας ζωή, ενώ θα είναι βοηθητικός αν θέλετε και σε θέματα απόκτησης παιδιών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο παραδοσιακός κυβερνήτης σας Άρης (ο μοντέρνος είναι ο Πλούτωνας) περνά σήμερα στον Υδροχόο κι αυτό είναι το μεγάλο νέο της ημέρας για σας, αφού η παραμονή του σε ένα τόσο «αταίριαστο» περιβάλλον θα κάνει τη διάθεση σας να έχει σκαμπανεβάσματα. Από την άλλη, μπορεί να σας πιάσει μια μανία να αλλάξετε τον χώρο του σπιτιού σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Μια πιο γλυκιά μέρα είναι για σας η Τρίτη για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Καταρχάς σας ταιριάζει πιο πολύ η Σελήνη στον Κριό που σχηματίζει μάλιστα εξάγωνο με τον Ερμή στον Υδροχόο. Θα είστε πιο γενναιόδωροι απέναντι στους άλλους πιο επικοινωνιακοί και με περισσότερη διάθεση να φλερτάρετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα ο Άρης αναχωρεί από το ζώδιο σας για τον Υδροχόο που θα μείνει ως τις 22/03. Καταρχάς αυτό σημαίνει ότι σταματούν οι μεγάλες πιέσεις που νιώθατε το προηγούμενο διάστημα. Αν είχατε αγωνία για την εξέλιξη κάποιων πραγμάτων, τώρα μπορεί να ηρεμήσετε λίγο διότι θα λάβετε απαντήσεις. Κι ενώ από τη νέα του θέση ο Άρης σηματοδοτεί μια περίοδο με έξοδα, θα σας βοηθήσει ταυτόχρονα να βρείτε και νέους πόρους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε αναμμένα κάρβουνα θα είστε αγαπητοί μου Υδροχόοι από σήμερα που ο Άρης περνά στο ζώδιο σας μέχρι τις 22 Μαρτίου που θα εξέλθει. Από τη μια το να φιλοξενείς τον πλανήτη της δράσης, σας δίνει το απαραίτητο θάρρος να κυνηγήσετε αυτά που θέλετε. Από την άλλη θα είναι μια περίοδος με περισσότερο άγχος, ένταση και νευρικότητα στην καθημερινότητα σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα και μάλιστα μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα. Σήμερα όμως το σπουδαίο νέο είναι η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Υδροχόου, μια θέση που θα κρατήσει μέχρι τις 22/03. Το διάστημα αυτό έχετε όλες τις δικαιολογίες για να ξεκουραστείτε λίγο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τη φυσική σας κατάσταση, την ψυχική σας υγεία.