ΖΩΔΙΑ

7 ζευγάρια ζωδίων που είναι πιο πιθανό να ερωτευτούν

Pexels

Για μερικούς ανθρώπους, το ζώδιο ενός πιθανού συντρόφου μπορεί να είναι εξίσου κρίσιμο με το τι ψηφίζει. Το να έχεις κατά νου, ποια ζώδια είναι πιο πιθανό να ερωτευτούν, μπορεί να σε βοηθήσει να καταλάβεις αν υπάρχει συμβατότητα από αστρολογικής απόψεως.

Συνέχισε να διαβάζεις για τα ζευγάρια ζωδίων που είναι πιο πιθανό να χτυπηθούν από τα βέλη του έρωτα. Και πριν πανικοβληθείς επειδή δεν βλέπεις το ζώδιο σου δίπλα σε αυτό του συντρόφου σου, να θυμάσαι ότι όταν μιλάμε για αστρολογική συμβατότητα, τα πράγματα δεν είναι άσπρο-μαύρο. Η θέση της Σελήνης και της Αφροδίτης στον αστρολογικό σας χάρτη, παίζει εξίσου, αν όχι πιο σημαντικό ρόλο.

7 ζευγάρια ζωδίων που είναι πιο πιθανό να ερωτευτούν Pexels

Ταύρος και Καρκίνος

Αν υπάρχουν δύο ζώδια που μπορούν να κάνουν ένα μέρος, σπίτι, αυτά είναι ο Ταύρος και ο Καρκίνος. Αυτές οι δύο ευγενικές ψυχές εκτιμούν τόσο την εστία, όσο και τις ισχυρές βάσεις. Ο Καρκίνος ως ζώδιο του νερού, εκφράζεται με τρυφερότητα και ο Ταύρος ως ζώδιο της γης, αγαπά τη σταθερότητα. Αν ο Ταύρος και ο Καρκίνος έπρεπε να επιλέξουν ένα συγκεκριμένο πράγμα που τους δένει, αυτό θα ήταν η αγάπη τους για το φαγητό. Αυτά τα δύο ζώδια εκτιμούν την άνεση ενός σπιτικού γεύματος και εκτιμούν να εξοπλίζουν το σπίτι τους με πολυτελή προϊόντα. Είναι υπομονετικοί ο ένας με τον άλλον και επιθυμούν σταθερότητα. Μαζί, αυτά τα ζώδια θα δημιουργήσουν μια καταιγίδα αγάπης και θα αναβαθμίσουν το σπίτι τους, σε ένα νέο επίπεδο άνεσης.

Δίδυμοι και Παρθένος

Οι Δίδυμοι και οι Παρθένοι έχουν απίστευτα διαφορετικές προσεγγίσεις στη ζωή: Χάος εναντίον τάξης. Αλλά σύμφωνα με την ιδέα ότι τα αντίθετα έλκονται, αυτά τα δύο ζώδια ισορροπούν το ένα το άλλο, τέλεια. Ενώ η γη και αέρας, σπάνια αναμειγνύονται καλά, αυτό το ζευγάρι είναι μια όμορφη εξαίρεση. Δεδομένου ότι και οι δύο κυβερνώνται από τον πλανήτη Ερμή, έχουν άμεση κατανόηση του τρόπου με τον οποίο σκέφτεται ο άλλος. Αν και οι Δίδυμοι σίγουρα θα πιστεύουν ότι ο Παρθένος είναι πολύ «σφιγμένος», έχουν τον τρόπο να ισορροπούν ο ένας τον άλλον και θα έχουν πάντα πολλά να πουν. Η σύνδεση που τους χαρίζει ο Ερμής, ο πλανήτης των σκέψεων, των ιδεών και της επικοινωνίας, σημαίνει ότι αυτοί οι δύο δεν θα ξεμείνουν ποτέ από πράγματα για συζήτηση.

Σκορπιός και Καρκίνος

Ο Σκορπιός είναι επίσης μια παραδεισένια επιλογή για τον Καρκίνο. Όπως και ο Καρκίνος, ο Σκορπιός είναι ζώδιο του νερού. Οπότε μιλάμε για φουλ συναίσθημα. Ο Καρκίνος θέλει να είναι η βασίλισσα (ή ο βασιλιάς) της καρδιάς κάποιου για πάντα. Επιθυμία που ένας Σκορπιός καλύπτει εύκολα. Ενώ άλλα ζώδια βρίσκουν το πάθος του Σκορπιού υπερβολικό, ο Καρκίνος εκτιμά τη σταθερότητα μιας τόσο βαθιάς αγάπης. Πρόκειται για ένα ζευγάρι ζωδίων εξαιρετικά διαισθητικό και ο ένας μπορεί να προβλέψει τις ανάγκες του άλλου, εκ των προτέρων. Αυτά τα ζώδια αισθάνονται τα πράγματα τόσο έντονα, ωστόσο, που μπορεί να δυσκολεύονται να εκφραστούν. Αλλά επειδή και τα δύο είναι ζώδια του νερού, μπορούν να καταλάβουν ο ένας τον άλλον και να κάνουν υπομονή, γνωρίζοντας ότι ο άλλος απλώς δυσκολεύεται λίγο να ανοιχτεί.

 

 

 

Παρθένος και Ταύρος

Ενώ ο Παρθένος μπορεί να είναι λίγο πιο ευθύς από τον Ταύρο, και τα δύο ως ζώδια γης, είναι αφοσιωμένα στους στόχους τους και εξαιρετικά συγκεντρωμένα. Ο Παρθένος και ο Ταύρος, είναι το ζευγάρι που είναι φτιαγμένο για μια σχέση ζωής. Αυτοί οι δύο όταν συνδυάζουν τις δυνάμεις τους, ουσιαστικά τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει τον σταθερό δεσμό τους. Έχουν έναν τρόπο να συνδυάζουν το πρακτικό με το όμορφο, δημιουργώντας ένα καθαρό, καλόγουστο σπίτι. Δουλεύουν σκληρά για να μπορούν να παίξουν σκληρά και ο καθένας τους χρειάζεται έναν σύντροφο, που μπορεί να συμβαδίσει.

Λέων και Κριός

Κανένας άλλος δεν μπορεί να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη, όπως αυτό το ζευγάρι ζωδίων. Ο Λέων και ο Κριός, είναι ένα φλογερό ζευγάρι, που λατρεύει να προκαλεί ο ένας τον άλλον. Οι αλληλεπιδράσεις τους συχνά μετατρέπονται σε παιχνιδιάρικες σκηνές, που μεταφράζεται επίσης σε εξαιρετική φυσική χημεία. Αυτά τα δύο ζώδια της φωτιάς, εκπροσωπούν το ένα το άλλο υπέροχα στην αγάπη και στη ζωή. Εφόσον και οι δύο κρατούν τον εγωισμό τους υπό έλεγχο, μπορούν να διασχίσουν τον κόσμο μαζί, happily ever after.

Ζυγός και Δίδυμοι

Ο Ζυγός και ο Δίδυμος, έλκονται ο ένας από τον άλλο για τους ίδιους ακριβώς λόγους: Είναι και οι δύο γοητευτικοί AF και σίγουρα έχουν τον τρόπο τους με τις λέξεις. Ο Ζυγός και ο Δίδυμος είναι αναμφισβήτητα το πιο διασκεδαστικό ζευγάρι του ζωδιακού κύκλου. Τους αρέσει να κοινωνικοποιούνται και έχουν ένα τεράστιο συνδυασμένο δίκτυο επαφών και φίλων. Μπορούν να μιλήσουν μεταξύ τους για οτιδήποτε, αλλά πιθανότατα δεν θα ενδιαφέρονται να πάνε πολύ βαθιά. Αλλά κάτω από την επιφάνεια, επίσης, ταιριάζουν θαυμάσια, γιατί σκέφτονται όλη την ώρα. Τα ζώδια του αέρα, δημιουργούν υπέροχα ζευγάρια, επειδή είναι έτοιμοι να σκέφτονται μαζί, να επιλύουν προβλήματα και να δίνουν ιδέες το ένα από το άλλο. Δεν θα υπάρξει ποτέ στιγμή που αυτό το ζευγάρι ζωδίων θα βαρεθεί.

Καρκίνος και Ιχθύς

Αυτό το ζευγάρι ζωδίων είναι η επιτομή του ρομαντισμού. Και οι δύο είναι απίστευτα συναισθηματικοί τύποι, κάνοντας τα πάντα, να μοιάζουν εύκολα, με έναν ρομαντικά συμβατό τρόπο. Είναι το πιο περιποιητικό και στοργικό ζευγάρι του ζωδιακού κύκλου. Ο ένας μπορεί επίσης να διαβάζει το μυαλό του άλλου, ενώ και οι δύο μπορεί να είναι πολύ χαρούμενοι με τα παιδιά ή/και τα κατοικίδια ζώα ως μέλη της οικογένειάς τους. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν πρακτικά προβλήματα. Άλλωστε αν υπάρχει κάτι που πραγματικά τους ένωσε εξαρχής, είναι το ότι είναι ονειροπόλοι.